Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eliptik iyiki almışım diyorum öyle çok pahalı bir şey de almadım ben kız kardeşimde de vardı o bayağı pahalı almıştı pişman olmuştu ucuzu da aynı boş yere para verme dedi çok memnunum sen de almadıysan eğer çok para verme boşuna..bir de seleli diye tabir edilen oturulup da yapilabilenler var benimki ondan hem ayakta hem oturarak kullanabiliyorsun ayaklarım çok yorulunca ben 1 ya da 2 dakika oturarak devam ediyorum çok rahat kullanımı o yüzden

Pilav, bakliyat falan yiyenler zeytinyagi ya da tereyagiyla mi yapiyorsunuz yemekleri? Ben iki yagi da sevmedigim sicak yemek yiyemiyorum rejimdeyken, cok kokuyo gibi geliyo bana ikisi de
canım ayçiçek yağıyla zeytin yağının kalorisi aynı yani diyetteyim zeytinyağıyla yapmak zorunda değilsin farketmiyor hangisini seviyorsan onla yap tek şart az kullanmak

Canim bu kofteler cok kucuktu,patlican kebabi olurya her patlicanin arasina kofteler yapilir iki lokmalik onlardandi kucuklerdi yani
anladım canım afiyet olsun

Bir suru sayfa birikmis oku oku bitmiyor cok yogun bir gundu okulda nobetci oldugum gunler pert oluyorum

Kilo bildirimi yapmayi da unutmusum sabitim kizlar
Evet zeynep cim. Bu gun cok hareketliymis buralar. Ben de okumaya calisiyorum ama yetisemiyorum.

Afiyet olsun canim. Kacirdim demissin ya ben menunde bir problem goremedim guzel bence.

senin de dediğin gibi biraz fazla gibi ama hiç ekmek yetmemişsin o dengeler belki
Sabah 9

1.5 soğan li yumurta
Peynir
Yarım dil ekmek

Ara 14.00
1 kahve ev yapımı
1 küçük kurabiye

Aksam 18.00
1 kepçe çorba
1.5 kepçe nohut
Salata

1.5 lt su
1 lt si dykan birası
Spor yok
afiyet olsun spora bir an önce düzenli bir şekilde başka canım spor olmayınca insan koruma dönemi gibi yerinde sayıyor neredeyse

afiyet olsun canım

Cok ekmek olmuş bence canim. Corba ne corbasiydi?

Aksam cok yag kullanmadiysan iyide sabah ne öyle duyan gelmis yahu

Sabah icin yorumunu anlayamadim
Karatay yapiyorum. Cok yag koymadim.

Afiyet olsun aylin cim. Yakinda vucudun dava acacak sana. Karar ver karatay mi degil mi diye. Isin sakasi bir yana hangisinde rahat ediyor ve kilo verebildigine inaniyorsan onu yap canim.

Rahatsizim aylin cim. Hastane de yatiyorum. Tatilden dondunuz mu canim.

Karatay bana uygunu bence... bakalim. Spor da baslasin ozmb görecez.
Cok gecmus olsun abla ya ins cbk ayaklanirsin

Ben kullanilmis aliyorum 30 euro ya buldum hemde markali. Kettler markasi meshurdur eliptik de. Gittim baktim sapasaglam. Cok para vermem yenisi 450 eu dan basliyor. Cok rahat biseydi. Bayir asagi gidiyosun gibi degildi.

Menü:
Sabah(7:45)
4 yk müsli
1/2 bardak süt

Ara:
2 mandalina

Öğle(12:30)
Hindi fümeli sandviç
Yoğurt

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
1 çk bal

Akşam:
Fırında derisiz tavuk but
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 3.5l
Spor: 20 dk koşu, 40 dk templu yürüyüş, 20 dk egzersiz

Biraz fazla ve cok cesitli geldi biliyorum karatay yaptigini belki de ondan bana fazla geliyor

Sabah 9

1.5 soğan li yumurta
Peynir
Yarım dil ekmek

Ara 14.00
1 kahve ev yapımı
1 küçük kurabiye

Aksam 18.00
1 kepçe çorba
1.5 kepçe nohut
Salata

1.5 lt su
1 lt si dykan birası
Spor yok
Hilalcim bakiyorum da birakmadin dukan birasini. Ben ilk 3 günden sonra ayni etkiyi göremedim o yuzde kesmiştim. Sen kac gündür iciyorsun?

Menunu cok beğendim canım tam benlik olmus :)

Cok beğendim menunu. Gayet dengeli olmus bence. Keske ben de biraz farkli seyler deneyebilsem.

My menu:
Kahvalti= 2 cherry domates, 1 catal zeytinyağlı kuru domates, peynir, çeyrek simit ve çay
Öğle = 2 salatalik 3 kaşık yogurt ve ketentohumu karisimi, bir küçük muz, 5-6 leblebi ve cay
Ara: nescafe - sütlü ballı
Akşam= çılbır, 2 erik
Saat 8de de bir bardak doğuş mistik chai
(çok guzel deneyin bu çayı)

3lt suyu tamamladim. Yarim saat tempolu yürüyüş

Güzel bir gün gibi olmuş canım. Çılbır bol tereyağlı değildir umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…