Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cumaya ne kaldı gülüm hatırlatıyım dedım

Sıtemmı sezıyom ben.....

Cok ekmek olmuş bence canim. Corba ne corbasiydi?
diyetisyen listesi canım benim menü

en iyisi canım güle güle kullan
afiyet olsun spor ve menü güzel ama kahvaltıda musli yerine normal kahvaltılık yesen daha sağlıklı musli paletli gıda sonuçta

afiyet olsun güzel menü

Beril sen profil resminde kaç kiloydun? Gayet fit duruyorsun orda
onu ben de hep merak ediyorum biliyor musun acaba bu şimdiki hali mi diye öyleyse zayıf duruyor kilosunu hic göstermiyor diyorum

Hilalcim bakiyorum da birakmadin dukan birasini. Ben ilk 3 günden sonra ayni etkiyi göremedim o yuzde kesmiştim. Sen kac gündür iciyorsun?
canım 1 hafta yapiyosam 3 4 gün ara oluyor cumaya kadar yapicam şimdi bakalım sonuç nolcak sonuç iyiydi geçenler de 1400 geldi

aylin90 Hoşgeldin canım verirsin umarım kısa sürede bu kiloyu eliptik ben aldım bi hevesle ama ağır geliyor pedallar ceviremiyorum ya az parada vermedim hani ama pişman oldum ya umarım sen olmazsın

Zen71 abla geçmiş olsun bugünlerde geçecek inşallah üzme kendini sen bu neşe ve bi pozitiflik ile herşeyi üstesinden gelirsin ben buna inanıyorum

Kesinlikle haklısın canım ama sabahları dersim olduğu zaman pek vaktim olmuyor. Aç çıkmak yerine de işte musli yulaf ezmesi filan yiyorum ben de

ayarı yok mu canım pedalların hafif olanda yap ben çok memnunum 379 liraya aldim bir de pahalı bir şey de almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…