Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de 1.60im zayifladikca guzel duruyor ama ya minyon kadinlar genelde genc duruyor zaten ben seviyorum
Ben eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..
(yalniz grupların boy ortalamasini alsalar bizim grubu göçerticez kizlar )

Öğrenci menüsü böyle oluyor işte :)
Ahaha aynen ya tavuk sandvic salata ve corbalar favorilerim su aralar :)

Cilbir neydi ya su yumurtali tereyagli olan mi :)

Ben eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..
(yalniz grupların boy ortalamasini alsalar bizim grubu göçerticez kizlar )
Hic boyumu sorun etmedim sanirim cok kendini begenmis bi insanim turkiye ortalamasi boyle zaten kadinlarda cok da kisa degiliz bence benim 1.45 arkadasim var yav ogrencilerin arasinda kaybediyoz 2.siniflarda ogretmenle ayni boy cocuk var

Geçmiş oldun canım

Çocuk fikri cok heyecan verici, bir o kadar da güzel canım tebrik ederim karariniz icin. Umarim en kısa zamanda ulaşırsın hayaline. Eskiden okumuştum alkali besleniyorum dediginde aklima geldi. Eğer eşiniz asidik besleniyorsa kiziniz, bazik besleniyorsa oğlunuz olurmuş

Tanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Canım hosgeldın
Mesajların o denlı sıcak geldıkı sankı uzun zamandır tanıdığım bırı gıbı hıssettım
Neden 13. Takım acaba

Ne Kaptan-ı kız baş şişko adım artık

Zen71 döndük abla
Öglen yazmistim 20121 sayfa olmasi lazim yada bi sonrali
Oh allah icinize sindirsin canim. Umarim iyi gecmisdir.
Gule gule kullan canim. Bol bol spor yapip saglikli vermeler nasip olsun.

Menum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak tarcinli sut
Öğlen:
1 kase yumurtali tarhana
3 yk yogurt
Aksam:
1 yt barbunya
4 yk yogurt
1 dilim tt ekmek
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
20 dk tempolu yürüyüş
O yumurtalı tarhana nasıl oluyor

Sagol canim. Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…