Ben eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..Ben de 1.60im zayifladikca guzel duruyor ama ya minyon kadinlar genelde genc duruyor zaten ben seviyorum
Hiç yag yok tabi kiiGüzel bir gün gibi olmuş canım. Çılbır bol tereyağlı değildir umarım :)
Ahaha aynen ya tavuk sandvic salata ve corbalar favorilerim su aralar :)Öğrenci menüsü böyle oluyor işte :)
Cilbir neydi ya su yumurtali tereyagli olan mi :)My menu:
Kahvalti= 2 cherry domates, 1 catal zeytinyağlı kuru domates, peynir, çeyrek simit ve çay
Öğle = 2 salatalik 3 kaşık yogurt ve ketentohumu karisimi, bir küçük muz, 5-6 leblebi ve cay
Ara: nescafe - sütlü ballı
Akşam= çılbır, 2 erik
Saat 8de de bir bardak doğuş mistik chai
(çok guzel deneyin bu çayı)
3lt suyu tamamladim. Yarim saat tempolu yürüyüş
HoşgeldinYeni üye alıyor musunuz hanımlar
Hic boyumu sorun etmedim sanirim cok kendini begenmis bi insanimBen eskiden uzun boylu olayim diye hep topuklu giyerdim. Simdi takmiyorum o kadar, hatta senin de dedigin gibi daha hoş bulmaya basladim biz boydaki bayanlari..
(yalniz grupların boy ortalamasini alsalar bizim grubu göçerticez kizlar)
Geçmiş oldun canımherkese günaydın. Hastayım çok hastayım +300 geldim az bile gelmiş saçma sapan şeyler yedim. yalnız her cumartesi günleri biraz geç tartılı yom sabahları mesela bu cumartesi 55.6 geldim sabahları işe gitmeden önce tartılıyom genelde cumartesi hariç diğer günler ve cumartesi günü ciddi fark var ya normalde her sabah 7 de tartılıyom cumartesi 7:45 de tartılıyom aman öyle işte.
Deryam mınık nasıl olduAncak bitirdim gecmisi canim. Kizim da hasta bugun ise gitmedim evdeyiz. Birazdan yazarim
Oh allah icinize sindirsin canim. Umarim iyi gecmisdir.
Çocuk fikri cok heyecan verici, bir o kadar da güzel canım tebrik ederim karariniz icin. Umarim en kısa zamanda ulaşırsın hayaline. Eskiden okumuştum alkali besleniyorum dediginde aklima geldi. Eğer eşiniz asidik besleniyorsa kiziniz, bazik besleniyorsa oğlunuz olurmuşMerhaba kızlarım iyi geceler.. haftasonu baya güzel aktif geçmiş.. ben haftasonu tembellik edip buralara uğramıyorum ama iyi ki geçmişi üşenmeyip okudum.. kaptan terlikleri çıkarmış yine.. maşallah.. günde 35dk olayını sevdim kaptan.. ona oyabiliyorum en azından.. her sabah 30dk sporum var.. 5dk da evde kol bacak vs çalışsam kalan 3 günü kurtarıyorum..
Kızlar ben size bişi söylicem bu arada.. ben çocuk yapmaya karar verdim.. daha doğrusu hep istiyordum, burada da bahsetmiştim.. şimdi kocamı ikna ettim gibi.. kaptan benim durumu biliyor :) o nedenle ne olur ne olmaz bilmiyorum ama inşallah hakkımda hayırlısı olur diyorum.. o kiloları nasılsa vereceğim.. hayatım zaten diyet oldu.. 6 yıldır kocamı çocuk konusuna ikna etmeye çalışıyordum.. tamam dediyse beklememin anlamı yok diye düşünüyorum..
içim kıpır kıpır.. psikologum alkali beslenmemi öneriyor.. protein ve yeşillikleri dengeli almamın bu dönemde çok önemi olduğunu söyledi.. yarın sabahtan itibaren her gün 1 haşlanmış yumurtayla başlayacağım.. bakalım..öğlenleri de zaten salatamı yiyordum.. diyetime biraz daha önem göstererek devam edeceğim ve tabi sporuma da.. bakalım zaman ne gösterecek..
Bu arada anne çocuk ilişkisi ile çok güzel konuşmuşsunuz.. sizlerden de öğreneceğim çok şey olacak gibi..
bu kadar yazdık bu saatte ama sanırım berilden korkuyorum :) haftasonu girmedim diye beni topa tutacak diye.. o da bizim için uğraşıyor canım benim.. ben de kendim için hafifletici sebepler sunmaya çalıştım işte :))) beril hafta içi zaten buralardayım annem.. canım..
Canım hosgeldınTanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Ne Kaptan-ı kız baş şişko adım artıkKendini tanıtırsın canım ?bizim hatunlarla da zamanla tanışırsın zaten ..profil resmin çok güzelmiş ..beğendimbilmiyorum daha önce yarıştın mı ?kaptanımız berilceee dir.gelince tanışırsın ..Burda 11 takım yarışıyor birbiriyle ..sen deneme süresindesin şimdi ..o en az 2 hafta ..eğer kilo vermeye başlayıp yeterli katılımda görüldüyse o zaman listeye giriliyor ..
Zamanla öğrenirsin zaten ..hayatı da paylaşılarak zayıflıyoruz işte
Eskı üyelıgıne ne olduYeni üyelik aldım tabi
Hic boyumu sorun etmedim sanirim cok kendini begenmis bi insanimturkiye ortalamasi boyle zaten kadinlarda cok da kisa degiliz bence benim 1.45 arkadasim var yav ogrencilerin arasinda kaybediyoz 2.siniflarda ogretmenle ayni boy cocuk var
Yoksa ben senı ham yamacam en az 599 bılıyonbenim en sevdiğim şey ama tutucam kendimi kuruyemiştede akşam çok hafif yiyeceğim
Oh allah icinize sindirsin canim. Umarim iyi gecmisdir.
Gule gule kullan canim. Bol bol spor yapip saglikli vermeler nasip olsun.Sabah icin yorumunu anlayamadim
Karatay yapiyorum. Cok yag koymadim.
Karatay bana uygunu bence... bakalim. Spor da baslasin ozmb görecez.
Cok gecmus olsun abla ya ins cbk ayaklanirsin
Insallah aylincim sagol canim.
Ben kullanilmis aliyorum 30 euro ya buldum hemde markali. Kettler markasi meshurdur eliptik de. Gittim baktim sapasaglam. Cok para vermem yenisi 450 eu dan basliyor. Cok rahat biseydi. Bayir asagi gidiyosun gibi degildi.
Ben kadar degıldır merak etme sekerımEn boy bir arada bende
O yumurtalı tarhana nasıl oluyorMenum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak tarcinli sut
Öğlen:
1 kase yumurtali tarhana
3 yk yogurt
Aksam:
1 yt barbunya
4 yk yogurt
1 dilim tt ekmek
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
20 dk tempolu yürüyüş
Sagol canim. Insallah.Zen71 geçmiş olsun hastaneye mi yatırdı doktorun kortizon aldığına üzüldüm ama maşallah sen güçlü ve iradeli bir kadınsın kortizona rağmen vereceğine inanıyorum hem kilo verecek hem de sağlığına kavuşacaksın inşallah
Nasıl oldun canım dün hastaydınBir suru sayfa birikmisoku oku bitmiyor cok yogun bir gundu okulda nobetci oldugum gunler pert oluyorum
Kilo bildirimi yapmayi da unutmusum sabitim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?