- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
bende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)
Söyleyemiyorlar deyince parçalandı ciğerimOnemli hastalik olmasin da soguk alginligi dis nezle bogaz sorunu ins hepsi gecer gider. Ama iste kucukler ya soyleyemiyorlar da kuzum. Kotu tabi.
Kızmadığına sevindim bazı çocuklar zor uykusuz büyüyorlar gerçekten ..dukan birası çok içtin ondan böbrekler zorlandı mı acaba biraz ara ver bence ..Ay kızlar bana el birliği ile listemi hazirlasak napsak şimdi kalkıp yine işe güce dalicam unutucam az yulafli süt yiyim baru eşimin teyzesi gelince kahvaltı edicez kızım gece 4 e kadar uyumadı ay çok sinirlendim ama sakın kaldım @berilceee bağırmadim kızmadım ama mahvoldum böbrekler de ağrıyor bir yandan sanırım bu glifor yedi böbrekleri en kısa zamanda da birakicam bunu bide kaç gündür içilmeyen sular var tabi iyi oldu bana korkuyorum en son hamileyken yaşadım böbrek ağrısını allahım hatırlamak istemiyorum bu liste işini nasıl yapalım. Bana bi liste ayarlayalım yoksa hakikaten ben doğru düzgün yemek yemek istemiyorum
ben zaten kendime iki hafta süre verdim veremiyorsam bırakacam yesin şişsin pis bünyeçok acımasız senin hocan yaa.. :) ben ona inanmıyorum.. hıhhh..
Ben hala ezogelin ve mercimek çorbası şişliği diye düşünüyorum regl dönemi yaklaşmadıysa ...bakliyattan olabilir ..herkese günaydın +200 daha geldi sabah ne oluyor anlamadım valla bu hafta eksiyi bırak artık daha fazla almamak için uğraşacağım gibi
sabah yulaf yoğurt meyve felan baya karıştırıp bişeyler yedim
ara mandalina
öğlen 1 kase ezogelin 2 ısırık börek
ara elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak tonbalıklı salata
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
spor 5 dk kardiyo ile ısınıp dambıl ile 3*8 set halinde5 farklı kol hareketi, 20 squat 20 sumo squat 40 karın çıtlatma 40 mekik 40 yan karın kas çalıştırma 20 alt karın kası çalıştırma toplamda 25 dk spor
ve sabaha sonucu +200 kızıyoruz filan ama şok diyet ne bileyim hiç yemek yememe irem derci tarzı diyet felan valla bunlara başlayacam
Metabolizma hızlandırıcı birşeyler mi içsen acaba?ben zaten kendime iki hafta süre verdim veremiyorsam bırakacam yesin şişsin pis bünye
regl ya da herhangi bir sorun yok bahane bulamıyorum açıkçası ama bir şeyler yanlış belli ki deneye deneye çözmeye çalışıyorum ama denedikçe de kilo alıyorumBen hala ezogelin ve mercimek çorbası şişliği diye düşünüyorum regl dönemi yaklaşmadıysa ...bakliyattan olabilir ..
Sporunda çok güzel olmuş inat et kendine 1 hafta zaman ver ama hiç bozma bakalım ..belki birden gider ..
ben zaten kendime iki hafta süre verdim veremiyorsam bırakacam yesin şişsin pis bünye
Ananas çok faydalı oluyor ..dene sende ..yeşil çayı ihmal etme sakın ..bir de bir akşam yemeğinden sonra birşey yeme şu altın süt var ya(süt,tarçın,zerdeçal,çay kaşığı ucuyla bal)onu pişir iç ..o bende çok etkili olduregl ya da herhangi bir sorun yok bahane bulamıyorum açıkçası ama bir şeyler yanlış belli ki deneye deneye çözmeye çalışıyorum ama denedikçe de kilo alıyorum
Canım sorunla karşılaştığımızda üç yolumuz olur,Bu ara içsel olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum iştahımı kapatacak kötü şeyler yaşıyorum aslında bu yemek düzenimi çok etkiledi yemek yeme isteği gelince aklıma geliyorlar ve benim iştah kaçıyor bu bıkkınlık bu yüzden bugün az dışarı çıkar kafamı dağıtırım diye düşünüyorum bakalim
Evet haklısın ..yalnızca düşündüğün öğlen ezogelin .mercimek ve leblebi aynı güne denk geldiği için olabilir mi diye düşündüm ..arada 2 ısırık börekte varBünyene hakaret etme hiç.. mesela şimdi böyle küçük şeylere takılıyorsunuz ya, yok onu yeme ödem yapar, bunu yeme şişirir diye.. bence biz burada herşeyden dengeli olarak beslenmeyi öğrenmeliyiz.. evet hamurişi yemeyelim.. okey.. ama mercimek çorbası içelim.. bugüne kadar o çorbayı içtik diye kilo almadık ki biz.. çöp yediğimiz için aldık o kiloları.. ben bir kutu dondurma yerdim.. üzerine bir paket cips yerdim.. şimdi sağlıklı şeylerle beslenip tartıda artı gördüğüm zaman kızmıyorum kendime.. ama yarın dengelemeliyim diyorum.. uzun süreli sağlıklı beslenme bence kilo kaybını getirecek zaten..
Kilo almış gibi görünelim de spordan olsun tekBir de spor sonrası kaslarım şişiyor benim, dar pantalonlarımın içine giremiyorum.. kas şişerken elbette yanında su da tutup şişiyor.. bence kilo almış gibi görünmesi normal.. hıhh..
Kilo almış gibi görünelim de spordan olsun tek
Ama nasıl sıkı fit bir hatun olacaksın gördaşş gibi inşallah
sporda menüde çok güzel canımSlm kizlar
Spor yeni bitti. Aslinda daha yapardim da saat gec oldu gideyim artik evceyzime
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. Domates. 2 zeytin. 1 ceviz.
Ara: 1 fincan kahve. 3 kuru incir. 1 hurma
Oglen: 3 hindi kofte. 1 tabak bol yesillikli salata yagsiz tuzsuz bol limonlu.
Ara: 1 portakal. Yarim ceviz
Ara: 1 mango. Yarim ceviz
Aksam: 3 hindi kofte. Salata
Su: 3 litreden fazla hatta 4e yakin
Spor: 35 dk yuruyus
1 saat step dersi
30 dakika karin ve kol calisma
Hadi inşallahkız benim bacaklarım pek kaslı, kocam dalga geçiyor benimle adam bacağı var sende yine.. bacaktaki kas oranım %107 çıkıyor :) :) :)
bu bedende 24kg yağ var.. bunu 18e çekmek öncelikli hedefim.. yani ben 70 kilo olsam ve bunları yağdan vermiş olsam zaten zayıf görüneceğim de.. :)
menün çok az geldi bana canımBenim menü bi gıdım yine: (
Sabah=3 cherry domates, 5 zeytin, 1 aci biber, 1 küçük haslanmis yumurta
Ara= çay
Öğle = çeçil peyniri, domates (okuldaydim, kolay olsun diye evden bunu getirdim anca)
Ara=5leblebi, (yoğurt ketentohumu armut) karışımı
Aksam= 1 cay tabağı kavrulmus kiyma (yag eklemedim, suda haşlanmış gibi yani) çeyrek dilim tam bugday ekmeği + tarçınlı türk kahvesi
Bugün spora gec gittim. Yatim saat koştum.
Suyu 3lt.ye tamamladim. 1litre de dukan bira
Midem gurulduyor şu an
menün çok az geldi bana canımBenim menü bi gıdım yine: (
Sabah=3 cherry domates, 5 zeytin, 1 aci biber, 1 küçük haslanmis yumurta
Ara= çay
Öğle = çeçil peyniri, domates (okuldaydim, kolay olsun diye evden bunu getirdim anca)
Ara=5leblebi, (yoğurt ketentohumu armut) karışımı
Aksam= 1 cay tabağı kavrulmus kiyma (yag eklemedim, suda haşlanmış gibi yani) çeyrek dilim tam bugday ekmeği + tarçınlı türk kahvesi
Bugün spora gec gittim. Yatim saat koştum.
Suyu 3lt.ye tamamladim. 1litre de dukan bira
Midem gurulduyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?