aynen bende katılıyorum söylediklerine ben yıllar önce bir anda 67 kiloya çıkmıştım ve 55 kiloya düşerken çöp dediklerimiz hariç her şeyi yedim ve yıllardır da bu kiloyu koruyorum bir şekilde. pirinç pilavı cips ne bileyim kola unuttum yıllardır yemiyorum bunları sanırım ihtiyacım daha fazla spor daha fazla protein.Bünyene hakaret etme hiç.. mesela şimdi böyle küçük şeylere takılıyorsunuz ya, yok onu yeme ödem yapar, bunu yeme şişirir diye.. bence biz burada herşeyden dengeli olarak beslenmeyi öğrenmeliyiz.. evet hamurişi yemeyelim.. okey.. ama mercimek çorbası içelim.. bugüne kadar o çorbayı içtik diye kilo almadık ki biz.. çöp yediğimiz için aldık o kiloları.. ben bir kutu dondurma yerdim.. üzerine bir paket cips yerdim.. şimdi sağlıklı şeylerle beslenip tartıda artı gördüğüm zaman kızmıyorum kendime.. ama yarın dengelemeliyim diyorum.. uzun süreli sağlıklı beslenme bence kilo kaybını getirecek zaten..
bende başarıcam inşAllah ablacımKız bu cadıya bu hafta kılo vereceksın yolarım bak dedim
Şimdi 600 gr ver desem oooo yok dıyecek çok dıyecek
Mızıkçılık yapacak bende 599 ver dedım o işte
akşam yemeğinden sonra aynen ara öğünü kaldıracağım hiçbirşey yememem lazımAnanas çok faydalı oluyor ..dene sende ..yeşil çayı ihmal etme sakın ..bir de bir akşam yemeğinden sonra birşey yeme şu altın süt var ya(süt,tarçın,zerdeçal,çay kaşığı ucuyla bal)onu pişir iç ..o bende çok etkili oldu
yeni spora başlayınca kaslar uyum sağlamak için glikojen depolar demişti hoca belki bundandırBir de spor sonrası kaslarım şişiyor benim, dar pantalonlarımın içine giremiyorum.. kas şişerken elbette yanında su da tutup şişiyor.. bence kilo almış gibi görünmesi normal.. hıhh..
sporla devam ettiğin için çok güzel bir fiziğin olacak seninkız benim bacaklarım pek kaslı, kocam dalga geçiyor benimle adam bacağı var sende yine.. bacaktaki kas oranım %107 çıkıyor :) :) :)
bu bedende 24kg yağ var.. bunu 18e çekmek öncelikli hedefim.. yani ben 70 kilo olsam ve bunları yağdan vermiş olsam zaten zayıf görüneceğim de.. :)
100 gr baya çok oluyo galiba abla 260 kalori çünkü ama artık yiyemiycem dün sonduAfiyet olsun canim. 1/2 su bardagi leblebi 1 dilim ekmek ediyormus. 100 gr. Ne kadar oluyor bilemedim. Menu de spor da guzel.
canım menün çok met. yavaşlamasıngünaydın kızlarım iyi sabahlar;
gelelim hemen dün ki menüme;
sabah;3-4yk kadar erişte (peynirli zerdeçallı yapmıştım)
öğlen;1 dilim domatesli zeytinli tb ekmek, yarım kase salata
ara; yarım paket eti light kraker, 2yk kadar lor peyniri
spor sonrası;1 incir, 1 ceviz
su;3,5lt
spor;50dk body fit
Bana biraz az gibi geldi canım :)
Sen not dusmussun ama canim. Ben zero dahil tum kola turevi iceceklere bir sey anlaticam. Benim yegenim profesyonel futbolcu ve kolasiz sahur dahil hic bir sofraya oturmazdi bizim ev de tuketilmez diye bize alir gelirdi. Spor klubun de doktor bu tarz iceceklerin kas ve kemik yapisina cok zarari oldugunu ve kalorisinden degil de bu ozelliginde asiri kilo alimina sebep verdigini uzun uzun anlatmis. Anin da birakti bir sure alisana kadar limonata icti sonra tamamen vazgecti. Yerine saglikli bir icecek koymaya calis canim.
Abooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi
kız benim bacaklarım pek kaslı, kocam dalga geçiyor benimle adam bacağı var sende yine.. bacaktaki kas oranım %107 çıkıyor :) :) :)
bu bedende 24kg yağ var.. bunu 18e çekmek öncelikli hedefim.. yani ben 70 kilo olsam ve bunları yağdan vermiş olsam zaten zayıf görüneceğim de.. :)
Zor gerçekten ama olacak yine de ..haklısın işin olmadıkça erken yatarsın bende akşam yemeğinden sonra gediğin herşey kilo yapıyorBu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik
Ben goruyom ya zevki müren i nıye rahatsız edıyon sımdıAbooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi
Ayy sagol Nihalcim. Senin herzamanki gibi pozitifligin yerinde masallah.Harikasin tatlimguzel bir menu super spor. Bir derya klasigi olmus dokturmussun yine.
Ben negatıfmıyım cadıAyy sagol Nihalcim. Senin herzamanki gibi pozitifligin yerinde masallah.
Sukur canim sen tek iyi ol. Elife de kolay gelsin Ales icin. Mastera mi baslayacak?Ay yoruldum ben gecmise bakip yorum yapmaktan. Elif ders calisiyordu (ales sinavina hazirlaniyor) anne ben biraktim calismayi sen daha dersini bitiremedin mi diyor. Doktor hemsire gelip gidiyor odaya benim elimde telefon size laf yetistiriyorum. Onlarda telefonla ingilendigine gore bu aksam iyisin herhalde diyorlar. Iyiyim gercekten cok sukur.
Amaaa bu kadar gevezelik yeter artik.
Iyi geceler arkadaslar.
Bugun meyveyi cok kacirinca yarisini yedim 1.5 saat sonra diger yarisini. Meyveden baya kalori aliyorum zatenSporrrryarim ceviz nasil oluyo yahu zaten kücük bisey ? Böldünmü iki ara icin
Ben de cok severim de bu ara khyi kisitladigimdan yemiyorum sadece. Kizim her sabah sutlu yulaf yer o bile seviyor :)Evet baya tok tutuyor. Ben seviyorum da yulafı. Sütle yoğurtla güzel oluyor
Canim miden kotuyse bir iki hun sadece haslama sebze ye bana doktir onermisti.Kizlar fındık yedim 4 tane bana ne oldu bilmiyorum çok hassaslasti midem sanırım yine bulantım var çok kötü birsey ya. Hamileyim galiba bile dedim ama regl oldum az önce. Napıcam ya bu mideyle. Yarın belki ananas detoksu yaparım midem dinlen sin.
Ne güzel yazmışsın canım. Okuyunca bi huzur kapladı içimiöncelikle seratonin hormonunun düzeyini arttırmamız lazım.. bunun en iyi yolu spor yapmak.. yapabilir misin? her gün bir-iki kare bitter çikolata ye. hormonu arttırsın.. derin derin nefes al.. bol su iç ve bunu ilaç niyetine iç.. böbreklerinde ağrı varsa bence yeşil çay, çay, kahve içme.. normal suyunu iç sen.. böbrekleri de çok yormamak lazım diye düşünüyorum ağrın varsa.. yeşillik ye.. biraz limonlu su iç.. bol bol şükret.. yemekten uzaklaşmaya çalış.. açlık hissetmeye çalış.. aç hissedince de mutlu olacaksın.. beyninin seni kandırmasına izin verme.. aç kal, bırak vücudun yenilensin.. yavruna gülücükler at.. mutlu ol.. tadını çıkar.. ona kızma hiç.. düşün ki ona sahip olmaya çalışan kaç insan var dışarıda.. dedim ya.. şükret.. sahip olduklarına.. olacaklarına.. bir de bir yerde okumuştum uygulamaya çalışırım.. aklına geldikçe bol bol gülümse.. sen gülümsersen, beynin iyi birşey olduğuna inanarak seratonin salgılayacak.. hadi bunu okuduktan sonra gülümse işte.. kendine bir dakika ver.. aynada kendine bak gülümserken.. gülen gözlerine bak.. herşey yoluna girecek de..
Hadi inşallahzaten ne kalmış son gaz devam İdeali kaç kilo yağmış sende acaba?
aynen bende katılıyorum söylediklerine ben yıllar önce bir anda 67 kiloya çıkmıştım ve 55 kiloya düşerken çöp dediklerimiz hariç her şeyi yedim ve yıllardır da bu kiloyu koruyorum bir şekilde. pirinç pilavı cips ne bileyim kola unuttum yıllardır yemiyorum bunları sanırım ihtiyacım daha fazla spor daha fazla protein.
yeni spora başlayınca kaslar uyum sağlamak için glikojen depolar demişti hoca belki bundandır
sporla devam ettiğin için çok güzel bir fiziğin olacak senin
canım menün çok met. yavaşlamasın
Ne güzel yazmışsın canım. Okuyunca bi huzur kapladı içimi
Ne güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)Sukur canim sen tek iyi ol. Elife de kolay gelsin Ales icin. Mastera mi baslayacak?
Bugun meyveyi cok kacirinca yarisini yedim 1.5 saat sonra diger yarisini. Meyveden baya kalori aliyorum zatensagol Aylincim
Ben de cok severim de bu ara khyi kisitladigimdan yemiyorum sadece. Kizim her sabah sutlu yulaf yer o bile seviyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?