Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen bende katılıyorum söylediklerine ben yıllar önce bir anda 67 kiloya çıkmıştım ve 55 kiloya düşerken çöp dediklerimiz hariç her şeyi yedim ve yıllardır da bu kiloyu koruyorum bir şekilde. pirinç pilavı cips ne bileyim kola unuttum yıllardır yemiyorum bunları sanırım ihtiyacım daha fazla spor daha fazla protein.

akşam yemeğinden sonra aynen ara öğünü kaldıracağım hiçbirşey yememem lazım

Bir de spor sonrası kaslarım şişiyor benim, dar pantalonlarımın içine giremiyorum.. kas şişerken elbette yanında su da tutup şişiyor.. bence kilo almış gibi görünmesi normal.. hıhh..
yeni spora başlayınca kaslar uyum sağlamak için glikojen depolar demişti hoca belki bundandır

sporla devam ettiğin için çok güzel bir fiziğin olacak senin

canım menün çok met. yavaşlamasın

Bana biraz az gibi geldi canım :)

Evet az olmus olacak ki midem guruldayip durdu gece boyunca :))

En iyisi eve almamak aslinda. Disarida yemege cikildiginda falan ara sira icsem bile yeter aslinda, evde olunca hep icesim geliyor. Bu sisem bugun biter, bi daha almiyim en iyisi herkes icme diyo cunku :)

Abooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi

Ben de ayni seyi dusundum bu kadar mesaj icinde nasil tespit etmis diye :))

Aynen oyle hepsini yagdan versen zayif gorunursun. Ben 63 kiloyken spora yazilmistim spor hocasi 6 kg yagdan versek yeter dedi ben de cok az degil mi 6 kilo boyum 165 zaten kisayim 57 yeterince ince gorunmez gibi geliyor demistim, sen yagdan 6 kiloyu ver bakalim ince oluyor musun olmuyor musun demisti :)

Bu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik
Zor gerçekten ama olacak yine de ..haklısın işin olmadıkça erken yatarsın bende akşam yemeğinden sonra gediğin herşey kilo yapıyor tarçınlı süt hariç
doyurucu şeyler yemezsen kaçamak yapma ihtimalim artar gerçekten hepimiz için geçerli ..yazmıştım ama ton balıklı salata ,tavuklu yada peynirli acayip tok tutuyor beni ..sebze çabuk acıktırıyor bende salata porsiyonlarını büyük tutuyorum o zaman
Kola için 2-3 ayda bir bende içiyorum ama kendimi tutmaya çalışıp bazen akşamları 1 bardak soda içiyorum ..

Sukur canim sen tek iyi ol. Elife de kolay gelsin Ales icin. Mastera mi baslayacak?
Sporrrr yarim ceviz nasil oluyo yahu zaten kücük bisey ? Böldünmü iki ara icin
Bugun meyveyi cok kacirinca yarisini yedim 1.5 saat sonra diger yarisini. Meyveden baya kalori aliyorum zaten sagol Aylincim
Evet baya tok tutuyor. Ben seviyorum da yulafı. Sütle yoğurtla güzel oluyor
Ben de cok severim de bu ara khyi kisitladigimdan yemiyorum sadece. Kizim her sabah sutlu yulaf yer o bile seviyor :)

Canim miden kotuyse bir iki hun sadece haslama sebze ye bana doktir onermisti.

Ne güzel yazmışsın canım. Okuyunca bi huzur kapladı içimi

Hadi inşallah zaten ne kalmış son gaz devam İdeali kaç kilo yağmış sende acaba?

olması gereken 14,5-26,9 kg arası diyor makine.. ben zaten o arada görünüyorum. ama tabi üst sınıra yakınım.. ben 16-18 arasına indirmek istiyorum..

ya ne güzel.. ben cips konusunda hala sıkıntı yaşıyorum.. off ne severim patates olan herşeyi.. ödemişliyim kızım ben.. yazarken bile ağzım sulanıyor.. aferin bana ama bu bedeni eskisine göre çok çok iyi besliyoruz.. aç bırakmıyoruz.. sağlıklı besleniyoruz.. bunların karşılığını mutlaka alacağız..

yeni spora başlayınca kaslar uyum sağlamak için glikojen depolar demişti hoca belki bundandır

benim diyetisyen de her kas kendi kadar su tutar demişti. mesela 1 kg kas yaptın, 1kg da su tutar demişti, 1 kg kas yaparken 2kg yağdan verdiysen tartıda farkı hissetmezsin.. sürekli tartılanlara duyrulur..

sporla devam ettiğin için çok güzel bir fiziğin olacak senin

ah inşallah kuzum.. :)

canım menün çok met. yavaşlamasın

az mı demek istedin? metabolizmam beni seviyor.. üzmez o beni.. :) ben onu baya üzüyorum gerçi de..

Ne güzel yazmışsın canım. Okuyunca bi huzur kapladı içimi

canım.. :) iyi düşün iyi olsun.. bizim iyi şeylere çok ihtiyacımız var.. ve o iyilik içimizde..

Ne güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…