- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ins canim. Ve umarim miden daha iyidir.Kapanışı ben yapıyorum galiba. Yarin mutlu, musmutlu. Hafif mi hafif birgün olsun. Seviliyorsunuz.
Planlarina tam destekValla benim planlarda o yönde. İlk önce kariyer :)
Ne demek her zaman
Cocuk hele her zaman olur. Biz de bekledik cok iyi karar vermisiz. Cocuktan once en az 3 4 basamak yuksel bak 1 hafta gittim bu hafta kizimla evdeyim hasta.Aynen kariyer yap gerisi hallolur inşallah. Vazgeçme yapmak istediklerinden vazgeçen biri olarak acısını yıllar için de daha da katlanarak yaşıyor insan.
Gunaydin kapitanim.Günaydın kızlar
Ayy olur mu Berilim kapitanim benim ilk gunlerde menuleri bile hosgordun :* tabi senin kapitan olarak arada terlik cikarman lazim o baskaBen negatıfmıyım cadı
Aman suyunu ic sakin ihmal etme canim. Benim kiz gece huysuzdu 2 veya 3 dis ayni anda cikiyor. Gececek canim ins 1 yila dis sorunlari da bitecek. Senin fistigin da mi disi agriyordu acaba? Oyle durumlarda ver 1 kasik agri kesici rahat uyusun yavru.Ay kızlar bana el birliği ile listemi hazirlasak napsak şimdi kalkıp yine işe güce dalicam unutucam az yulafli süt yiyim baru eşimin teyzesi gelince kahvaltı edicez kızım gece 4 e kadar uyumadı ay çok sinirlendim ama sakın kaldım @berilceee bağırmadim kızmadım ama mahvoldum böbrekler de ağrıyor bir yandan sanırım bu glifor yedi böbrekleri en kısa zamanda da birakicam bunu bide kaç gündür içilmeyen sular var tabi iyi oldu bana korkuyorum en son hamileyken yaşadım böbrek ağrısını allahım hatırlamak istemiyorum bu liste işini nasıl yapalım. Bana bi liste ayarlayalım yoksa hakikaten ben doğru düzgün yemek yemek istemiyorum
Cik canim dagit kafani. Hersey yoluna girer ama senin saglikli ve mutlu olman lazim once.Bu ara içsel olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum iştahımı kapatacak kötü şeyler yaşıyorum aslında bu yemek düzenimi çok etkiledi yemek yeme isteği gelince aklıma geliyorlar ve benim iştah kaçıyor bu bıkkınlık bu yüzden bugün az dışarı çıkar kafamı dağıtırım diye düşünüyorum bakalim
Kizlar fındık yedim 4 tane bana ne oldu bilmiyorum çok hassaslasti midem sanırım yine bulantım var çok kötü birsey ya. Hamileyim galiba bile dedim ama regl oldum az önce. Napıcam ya bu mideyle. Yarın belki ananas detoksu yaparım midem dinlen sin.
Canım bu durum hep vardı sendekı
Bazen menü yazıp paylaşacağın varsa söyler gıderdın tatılle ilgili degıl yanı
Tatıl olsa ben ses edermıyım bılmezmıyım
Bu ara içsel olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum iştahımı kapatacak kötü şeyler yaşıyorum aslında bu yemek düzenimi çok etkiledi yemek yeme isteği gelince aklıma geliyorlar ve benim iştah kaçıyor bu bıkkınlık bu yüzden bugün az dışarı çıkar kafamı dağıtırım diye düşünüyorum bakalim
herkese günaydın +200 daha geldi sabah ne oluyor anlamadım valla bu hafta eksiyi bırak artık daha fazla almamak için uğraşacağım gibi
sabah yulaf yoğurt meyve felan baya karıştırıp bişeyler yedim
ara mandalina
öğlen 1 kase ezogelin 2 ısırık börek
ara elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak tonbalıklı salata
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
spor 5 dk kardiyo ile ısınıp dambıl ile 3*8 set halinde5 farklı kol hareketi, 20 squat 20 sumo squat 40 karın çıtlatma 40 mekik 40 yan karın kas çalıştırma 20 alt karın kası çalıştırma toplamda 25 dk spor
ve sabaha sonucu +200 kızıyoruz filan ama şok diyet ne bileyim hiç yemek yememe irem derci tarzı diyet felan valla bunlara başlayacam
günaydın kızlarım iyi sabahlar;
gelelim hemen dün ki menüme;
sabah;3-4yk kadar erişte (peynirli zerdeçallı yapmıştım)
öğlen;1 dilim domatesli zeytinli tb ekmek, yarım kase salata
ara; yarım paket eti light kraker, 2yk kadar lor peyniri
spor sonrası;1 incir, 1 ceviz
su;3,5lt
spor;50dk body fit
Güzel bozmus haha :))bende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)
Yandik ablacimmmAbooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi
Aynen katiliyorum sanaEvet haklısın ..yalnızca düşündüğün öğlen ezogelin .mercimek ve leblebi aynı güne denk geldiği için olabilir mi diye düşündüm ..arada 2 ısırık börekte var
Eninde sonunda çözeceksin sende pes etmek yok
Bu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik
Oglene salata ekle canim. Ama gayet az yemissin ilginc neden arti cikiyorsun surekli. Acaba cok stres yaptin kiloyu da ondan odem filan mi yapiyor. Odem attiran icecek denesen.herkese günaydın +200 daha geldi sabah ne oluyor anlamadım valla bu hafta eksiyi bırak artık daha fazla almamak için uğraşacağım gibi
ara mandalina
ara elma
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
spor 5 dk kardiyo ile ısınıp dambıl ile 3*8 set halinde5 farklı kol hareketi, 20 squat 20 sumo squat 40 karın çıtlatma 40 mekik 40 yan karın kas çalıştırma 20 alt karın kası çalıştırma toplamda 25 dk spor
ve sabaha sonucu +200 kızıyoruz filan ama şok diyet ne bileyim hiç yemek yememe irem derci tarzı diyet felan valla bunlara başlayacam
Gozume baya az geldi canim. Ne guzel dikkat etmissin. Cumaya gelsin eksiileer. Sporun da cok iyi masallah.günaydın kızlarım iyi sabahlar;
su;3,5lt
spor;50dk body fit
Ins canim. Cok isterim ince olsun. Benden cok benim esim hiic sevmez kiloyu. Kilolu insanlara yeme hastasi ve mutsuz der hep. Tek derdi kilomlaydi sukur eriyooruumNe güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)
Aynen ben de gecen arti cikinca oyle dusunmustum de yok ya cok zor kas kutlesinin artmasi uzun zaman aliyor demisti benim hoca dabende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)
Amin canim.Söyleyemiyorlar deyince parçalandı ciğerim
Rabbim şifalar versin tüm kuzulara
Cok guzel yazmissin canim. Ben de gecen hafta hic sagliksiz birsey yemedim giden sadece 100grdi. Normalde olsa uzulurdum ama saglikli yedigim icin sakin kaldim.Bünyene hakaret etme hiç.. mesela şimdi böyle küçük şeylere takılıyorsunuz ya, yok onu yeme ödem yapar, bunu yeme şişirir diye.. bence biz burada herşeyden dengeli olarak beslenmeyi öğrenmeliyiz.. evet hamurişi yemeyelim.. okey.. ama mercimek çorbası içelim.. bugüne kadar o çorbayı içtik diye kilo almadık ki biz.. çöp yediğimiz için aldık o kiloları.. ben bir kutu dondurma yerdim.. üzerine bir paket cips yerdim.. şimdi sağlıklı şeylerle beslenip tartıda artı gördüğüm zaman kızmıyorum kendime.. ama yarın dengelemeliyim diyorum.. uzun süreli sağlıklı beslenme bence kilo kaybını getirecek zaten..
Sagol canimsporda menüde çok güzel canım
Yok canim hepimizin cocugu isi esi dersi okulu bir takim oncelikleri var. Ama buraya girmezsek sadece menu yazip veya kendi derdimizi yazip cikarsak olmaz ne biz motive olabiliriz ne de arkadaslarimiz. Hatirlatma icin cook sagol kapitaniimBır gözüm burda bılıyonuz demı
İşte çocukta dıye kaytarmaya yelteneceklere duyrulur
ayy ben ölürüm açlıktan sadece su felan yapamam ben şuncacık yemeye bile açlıktan kıvranıyorum düşük şeker var bende bide sağda solda bayılırım yapamam valla. hergün tartılmak belkide yanlış kafayı bozuyon sonraOglene salata ekle canim. Ama gayet az yemissin ilginc neden arti cikiyorsun surekli. Acaba cok stres yaptin kiloyu da ondan odem filan mi yapiyor. Odem attiran icecek denesen.
Cok saglikli degil ama 1 gunluk sok detoks var. 1.5 litre sut icine 1yk yesil cay koyup isitiyorsun gun boyu sadece bunu iciyorsun. Olur da cok direnc gorursem kirmak icin yapayim diye not almistim.
Bence de olabilir ..kimisi de sabah ödemli oluyor 1 saat sonra daha az çıkıyor galiba ..Cuma tartıl bakalım yarın tartılma ne olacak ?ayy ben ölürüm açlıktan sadece su felan yapamam ben şuncacık yemeye bile açlıktan kıvranıyorum düşük şeker var bende bide sağda solda bayılırım yapamam valla. hergün tartılmak belkide yanlış kafayı bozuyon sonra
Geçmiş olsun canım küçük öğrenciler zor gerçekten..hep te sesini kullanmak zorundasın ..sık sık su iç ses için ..Allah kolaylık versin ..1.dönem zor geçerde 2.dönem daha rahat olur inşallahGunaydin kizlar, dun aksam menumu yazmadim erkenden uyumusum hala iyilesemedim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 dort kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka),bir tk tereyaginda yum,10 yesil zeytin ve yesil cay
Ara iki mandalina.
Aksam:19.00 firinda cinekop(saymadim miniklerdi ) bol salata ve bir dilim tb ekmegi.
Dun yuruyus yapamadim hastayim diye 2 litre su
Sagol canim,okula limonda goturucem sicak suya sikar icerim belki iyi gelir,sinifim kalabalik degil ama beni cok yoruyorlarGeçmiş olsun canım küçük öğrenciler zor gerçekten..hep te sesini kullanmak zorundasın ..sık sık su iç ses için ..Allah kolaylık versin ..1.dönem zor geçerde 2.dönem daha rahat olur inşallah
Gecmis olsun cnm neyin varGunaydin kizlar, dun aksam menumu yazmadim erkenden uyumusum hala iyilesemedim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 dort kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka),bir tk tereyaginda yum,10 yesil zeytin ve yesil cay
Ara iki mandalina.
Aksam:19.00 firinda cinekop(saymadim miniklerdi ) bol salata ve bir dilim tb ekmegi.
afiyet olsun güzel menü az ama doyuyorsan güzelHazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1/2 muz
1 portakal
Ara:
1 bardak yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Akşam:
4 yk mantarlı tavuk sote
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk templu yürüyüş
20 dk bölgesel egzersiz
yeni yetme ergen moduna girsin deseneAy yoruldum ben gecmise bakip yorum yapmaktan. Elif ders calisiyordu (ales sinavina hazirlaniyor) anne ben biraktim calismayi sen daha dersini bitiremedin mi diyor. Doktor hemsire gelip gidiyor odaya benim elimde telefon size laf yetistiriyorum. Onlarda telefonla ingilendigine gore bu aksam iyisin herhalde diyorlar. Iyiyim gercekten cok sukur.
Amaaa bu kadar gevezelik yeter artik.
Iyi geceler arkadaslar.
sinirsel olabilir canım bugünlerde moral bozukluğun var ve bedenin bu şekilde cevap veriyor çok bunalıyorsan rahatlamak için bir psikologa görünebilirsinKizlar fındık yedim 4 tane bana ne oldu bilmiyorum çok hassaslasti midem sanırım yine bulantımk kötü birsey ya. Hamileyim galiba bile dedim ama regl oldum az önce. Napıcam ya bu mideyle. Yarın belki ananas detoksu yaparım midem dinlen sin.
canım bir diyetisyen git yoksa sağlığından olacaksın diyetisyen listesiyle haftada bir kilo verirsin ve sağlığından olmazsın devlet hastanelerinde ücretsiz ilçelerde bile var ki ben ilçede yaşıyorum devlet hastanesindeki diyetisyene gidiyorum çok da memnunumAy kızlar bana el birliği ile listemi hazirlasak napsak şimdi kalkıp yine işe güce dalicam unutucam az yulafli süt yiyim baru eşimin teyzesi gelince kahvaltı edicez kızım gece 4 e kadar uyumadı ay çok sinirlendim ama sakın kaldım @berilceee bağırmadim kızmadım ama mahvoldum böbrekler de ağrıyor bir yandan sanırım bu glifor yedi böbrekleri en kısa zamanda da birakicam bunu bide kaç gündür içilmeyen sular var tabi iyi oldu bana korkuyorum en son hamileyken yaşadım böbrek ağrısını allahım hatırlamak istemiyorum bu liste işini nasıl yapalım. Bana bi liste ayarlayalım yoksa hakikaten ben doğru düzgün yemek yemek istemiyorum
çık dışarı dağıt canım kendini ölümlü dünya kendimizi uzdugumuze değmiyorBu ara içsel olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum iştahımı kapatacak kötü şeyler yaşıyorum aslında bu yemek düzenimi çok etkiledi yemek yeme isteği gelince aklıma geliyorlar ve benim iştah kaçıyor bu bıkkınlık bu yüzden bugün az dışarı çıkar kafamı dağıtırım diye düşünüyorum bakalim
aslında güzel ama bir yerde yanlış yapıyorsun demekki klasik diyet uygulasan asıl olacak acaba denedin mi ama saatlerine uyarakherkese günaydın +200 daha geldi sabah ne oluyor anlamadım valla bu hafta eksiyi bırak artık daha fazla almamak için uğraşacağım gibi
ara mandalina
ara elma
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
afiyet olsun akşam acıkmadın mi canımgünaydın kızlarım iyi sabahlar;
su;3,5lt
spor;50dk body fit
Canim o zaman sen simdiki gibi dikkatli yemeye devam et belki odemdir sadece. Odem attirici birsey ic su dukan birasini mesela bende ise yaramisti arti geldigim haftadan sonra ictim.ayy ben ölürüm açlıktan sadece su felan yapamam ben şuncacık yemeye bile açlıktan kıvranıyorum düşük şeker var bende bide sağda solda bayılırım yapamam valla. hergün tartılmak belkide yanlış kafayı bozuyon sonra
Afiyet olsun canim. Cok gecmis olsun.Gunaydin kizlar, dun aksam menumu yazmadim erkenden uyumusum hala iyilesemedim
Sabah bir elma
Ara iki mandalina.
Cok iyi olmus canim. Aman bol su ic.Kizlar soktayimmmm
Dünden bugüne 1.5kg gitmisss
Nasil ishal gecirdiysem amaninnnn
110.1 gösterdi
22.9 da 110.5 dim
Ondan sonra 111.2 idim artiyla. Remsen hepsi gitti
Bir tane kucuk cocuk bile ailesini yormaya yetiyor sende 22idi ee haklisin canim. Kolay gelsin.Sagol canim,okula limonda goturucem sicak suya sikar icerim belki iyi gelir,sinifim kalabalik degil ama beni cok yoruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?