Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kapanışı ben yapıyorum galiba. Yarin mutlu, musmutlu. Hafif mi hafif birgün olsun. Seviliyorsunuz.
Ins canim. Ve umarim miden daha iyidir.
Valla benim planlarda o yönde. İlk önce kariyer :)
Ne demek her zaman
Planlarina tam destek
Aynen kariyer yap gerisi hallolur inşallah. Vazgeçme yapmak istediklerinden vazgeçen biri olarak acısını yıllar için de daha da katlanarak yaşıyor insan.
Cocuk hele her zaman olur. Biz de bekledik cok iyi karar vermisiz. Cocuktan once en az 3 4 basamak yuksel bak 1 hafta gittim bu hafta kizimla evdeyim hasta.
Günaydın kızlar
Gunaydin kapitanim.
Ben negatıfmıyım cadı
Ayy olur mu Berilim kapitanim benim ilk gunlerde menuleri bile hosgordun :* tabi senin kapitan olarak arada terlik cikarman lazim o baska

Aman suyunu ic sakin ihmal etme canim. Benim kiz gece huysuzdu 2 veya 3 dis ayni anda cikiyor. Gececek canim ins 1 yila dis sorunlari da bitecek. Senin fistigin da mi disi agriyordu acaba? Oyle durumlarda ver 1 kasik agri kesici rahat uyusun yavru.
Cik canim dagit kafani. Hersey yoluna girer ama senin saglikli ve mutlu olman lazim once.

Detokslardan uzak dur bence. Bol su ic. Ve hafif seyler ye. Cok baharat da kullanma. Neden böyle oldu? Migde problemin mi var

Canım bu durum hep vardı sendekı
Bazen menü yazıp paylaşacağın varsa söyler gıderdın tatılle ilgili degıl yanı
Tatıl olsa ben ses edermıyım bılmezmıyım

Tmm düzelcek bu söz.

Deriiin bir nefes al....
Aksam bir yasin oku... kendini oku...
Ve yürüyüs yap müzikle
Tez zamanda düzelirsin insallah cnmm

Bence spordan kas yapmissin veee hem mercimek hem ezogelin hem leblebii... biraz sagliksiz menü olmus. Kh depolamissin
Bunlari bu hafta yeme artik cumaya nolcak bakem

Menü az geldi bana. Eristeyi ögken yeseydin de domateslu ekmegi sabah :)

bende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)
Güzel bozmus haha :))

Abooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi
Yandik ablacimmm
Kaptan cok fena

Aynen katiliyorum sana
Cok kh olmus

Bu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik

Rejimde erken yatmak cok önemliymis. Bebde basaramiyorum valla

Oglene salata ekle canim. Ama gayet az yemissin ilginc neden arti cikiyorsun surekli. Acaba cok stres yaptin kiloyu da ondan odem filan mi yapiyor. Odem attiran icecek denesen.
Cok saglikli degil ama 1 gunluk sok detoks var. 1.5 litre sut icine 1yk yesil cay koyup isitiyorsun gun boyu sadece bunu iciyorsun. Olur da cok direnc gorursem kirmak icin yapayim diye not almistim.

Gozume baya az geldi canim. Ne guzel dikkat etmissin. Cumaya gelsin eksiileer. Sporun da cok iyi masallah.
Ne güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)
Ins canim. Cok isterim ince olsun. Benden cok benim esim hiic sevmez kiloyu. Kilolu insanlara yeme hastasi ve mutsuz der hep. Tek derdi kilomlaydi sukur eriyooruum

bende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)
Aynen ben de gecen arti cikinca oyle dusunmustum de yok ya cok zor kas kutlesinin artmasi uzun zaman aliyor demisti benim hoca da
Söyleyemiyorlar deyince parçalandı ciğerim
Rabbim şifalar versin tüm kuzulara
Amin canim.

Cok guzel yazmissin canim. Ben de gecen hafta hic sagliksiz birsey yemedim giden sadece 100grdi. Normalde olsa uzulurdum ama saglikli yedigim icin sakin kaldim.

Bır gözüm burda bılıyonuz demı
İşte çocukta dıye kaytarmaya yelteneceklere duyrulur
Yok canim hepimizin cocugu isi esi dersi okulu bir takim oncelikleri var. Ama buraya girmezsek sadece menu yazip veya kendi derdimizi yazip cikarsak olmaz ne biz motive olabiliriz ne de arkadaslarimiz. Hatirlatma icin cook sagol kapitaniim

ayy ben ölürüm açlıktan sadece su felan yapamam ben şuncacık yemeye bile açlıktan kıvranıyorum düşük şeker var bende bide sağda solda bayılırım yapamam valla. hergün tartılmak belkide yanlış kafayı bozuyon sonra

Gunaydin kizlar, dun aksam menumu yazmadim erkenden uyumusum hala iyilesemedim

Sabah bir elma

Kahvalti:11.00 dort kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka),bir tk tereyaginda yum,10 yesil zeytin ve yesil cay

Ara iki mandalina.

Aksam:19.00 firinda cinekop(saymadim miniklerdi ) bol salata ve bir dilim tb ekmegi.

Dun yuruyus yapamadim hastayim diye 2 litre su

Bence de olabilir ..kimisi de sabah ödemli oluyor 1 saat sonra daha az çıkıyor galiba ..Cuma tartıl bakalım yarın tartılma ne olacak ?

Geçmiş olsun canım küçük öğrenciler zor gerçekten..hep te sesini kullanmak zorundasın ..sık sık su iç ses için ..Allah kolaylık versin ..1.dönem zor geçerde 2.dönem daha rahat olur inşallah

Geçmiş olsun canım küçük öğrenciler zor gerçekten..hep te sesini kullanmak zorundasın ..sık sık su iç ses için ..Allah kolaylık versin ..1.dönem zor geçerde 2.dönem daha rahat olur inşallah
Sagol canim,okula limonda goturucem sicak suya sikar icerim belki iyi gelir,sinifim kalabalik degil ama beni cok yoruyorlar

Gecmis olsun cnm neyin var

afiyet olsun güzel menü az ama doyuyorsan güzel

yeni yetme ergen moduna girsin desene

sinirsel olabilir canım bugünlerde moral bozukluğun var ve bedenin bu şekilde cevap veriyor çok bunalıyorsan rahatlamak için bir psikologa görünebilirsin

canım bir diyetisyen git yoksa sağlığından olacaksın diyetisyen listesiyle haftada bir kilo verirsin ve sağlığından olmazsın devlet hastanelerinde ücretsiz ilçelerde bile var ki ben ilçede yaşıyorum devlet hastanesindeki diyetisyene gidiyorum çok da memnunum

çık dışarı dağıt canım kendini ölümlü dünya kendimizi uzdugumuze değmiyor

aslında güzel ama bir yerde yanlış yapıyorsun demekki klasik diyet uygulasan asıl olacak acaba denedin mi ama saatlerine uyarak
afiyet olsun akşam acıkmadın mi canım

Canim o zaman sen simdiki gibi dikkatli yemeye devam et belki odemdir sadece. Odem attirici birsey ic su dukan birasini mesela bende ise yaramisti arti geldigim haftadan sonra ictim.
Afiyet olsun canim. Cok gecmis olsun.
Kizlar soktayimmmm
Dünden bugüne 1.5kg gitmisss
Nasil ishal gecirdiysem amaninnnn

110.1 gösterdi
22.9 da 110.5 dim
Ondan sonra 111.2 idim artiyla. Remsen hepsi gitti
Cok iyi olmus canim. Aman bol su ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…