Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla cokkk iyi olduu. Bide ikiye bölünmeseydi süper olurdu haha. Ama yikede eksi olacak ins.
111.2 ile bildirim yapmamistim. 600 eksi felan olur sanirim bölününce.
Arti getirmicem cok sükür

geçmiş olsun canım menün de güzel

Kizlar soktayimmmm
Dünden bugüne 1.5kg gitmisss
Nasil ishal gecirdiysem amaninnnn

110.1 gösterdi
22.9 da 110.5 dim
Ondan sonra 111.2 idim artiyla. Remsen hepsi gitti
hadi gözün aydın aman dikkat et vermişken biraz daha ver iyice moral olur sana

beni sormuşsun acıkmadım ya.. sanırım az yemeye alıştırdım ben vücudu.. çok yiyince direk kilo yapıyo.. :)

Bu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik
Erken uyuyabilirsen daha iyi olur canim. Erken kahvalti yapmanin metebolizma hizlandirici etkisi var.

Bır gözüm burda bılıyonuz demı
İşte çocukta dıye kaytarmaya yelteneceklere duyrulur
Senin masallahin var canim. Her seye yetisiyorsun. Kendini kopyalattigindan ve sende iki uc tane oldugundan emin gibi birseyim. Allaha emanet beril cim. Bazen seni ve yaptiklarini dusunurken bile yoruluyorum canim benim.

evet canım az demek istedim :)

Senin masallahin var canim. Her seye yetisiyorsun. Kendini kopyalattigindan ve sende iki uc tane oldugundan emin gibi birseyim. Allaha emanet beril cim. Bazen seni ve yaptiklarini dusunurken bile yoruluyorum canim benim.
Förmümüüü şirkeflıgıme borçluyum dermişim
Gülüm

Sagol canim,okula limonda goturucem sicak suya sikar icerim belki iyi gelir,sinifim kalabalik degil ama beni cok yoruyorlar
Bu grıp uzun oldu be annem yenı bır salgın varmıs grıp gıbı belırtılerı olan
1 hafta 10 günde grıp geçmezse bu vürüse yakalanılmış olabılırmiş

okurken gülümsedim :) ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ederim sevilcim

Bunu yazmamdaki amaç yani sizinle konuşmak. İyi geldi sabır göstermeye başladım normalde böyle durumda kızardım ama dün sakince uyumasını bekleyip durdum

Haklısın belki de üzüldüğüm kişiler bile 10 yıl sonra hayatı da olmicak ve kendimin kıymetini öğrenmeyi bilmeliyim

galiba azından dışı derya yarın aşı var bi baktircam o zaman duş dönemi zor hakikaten biz baya atlattık son bunlar
Yasin süresi hakikaten huzur veriyor insana
devletteki klasik liste ile postalandı beni canım ama liste elimde benim problemim yani bu ara süre gelen iştahsızlık dengesiz beslenme öncesinde iyiydim bu hafta geçsin yarın son bira günüm sonra uzun süre yapmam bakalım nolcak

Tam anlamadım ama ortalama bir adım 80 cm ..
Runkeeper diye program var bir ara kullanıyordum yürüdüğün mesafeyi kaloriyi güzel hesaplıyordu internet varsa telefonda ..
Bakayım canım sağol, minik bir adımsayarım var onu cebime atarım diye düşünmüştüm, aslında telefon büyük ve genelde çantada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…