canım şimdi aklıma geldi insülin direncine batırdın miregl ya da herhangi bir sorun yok bahane bulamıyorum açıkçası ama bir şeyler yanlış belli ki deneye deneye çözmeye çalışıyorum ama denedikçe de kilo alıyorum
Valla cokkk iyi olduu. Bide ikiye bölünmeseydi süper olurdu haha. Ama yikede eksi olacak ins.Canim o zaman sen simdiki gibi dikkatli yemeye devam et belki odemdir sadece. Odem attirici birsey ic su dukan birasini mesela bende ise yaramisti arti geldigim haftadan sonra ictim.
Afiyet olsun canim. Cok gecmis olsun.
Cok iyi olmus canim. Aman bol su ic.
geçmiş olsun canım menün de güzelGunaydin kizlar, dun aksam menumu yazmadim erkenden uyumusum hala iyilesemedim
Sabah bir elma
Kahvalti:11.00 dort kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka),bir tk tereyaginda yum,10 yesil zeytin ve yesil cay
Ara iki mandalina.
Aksam:19.00 firinda cinekop(saymadim miniklerdi ) bol salata ve bir dilim tb ekmegi.
Dun yuruyus yapamadim hastayim diye 2 litre su
hadi gözün aydın aman dikkat et vermişken biraz daha ver iyice moral olur sanaKizlar soktayimmmm
Dünden bugüne 1.5kg gitmisss
Nasil ishal gecirdiysem amaninnnn
110.1 gösterdi
22.9 da 110.5 dim
Ondan sonra 111.2 idim artiyla. Remsen hepsi gitti
afiyet olsun güzel menü az ama doyuyorsan güzel
yeni yetme ergen moduna girsin desene
sinirsel olabilir canım bugünlerde moral bozukluğun var ve bedenin bu şekilde cevap veriyor çok bunalıyorsan rahatlamak için bir psikologa görünebilirsin
canım bir diyetisyen git yoksa sağlığından olacaksın diyetisyen listesiyle haftada bir kilo verirsin ve sağlığından olmazsın devlet hastanelerinde ücretsiz ilçelerde bile var ki ben ilçede yaşıyorum devlet hastanesindeki diyetisyene gidiyorum çok da memnunum
çık dışarı dağıt canım kendini ölümlü dünya kendimizi uzdugumuze değmiyor
aslında güzel ama bir yerde yanlış yapıyorsun demekki klasik diyet uygulasan asıl olacak acaba denedin mi ama saatlerine uyarak
afiyet olsun akşam acıkmadın mi canım
Erken uyuyabilirsen daha iyi olur canim. Erken kahvalti yapmanin metebolizma hizlandirici etkisi var.Bu arada gunaydin kizlar. Sonunda erken kalkabildim, gece 4e kadar emniyetteydim zar zor da olsa 9 bucukta uyandim, oglen kalkinca cok gec uyuyorum gece cok acikiyorum zor oluyor, isim cikmadikca erken yatmaya calisicam artik
Kolay gelsin canim.Öğleden sonra işim var kızlar akşama çılbır yapacağım kaç senedir yemedim hem diyete de uygunevde fazla yumurta var bu aralar
Aa beril. Kiskanma canim. Senin yerini kimse tutamaz canim. En pozitifindensen hemde.Ben negatıfmıyım cadı
Senin masallahin var canim. Her seye yetisiyorsun. Kendini kopyalattigindan ve sende iki uc tane oldugundan emin gibi birseyim. Allaha emanet beril cim. Bazen seni ve yaptiklarini dusunurken bile yoruluyorum canim benim.Bır gözüm burda bılıyonuz demı
İşte çocukta dıye kaytarmaya yelteneceklere duyrulur
evet canım az demek istedim :)olması gereken 14,5-26,9 kg arası diyor makine.. ben zaten o arada görünüyorum. ama tabi üst sınıra yakınım.. ben 16-18 arasına indirmek istiyorum..
ya ne güzel.. ben cips konusunda hala sıkıntı yaşıyorum.. off ne severim patates olan herşeyi.. ödemişliyim kızım ben.. yazarken bile ağzım sulanıyor.. aferin banaama bu bedeni eskisine göre çok çok iyi besliyoruz.. aç bırakmıyoruz.. sağlıklı besleniyoruz.. bunların karşılığını mutlaka alacağız..
benim diyetisyen de her kas kendi kadar su tutar demişti. mesela 1 kg kas yaptın, 1kg da su tutar demişti, 1 kg kas yaparken 2kg yağdan verdiysen tartıda farkı hissetmezsin.. sürekli tartılanlara duyrulur..
ah inşallah kuzum.. :)
az mı demek istedin? metabolizmam beni seviyor.. üzmez o beni.. :) ben onu baya üzüyorum gerçi de..
canım.. :) iyi düşün iyi olsun.. bizim iyi şeylere çok ihtiyacımız var.. ve o iyilik içimizde..
Förmümüüü şirkeflıgıme borçluyum dermişimSenin masallahin var canim. Her seye yetisiyorsun. Kendini kopyalattigindan ve sende iki uc tane oldugundan emin gibi birseyim. Allaha emanet beril cim. Bazen seni ve yaptiklarini dusunurken bile yoruluyorum canim benim.
Kız senı burda görmek ne güzelevet canım az demek istedim :)
Kandırıyonuz benııııAa beril. Kiskanma canim. Senin yerini kimse tutamaz canim. En pozitifindensen hemde.
Bu grıp uzun oldu be annem yenı bır salgın varmıs grıp gıbı belırtılerı olanSagol canim,okula limonda goturucem sicak suya sikar icerim belki iyi gelir,sinifim kalabalik degil ama beni cok yoruyorlar
Vıcdanın rahatsa merak etme canım gıder oCok guzel yazmissin canim. Ben de gecen hafta hic sagliksiz birsey yemedim giden sadece 100grdi. Normalde olsa uzulurdum ama saglikli yedigim icin sakin kaldim.
Aylın sen gelelı kac gıttı nerdeyse 3 ay olduKizlar soktayimmmm
Dünden bugüne 1.5kg gitmisss
Nasil ishal gecirdiysem amaninnnn
110.1 gösterdi
22.9 da 110.5 dim
Ondan sonra 111.2 idim artiyla. Remsen hepsi gitti
okurken gülümsedim :) ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ederim sevilcimvalla yaptım.. üşenmedim o spora gittim, totişimden terleri akıttım :)
bir genel tahlil yaptırsam hiç fena olmayacak tabi..
bildiğin ben işte :) 171 boy, 76 kilo.. kocaman birşey.. bir de bunun 94 kilo versiyonu vardı bir yıl önce :)
benim de gıda mühendisi arkadaşım var, ağzımdan içeri sokmayacağım en önemli şey kola ve türevleri diyor.. ben de zero içiyorum.. ama gerçekten çok nadir içmeye çalışıyorum..
hadi dinlen biraz.. gözlerine yazık :)
öncelikle seratonin hormonunun düzeyini arttırmamız lazım.. bunun en iyi yolu spor yapmak.. yapabilir misin? her gün bir-iki kare bitter çikolata ye. hormonu arttırsın.. derin derin nefes al.. bol su iç ve bunu ilaç niyetine iç.. böbreklerinde ağrı varsa bence yeşil çay, çay, kahve içme.. normal suyunu iç sen.. böbrekleri de çok yormamak lazım diye düşünüyorum ağrın varsa.. yeşillik ye.. biraz limonlu su iç.. bol bol şükret.. yemekten uzaklaşmaya çalış.. açlık hissetmeye çalış.. aç hissedince de mutlu olacaksın.. beyninin seni kandırmasına izin verme.. aç kal, bırak vücudun yenilensin.. yavruna gülücükler at.. mutlu ol.. tadını çıkar.. ona kızma hiç.. düşün ki ona sahip olmaya çalışan kaç insan var dışarıda.. dedim ya.. şükret.. sahip olduklarına.. olacaklarına.. bir de bir yerde okumuştum uygulamaya çalışırım.. aklına geldikçe bol bol gülümse.. sen gülümsersen, beynin iyi birşey olduğuna inanarak seratonin salgılayacak.. hadi bunu okuduktan sonra gülümse işte.. kendine bir dakika ver.. aynada kendine bak gülümserken.. gülen gözlerine bak.. herşey yoluna girecek de..
Bunu yazmamdaki amaç yani sizinle konuşmak. İyi geldi sabır göstermeye başladım normalde böyle durumda kızardım ama dün sakince uyumasını bekleyip durdumSabah sabah söylesem üzülecen
Söylemesem ben şişecem
Ama söyleyecem bana ne ya
Hamıleyken yada çocuk düşünürken bu uykusuz geçelerı
Huysuzlykları
Hastalıkları vs olacağını sen buluyormuydun
Yoksa çocuk ya doğur o ger işi kendı halleder dıye kandırdılarmı senı
Haklısın belki de üzüldüğüm kişiler bile 10 yıl sonra hayatı da olmicak ve kendimin kıymetini öğrenmeyi bilmeliyimKızmadığına sevindim bazı çocuklar zor uykusuz büyüyorlar gerçekten ..dukan birası çok içtin ondan böbrekler zorlandı mı acaba biraz ara ver bence ..
Örnek diyetisyen listeleri var artık her yerde sana uygun seçebilirsin çok stres yaptığın şeyleri de şöyle düşün
"Bir 10 yıl sonra umrumda olacak mı?"diye ..
Bazen böyle düşünüyorum ben .kendini sevdiğin şeyler yaparak oyalamaya çalış ..herşeyi boşver önemli olan sensin unutma
galiba azından dışı derya yarın aşı var bi baktircam o zaman duş dönemi zor hakikaten biz baya atlattık son bunlarAman suyunu ic sakin ihmal etme canim. Benim kiz gece huysuzdu 2 veya 3 dis ayni anda cikiyor. Gececek canim ins 1 yila dis sorunlari da bitecek. Senin fistigin da mi disi agriyordu acaba? Oyle durumlarda ver 1 kasik agri kesici rahat uyusun yavru.
Cik canim dagit kafani. Hersey yoluna girer ama senin saglikli ve mutlu olman lazim once.
Yasin süresi hakikaten huzur veriyor insanaDetokslardan uzak dur bence. Bol su ic. Ve hafif seyler ye. Cok baharat da kullanma. Neden böyle oldu? Migde problemin mi var
Tmm düzelcek bu söz.
Deriiin bir nefes al....
Aksam bir yasin oku... kendini oku...
Ve yürüyüs yap müzikle
Tez zamanda düzelirsin insallah cnmm
Bence spordan kas yapmissin veee hem mercimek hem ezogelin hem leblebii... biraz sagliksiz menü olmus. Kh depolamissin
Bunlari bu hafta yeme artik cumaya nolcak bakem
Menü az geldi bana. Eristeyi ögken yeseydin de domateslu ekmegi sabah :)
Güzel bozmus haha :))
Yandik ablacimmm
Kaptan cok fena
Aynen katiliyorum sana
Cok kh olmus
Rejimde erken yatmak cok önemliymis. Bebde basaramiyorum valla
devletteki klasik liste ile postalandı beni canım ama liste elimde benim problemim yani bu ara süre gelen iştahsızlık dengesiz beslenme öncesinde iyiydim bu hafta geçsin yarın son bira günüm sonra uzun süre yapmam bakalım nolcakafiyet olsun güzel menü az ama doyuyorsan güzel
yeni yetme ergen moduna girsin desene
sinirsel olabilir canım bugünlerde moral bozukluğun var ve bedenin bu şekilde cevap veriyor çok bunalıyorsan rahatlamak için bir psikologa görünebilirsin
canım bir diyetisyen git yoksa sağlığından olacaksın diyetisyen listesiyle haftada bir kilo verirsin ve sağlığından olmazsın devlet hastanelerinde ücretsiz ilçelerde bile var ki ben ilçede yaşıyorum devlet hastanesindeki diyetisyene gidiyorum çok da memnunum
çık dışarı dağıt canım kendini ölümlü dünya kendimizi uzdugumuze değmiyor
aslında güzel ama bir yerde yanlış yapıyorsun demekki klasik diyet uygulasan asıl olacak acaba denedin mi ama saatlerine uyarak
afiyet olsun akşam acıkmadın mi canım
Bakayım canım sağol, minik bir adımsayarım var onu cebime atarım diye düşünmüştüm, aslında telefon büyük ve genelde çantadaTam anlamadım ama ortalama bir adım 80 cm ..
Runkeeper diye program var bir ara kullanıyordum yürüdüğün mesafeyi kaloriyi güzel hesaplıyordu internet varsa telefonda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?