menü mü erkenden yazayım
Sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
biber ve salatalık
Ara yarim paket eti form
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt çorbası
1 kk peynir
salata
Ara yarim paket eti form
Akşam 17.15
4 kaşık kavurma(1 tatlı kaşığı yağ kullandim)
dünden kalan hazır çorbam 1 kase
salata
Akşam acıkır gibi olursam yarim fincan leblebi yerim
su 2litre spor yarim saat eliptik
Bakayım canım sağol, minik bir adımsayarım var onu cebime atarım diye düşünmüştüm, aslında telefon büyük ve genelde çantada
Insallah cnmm dikkat ediyorumm
Hmmm
14 temmuz basladim 120.1kg ile
11 ekim bugün neredeyse 3 ay, rekorrr bukafar uzun ilk kez yapiyorum. 110.1 gördüm bugün yani 10kg tam
Hemen hemen ayda 4 kg. Bir kac gün daha var 3 ayin dolmasina
Memnunmuyum? Evet cünkü ben hep hizli verdim ve hep hizli geri aldim. 14 yasimda 105 kg idim 50 beden giyerdim ve rejim yapmistim 3 ayda 83 olmustum. Sonra yine aldim verdim aldim verdim vücut mahfoldu...
Artik sporla yapicam ve ortalama ayda 3 4 kg dan memnunum
Sizce?
Spor salonuna 3-4 kez zorla gittim ve bu kisa tecrubemde eliptigin kosu bandindan daha cok kalori yaktigini gordum :)) Oturdugun icin daha rahatmis gibi geliyo ilk dakikalarda ama sonra daha zor oldugunu anliyorsun.Esim eliptiki almaya gittiinsallah 3. Kata adamla tasiyabilirler. Cok agir birseydi allahim noluuur
Beni motive edermisiniz eliptik kizlarrr
Ben tekrar birsey rica edicem sizden
Herkes tekrar kendisini tanitabilirmi
Ben yaziyorum cünkü aklimda tutamiyorum kim nerden yadi kac adi ne felan. Not edicem
Katilimim bollasinca da aklimda tutucam insallah
Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?
lütfen
Anamm kiz korkutma beni zaten hastalik konusumda odlegimBu grıp uzun oldu be annem yenı bır salgın varmıs grıp gıbı belırtılerı olan
1 hafta 10 günde grıp geçmezse bu vürüse yakalanılmış olabılırmiş
Ben yaptim yedim bile anneme sordum nerden duydun sen bunu ben hic yapmadim size diyoEki Görüntüle 2054349ormangozlu çok kolay baktım bugün ..
Geniş bir tencereye az tuz az sirke koyup kaynatıyormuşsun ..altını kısıp yumurtaları kırıyormuşsun ..5 dk pişir ..sonra süzerek al ..sarımsaklı yoğurt ve yağda çevrilmiş pulbiber oldu bitti iştebenim bu kadar yağlı olmaz ama ..çok seneler oldu yemeyeli hatta evlendikten sonra hç yemedim bakalım beğenecekler mi?
Afiyet olsun ablacim gayet güzelmenü mü erkenden yazayım
Sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
biber ve salatalık
Ara yarim paket eti form
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt çorbası
1 kk peynir
salata
Ara yarim paket eti form
Akşam 17.15
salata
Hadi bakalim kac dk olacak hayirli olsun eliptiginBuda benim menüm
Öglen 12
2 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Minik kase kuruyemis
Cherry domates feslegen salatalik
4 dilim pastirma
Limonlu yesil cay
Aksam 17
2 tabak ispanak yemegi
4 kasik yogurt
Simdilik 2l su
Aksam da eliptik, kac dakika basarabilirim bilmiyorum haber veririm
Eliptik geldiii ayyyy heycanlandimmm. Oglumu uyutayim de 21 gibi yaparimm
Kremali corba icme canim hazir çorbada yapsan kremasiz olanlara yönel. Ben tupperimi cantamda tasiyorum sürekli 750 ml bittikce yemekhanedeki sebilde dolduruyorumIyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, yarim paket altinbasak, nescafe
Ara 60 gr sari leblebi, cikolatali sut
Aksam bonfile, yogurt, kremali sebzeli knorr cabuk corba.
Aramizda calisanlar vardir sanirim, masabasi calismayanlar suyu nasil iciyorsunuz? Ben gun icinde ordan oraya gittigim icin hic su icemiyorum, aksam gelince de birden 1.5-2 litreyi hizlica icmenin pek bir anlami olmaz gibi geliyor.
Aman dikkat cisslara dokunma. Iyiyim canim kizim da biraz daha iyi. Ama huysuzluk tam gaz devamAynen insan isteyince zaman bulamayacagi sey yok aslinda :)
Tarifini versende biz de yapsak ben de bu aksam ne yesem diye dusunuyordum bi bakayim buna madem uygun :)
Vaay yuruyuse ciktiniz demek :)) stajim dundu guzel gecti ama bugun cok yogundu dersler eve yeni geldim pert olmus haldeyim bu aksam ve yarin aksama da planim var viyhhh cok yorulcam:)) sen nasilsin bebis nasil abla
Ins canim porsiyonlar da kuculunce hizlica gider. Metabolizman hizli ne guzel.Salami ben belki 4 5 kere yemisimdir 3 ayin icinde.
Ama haklisin porsiyonlarimi kücültmem lazim. Kuruyemisi de söylendigi gibi 1 cay bardagi yiyorum yani minik kasem kadar oluyor menümde belirttigim gibi o da sirf sabah ekmek niyetine.
Evet orda haklisin eskiden daha cbk veriyordum. Hep 1 veya 1.2kg felan. Cok nadir 900 700 gr olurdu.
Spor da eklenicek artik. Insallah azzzzicik daha hizli gider.
Elimden geleni yapicam katilim icin.
Bugün iyi gidiyorum
Ama hakketen porsiyonlarim büyük ondan yavas gidiyo. 10 kilodan sonrada arrik az yemegi ögrenmem lazim
Ben salonda derste sonra yapiyorum bazen gayet rahat canim. Gelir gelmez basla bence bugunEsim eliptiki almaya gittiinsallah 3. Kata adamla tasiyabilirler. Cok agir birseydi allahim noluuur
Beni motive edermisiniz eliptik kizlarrr
Himm cok leziz duruyor. Unutmazsam yarin kahvaltiya yapayim.Eki Görüntüle 2054349ormangozlu çok kolay baktım bugün ..
Geniş bir tencereye az tuz az sirke koyup kaynatıyormuşsun ..altını kısıp yumurtaları kırıyormuşsun ..5 dk pişir ..sonra süzerek al ..sarımsaklı yoğurt ve yağda çevrilmiş pulbiber oldu bitti iştebenim bu kadar yağlı olmaz ama ..çok seneler oldu yemeyeli hatta evlendikten sonra hç yemedim bakalım beğenecekler mi?
Ben daha once iki kere yazmistim o yuzden bu sefer benden cevap yok. Yazmissindir zatiBen tekrar birsey rica edicem sizden
Ben yaziyorum cünkü aklimda tutamiyorum kim nerden yadi kac adi ne felan. Not edicem
Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?
lütfen
Afiyet olsun rakip. Menun yine guzel hep guzel yahuu. Aman arkadasta dikkatMenü
Sabah: 3 yk musli 4 yk yogurt 2 ceviz
Öğlen: tt ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir, hindi salam, roka, marul vardi icinde ) + ayran
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: 2 yumurta 1 tk yag 3 yk sarimsakli yogurt ile cilbir, 1 domates, 1 salatalik
Su: 2,5 litre
Spor: bugun cok koşturdum aksam da arkadasa gidicem gitmeden yapmaya çalışırım bi seyler
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase yayla çorbası salata 1 yk kavurna 1 yk Şehriye pilavı
Ara 1 yesil elma sütlü kahve 1 cb leblebi
Ara 80 kalorilik sekersiz cikolata
Aksam tavada az yagda pismis tavuk 1 porsiyon yoğurt 1 kk peynir
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüme
Guzel gibi cok kh gibi ay bilemedimBugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase yayla çorbası salata 1 yk kavurna 1 yk Şehriye pilavı
Ara 1 yesil elma sütlü kahve 1 cb leblebi
Ara 80 kalorilik sekersiz cikolata
Aksam tavada az yagda pismis tavuk 1 porsiyon yoğurt 1 kk peynir
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüme
6 bucuk 7 arasi oluyor benim genelde 1 gibi uyuyorum uyku vaktine gore ayarlamak lazm bence 10da 11de yatarsan 6 bile gec yaniAksam yemeginden sonra 1 tane kirmizi elma yedim az once. Aksam yemeklerinizi genelde kacta yiyorsunuz? Ben en gec 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum diyete basladigimdan beri.
Dikkat edicem cumaya 2 kaldi surda ama kiziyolar bana bi sey yemiyosum diye ısrarlara dayanmaya calisiyorumBen salonda derste sonra yapiyorum bazen gayet rahat canim. Gelir gelmez basla bence bugunvee hergun neydi kaptanimizin dedigi hergun en az 35 dk hadi bakalim hayirli olsun
Himm cok leziz duruyor. Unutmazsam yarin kahvaltiya yapayim.
Afiyet olsun canim
Ben daha once iki kere yazmistim o yuzden bu sefer benden cevap yok. Yazmissindir zati
Afiyet olsun rakip. Menun yine guzel hep guzel yahuu. Aman arkadasta dikkatyeme cisslari
Ben ceren 26 yasindayimevliyim cocugum yokBen tekrar birsey rica edicem sizden
Isim
Yas
Meslek
Sehir
Evli/cocuklu?
lütfen
Guzel menu aslinda canim ama ekmekler biraz azalsa mi acabamenü mü erkenden yazayım
Sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin
biber ve salatalık
Ara yarim paket eti form
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt çorbası
1 kk peynir
salata
Ara yarim paket eti form
Akşam 17.15
salata
Menun iyi bence canim pastirmayi 2 dilimemi dusursen acabaBuda benim menüm
Öglen 12
2 yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
Minik kase kuruyemis
Cherry domates feslegen salatalik
4 dilim pastirma
Limonlu yesil cay
Aksam 17
2 tabak ispanak yemegi
4 kasik yogurt
Simdilik 2l su
Aksam da eliptik, kac dakika basarabilirim bilmiyorum haber veririm
Eliptik geldiii ayyyy heycanlandimmm. Oglumu uyutayim de 21 gibi yaparimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?