Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor da menu de cok iyi canim. Masallah ne guzel ya yiye yiye kilo veriyorsun hem de saglikli ve dengeli yiyorsun hep.
Afiyet olsun canim
Canim aksama salata da yeseydin keske. Oglene de cikolatali sut yerine sade sut veya ayran veya kefir cok daha iyi olurdu.

Menun guzel bence canim

Yok aylın kımse tanıtamaz bız bu konuyu konuştuk kapattık
Katılım yaptıkça tanırsın artık canım

Leblebiyi aksam aksam yemesen mi ki acep bence tarcinli süt yap daha iyi olabilirmi
ölçülü yiyorum canım yarim kahve fincanı yiyorum diyetisyenim 1 kahve fincanı demişti ama ben ona cesaret edemiyorum 1 bahçe fincanı da 50 kalori
afiyet olsun eliptik yapıyorum ben de ama ayakta yapıyorum çok yorulursam 1-2 dakika oturarak devam ediyorum toplam yarim saat yapıyorum

çok mu az baba mi öyle geliyor afiyet olsun..suyu birden içmenin vücuda yararı değil zararı var böbreklere yüklemiyorsun boş yere..bir de akşam yemeklerini kacta yediğimiz o sormussun canım ben en geç 17.30a kadar yemeye çalışıyorum ama is durumuna göre değişir tabi ben okuldan 4te çıkıyorum o yüzden

menün güzel maşallah yine..ne güzel ya üniversite yıllarım geldi aklıma biz de arkadaşlara giderdik onlar bize gelirdi sohbet gırgır şamata,kola cips şaka bir yana da gerçekten hayatımın en güzel yıllarıydı çok özlüyorum her anının tadını çıkar canım

afiyet olsun o çikolataları ben de denemek istiyorum nasıl tadı

Aksam yemeginden sonra 1 tane kirmizi elma yedim az once. Aksam yemeklerinizi genelde kacta yiyorsunuz? Ben en gec 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum diyete basladigimdan beri.

afiyet olsun canım gayet güzel..geçmiş olsun bu arada

Guzel menu aslinda canim ama ekmekler biraz azalsa mi acaba
diyetisyen listesi canım akşam da vardı aslında 2 dilim ama ben yemedim

Menun cok iyi sen benim bu takimdaki favorimsin canım hic kacamak görmedim daha

Canım suyu eline, çantana al mutlaka, küçük büyük nasıl müsaitsen artık, ilk fırsatta doldurursun

masal3487 nasilsin canim gecmis olsun memnun musun sehir degisikliginden, alistin mi :)
Tesekkur ederim canim iyi olmaya calisiyorum su gribi atlatsaydim hayirlisiyla daha iyi olucam.

Eski yerimde is anlaminda cok daha rahattim 8 ogrencim vardi burda da cok degil ama merkezdeki cocuklar biraz daha simarik oluyorlar,o kadar cok yoruyorlarki anlatamam valla boyle olacagini bilseydim bir kac sene daha kalirdim orda

İlk kez kullanacaksan ya da ilk kez spora başlayacaksan, hamlamayacak şekilde, yavaş ve 5-10 dakika yapıp, gün gün artırmanı öneririm canım

Ben Bloom
41 yaş
Memur
Evli ve iki çocuklu

aynen canım öbür türlü olsa şimdiye bıkardım herhalde diyetisyenim başarısı iyiki de gitmişim

Ne güzel ya. Senin kızının hiç kilo problemi olmayacak Derya abla. 1-0 önde başlıyor senin gibi bir anneyle :)
Evet, duymuşsunuzdur gerçi ama çocuklarin yag hücrelerinin sayisinda artis olurmuş sagliksiz ve aşırı beslendiklerinde. Buyuyunce de obez adayi olurlarmis. Ama bir yetişkin kiloluysa sadece olan yağ hücreleri genişlemiş. Yani şişman çocuk daha riskli

Sağlıklı bir menu (hazir corba haric), ama biraz kalorili benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…