Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anladim canim. Ohh ne guzel olmustur simdi evin tertemiz ellerine saglik canim.

Menu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
Hadi bakalim canim bu detoks sana yariyor masallah. Duzenli 2 haftada 1 yapiyorsun galiba. Ins verdiklerin de hic geri gelmesin.

Menun de sporun da harika canim. Sadece su dedigin gibi az olmus.
Afiyet olsun canim ne guzel az az sIk SIk. Vee yeni birsey gordum ispanak koftesi tarif verir misin Nihalcim? Ay burdan yeni tarifler ogrenip deniyorum sagolun.

O kuccuk yazilan khlar haric menun guzel. Oh spor da yapilmis miss.

Oglene salata daekleseydin olurmus kapitanim. Vawww 1 45 dag yuruyusu yanin kaloriler. Masallah canim

Brokoli suyunu hic duymadim supermis yaa
Spor da menu de super canim. Masallah

Brokoli suyunu hic duymadim supermis yaa
Spor da menu de super canim. Masallah
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Sporun da menun de cok guzel canim.

Menu de spor da harika canim. Tebrikler.

Bezelyeyi 120 gr kadar yedim. Kalori olarak baktım aslında da 100kcal çıktı. Ben de çok sevdiğim için yedim :)
Bende seviyorum neyse çok değilmiş

Enerjin filan düşmüyor mu?
Ben hiçbir şey yemediğim zaman valla fena oluyorum
Bende tam tersi oluyor çok yediğim de enerjim düşüyor uyumak istiyorum halsiz oluyorum hele ekmek yediğimde yerimden kalkmak istemiyorum. Soda içmeden de kendimë gelemiyorum. Acayip bi bünyem var Aylin im.

Ben menunu cok begendim canim. Kuru fasulye kucuk kase ise gayet guzel. Yuruyusun de var.

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canim. Cok az degil mi bugun yediklerin. Su ve spor cok guzel ama.

Iyi cok sukur toparladim ama hala yorgunluk halsizlik var interneti hic sorma sinirlerim zipliyor Bursanin gobeginde 20 gundur internetim yok ya saka gibi ttnet,millet ucra koylerde bile kullaniyor ben merkezde kullanamiyorum
Hay allah canim ya. Iyice isin suyunu cikardilar 20 gundur baglamak ne demek.

Afiyet olsun derya cim. Dengeli bir menu olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…