Her fırsatta yatarak istirahat et canım geçmiş olsun
sagolun çok. Teşekkür ederim kısa zamanda toparlanıp doncem tekrardan sıkı yönetimeC
Ok gecmis olsun canim. Cok direncsiz kaldin tabi. Kolay gelsin.
Valla ne yapalım iyi geçiyor biter biter 4 olur 5 olur zaman dediğin su misali be kuzum.Kızlar nasıl geçiyor gününüz az önce öğle yemeği yedim staj yerime döndüm bugün staj günü saat 4 olsa da gitsem artık
haha aynen bu kadar tavsiye olur.Canın istediğinde git sen de, doktor ihmali yapan birinden ancak bu kadar tavsiye olur
E tabi cepte oluyor, borçlu olmuyorum, onun rahatlığı başka, ancak her fırsatta biraz daha spor yapsam, biraz daha hareket etsem hissi oluştu, normal mi bilemedim
Merhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç
Kızlar nasıl geçiyor gününüz az önce öğle yemeği yedim staj yerime döndüm bugün staj günü saat 4 olsa da gitsem artık
Konu dışı bir sorum olacak hanımlar, kızlarım balık yemiyor bir süredir, malum gelişim çağı önemli, balık yağı, omega 3 takviyeleri kullanmalı mıyım, kar zarar oranı gözetildiğinde nasıl hareket etmeliyim
Sfem canım sen pek gorunmuyon nıyeki
Çookkk acıkıcam özellikle geceleri. Gece yemek yiyenlerdenim malesef[/QUOTE .!.:Bende gece acikanlardanim canim tarcinli sut ic cok fayda ediyor
Canim aksama bir domates filan ye. Gerisi bence gayet guzel.
Allah kabul etsin canim. Aksamin biraz fazla kh olmus keske salata da yapip yeseydin.
Ozel bir dilegin filan mi var da oruc tuttun canim?
He su var var olmaz olur mu. Zerdeçal, tarçın, zencefilli su içiyorum. 1 litre akşamları. Oruç değilsem 2 litreyi güne yaymaya çalışıyorum. aa bide 2 bardak naneli maydonoz kaynatığ içmiştim dün. :)peki ya su? ben konuşmalar arasında kaçırdım mı acaba?
Gırış kılon önemli canım bence bıldır tartıldınsa
Kuzum marka konusu dipsiz kuyu, kafam bi milyon oldu biraz okudum da, sakıncası yoksa marka paylaşır mısın, yanında antioksidan alıyor musun, almıyorsan araştır derim[/QUOTE][QUOTE="nefertityy, post: 53154033, member: 402821
gelişim çağı için doktora sormak da fayda var bence, ben omega3 kullanıyorum son 2 yıldır.. eşim de kullanıyor.. ama doktor tavsiyesi ile başlamadık..
Kizlar suan telim cekiyoken hemen menumu yazayim
Sabah:07.30 iki haslanmis yum,7 yesil zeytin,bir dilim tb ekmegi
Ogle:12.00 bes tane kofte domates bir dilim ekmek.
Aksam: bir kase kuru fasulye ve yesillik.
2 litre su 30 dk yurudum okula gidip geldim.
Slm kizlar
Bugun ise gec basladim is cikisi da arkadaslarla bulusunca yoldayim ancak donuyorum eve.
Bugun sabah +100gr ciktim. Reglyden dolayi diye dusunuyorum
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim peynir. Salatalik. Bolca maydonoz
Ara: 1 elma. 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 dilim firinda yapilmis sade sekersiz bal kabagi
Oglen: yarim yt etli lahana yemegi. Salata yagsiz tuzsuz
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 armut
Aksam: yarim yt etli lahana. Salata.
Su: 3 lt ye yakin
Spor: yok
Insanin guzel havalarda kendini disari atip yuruyesi geliyor demi canim. Kolay gelsin.Bugün toplantimiz var saat 6ya kadar okuldayim. Yarisi bitti yarisi duruyor. Canım sıkkın bu yuzden. Aksi gibi disarida da piril piril bir hava var. Hiç okda durasim yok o yuzden
Afiyet olsun canim. Ne guzel ogrencilerin cok sansli.Selam hemen kisa bi bildirim yapip gideyim :) bugün ayran detoksunun son gunu toplamda 3 kase ayran corbasi 1 armut ve ceyrek elma yedim. Staj günüydü bugün yine ayaklarim sisti sesimi duyurucam diye sesim kısıldı ama cok mutluyum çocuklarla bahcede etkinlik yaptik yarışmalar yaptik kiyamam hic aliskin degiller cok hoslarina gitti :) ben yarin girerim anca dikkat edin diyetlerinize kaçamak yok cumaya az kaldi
Merhaba busra.merhabalar limon çiçekleri, dün tavuk misali hemen uyuyuvermişim. kusura bakmayın şimdi işten ancak fırsat buldum geçmişi okuyup geliyorum. :)
Seninle başlangıç kilolarımız ve hedef kilolarımız aynıymış, senin şu an ki kilon benim ikinci hedef kilom :))
Evet cnm ben izne çıkmıştım 1 aylık izin sonuna doğru kayınpederim vefat etmişti aniden annemlerdende erken dönmüştüm buraya da dönememiştim. Maşallah hedefine ulaşmışsın bikere yine ulaşırsın inşSevil sen 9. Takimda yarismistin ama ayrilmistin galiba degil mi? Ben ordan mezun oldum tekrar kilolari alinca buraya geldim bir ay falan oldu
Yok cnm çok güzel toparlıyormuş gerçekten. Kuzenim benim gibiyde hiç yok gibi bişeydi nerdeyse bir sene düzenli yapmış şimdi harika olmuş bende olsam ne güzel olurAy küçültmek için mi yapıyorduk, ben toparlanır yumuşak dokusu kendine gelir zannediyordum, hiç yapmayayım ben o zaman, yokoluverir benimki nemelazım
Merhaba cnm bende yeniyim geçmiş olsun çokMerhaba kızlar giremedim 3 gündür grip olduk fena şekilde kızımla yatıyoruz fırsat buldukça bu hafta serum haftası oldu benim için ağır atlatiyorum bu sefer tam da düğün üstü yarın kına var nasıl olacak bilmiyorum güçsüzüm yorgunum diyet yaptığım için vücudum çok halsiz kalmış dünden beri sadece yoğurt çorbası içiyorum midemi ancak bastırıyor hem ben hep kızım hanginize bakayım şaşırdım dün aşı vardı birde o eklendi 3 gecedir uyku uyutmuyor dinlenemedigim içinde kolay atlatacak gibi durmuyor cuma günü düğün yemeği yapicam toparlanmam lazım bugün yata yata temizlik yapıyorum resmen umarım ez zaman da toparladım geçmişin bir kısmını okudum ama telefona bakacak gözüm yok inanın kusuruma bakmayın bugünden itibaren menü paylaşırım inşallah pazartesi 700 gr kadar atriydiim bakalım cuma ne olacak sonuç
Bendede var aynı dert hiiiç istemez diyet yapmamı. Kendide kilolu çünkü. Diyet yaptıkça gözünde küçülüyomuşum. Allahtan 1.70 lik kadınım yoksa nolurdu bilmemYok yok şans değil o strese giriyor zayıflayacağım diye, senin kocan zayıftır, benimki değil
Benimde oğlum 4.5 yaşında oda hiç yemiyo 1 yıldır falan 2 yaşlarındada birara yememişti ben almıştım eczaneden zinco. Ama şimdi kullanmıyorum. Kullansammı kiKonu dışı bir sorum olacak hanımlar, kızlarım balık yemiyor bir süredir, malum gelişim çağı önemli, balık yağı, omega 3 takviyeleri kullanmalı mıyım, kar zarar oranı gözetildiğinde nasıl hareket etmeliyim
yok canım normalde diyet yapmasam da çok su içerim ama dün öyle oldu sadecepeki ya su? ben konuşmalar arasında kaçırdım mı acaba?
hey yavrum benim nazar etme nolur, çalış seninde olur.. :)
1lt su nedir arkadaş ya.. genelde hep böyle az mı içiyorsun?
ohh afiyet olsun canım, menülerini sen mi hazırlıyorsun?
patates sanırım benim de zaafım, ondan vazgeçemiyorum..ama ekmek yenmese iyiymiş, birlikte güzel olduğunu ben de biliyorum.. off.. yeme annem sen..
1:45 yürüyüş beni acayip sıkıyor ya.. hiç vakit geçiremiyorum yürüyüş bandında ben.. 1 saati göremiyorum bile.. ne izlesem kar etmiyornasıl bir motivasyondur, maşallah
baya az kalorili sanki dimi :) bezelye bence arada yenebilir ya.. yapmayın bu kadar.. ondan da alacağımız vitamin mineraller var.. ben de bezelye seviyorum ayrıca.. şöyle kıymalı olsa.. aşeriyorum galiba hamile kalmadan :)
oluyor oluyor.. sen de oluyorsun.. yavaştan doğruyu bulacağız..
ton balığını ilk defa yiyeceksen bence normalini yani yağlısını ye, konserveyi açınca yağını süz, bir tabağa al. biraz ekmekle ye, salatayla ve makarnayla müthiş oluyor..
sen az ye ye, akşam saldır, aynı ben :)
ohh aklımda bulunduracağım, severim böyle sebze köfteleri..
o tuzağa ben de düşerdim..
ay dün de ben öyleydim.. çok feciydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?