Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasıl geçiyor gününüz az önce öğle yemeği yedim staj yerime döndüm bugün staj günü saat 4 olsa da gitsem artık
Valla ne yapalım iyi geçiyor biter biter 4 olur 5 olur zaman dediğin su misali be kuzum.

haha aynen bu kadar tavsiye olur.
Canın daha çok spor yapmak istiyor dinclesiyorsun enerji doluyorsun tatlım o nedenle.

ayy çok geçmiş olsun ya, tez zaman da iyileş artık ya.

Kızlar nasıl geçiyor gününüz az önce öğle yemeği yedim staj yerime döndüm bugün staj günü saat 4 olsa da gitsem artık

keşke saat 6 olsa da bende eve gitsem ya.. bugün darlandım ben de.. akşama hiç konser havamda da değilim..

gelişim çağı için doktora sormak da fayda var bence, ben omega3 kullanıyorum son 2 yıldır.. eşim de kullanıyor.. ama doktor tavsiyesi ile başlamadık..

Selam hemen kisa bi bildirim yapip gideyim :) bugün ayran detoksunun son gunu toplamda 3 kase ayran corbasi 1 armut ve ceyrek elma yedim. Staj günüydü bugün yine ayaklarim sisti sesimi duyurucam diye sesim kısıldı ama cok mutluyum çocuklarla bahcede etkinlik yaptik yarışmalar yaptik kiyamam hic aliskin degiller cok hoslarina gitti :) ben yarin girerim anca dikkat edin diyetlerinize kaçamak yok cumaya az kaldi

[QUOTE="nefertityy, post: 53154033, member: 402821

gelişim çağı için doktora sormak da fayda var bence, ben omega3 kullanıyorum son 2 yıldır.. eşim de kullanıyor.. ama doktor tavsiyesi ile başlamadık..[/QUOTE]
Kuzum marka konusu dipsiz kuyu, kafam bi milyon oldu biraz okudum da, sakıncası yoksa marka paylaşır mısın, yanında antioksidan alıyor musun, almıyorsan araştır derim

Canim aksama bir domates filan ye. Gerisi bence gayet guzel.

Allah kabul etsin canim. Aksamin biraz fazla kh olmus keske salata da yapip yeseydin.
Ozel bir dilegin filan mi var da oruc tuttun canim?

Bir daha aklımda bulunsun salata yapcam inşallah. Normlade roka,tere maydonoz üçlüsüs yapıyordum oda kalmayınca salata da yapmak istemedim :))
pazartesi ve perşembe günleri oruç tutuyorum ondan mütevellit.

peki ya su? ben konuşmalar arasında kaçırdım mı acaba?
He su var var olmaz olur mu. Zerdeçal, tarçın, zencefilli su içiyorum. 1 litre akşamları. Oruç değilsem 2 litreyi güne yaymaya çalışıyorum. aa bide 2 bardak naneli maydonoz kaynatığ içmiştim dün. :)

[QUOTE="nefertityy, post: 53154033, member: 402821

gelişim çağı için doktora sormak da fayda var bence, ben omega3 kullanıyorum son 2 yıldır.. eşim de kullanıyor.. ama doktor tavsiyesi ile başlamadık..
Kuzum marka konusu dipsiz kuyu, kafam bi milyon oldu biraz okudum da, sakıncası yoksa marka paylaşır mısın, yanında antioksidan alıyor musun, almıyorsan araştır derim[/QUOTE]

new life kullanıyorum canım, onun dışında, c vitamini, alfa lipoik asid, quenzim q10, cal-mag, bir de yeni folik aside başladım işte..

new life fiyat olarak ve içerdiği değerler olarak bize en uygun geleni, ama ondan önce efa s-1200 kullanıyorduk. bunun fiyatı daha uygun olunca buna geçtik.

Dolu dolu bir menü olmuş, kofteyle ekmek olmayaymış daha iyiymiş sanki.

Afiyet olsun bol eksi olsun. Güzel menülü bir gün olmuş bence :)

Bugün toplantimiz var saat 6ya kadar okuldayim. Yarisi bitti yarisi duruyor. Canım sıkkın bu yuzden. Aksi gibi disarida da piril piril bir hava var. Hiç okda durasim yok o yuzden
Insanin guzel havalarda kendini disari atip yuruyesi geliyor demi canim. Kolay gelsin.

Afiyet olsun canim. Ne guzel ogrencilerin cok sansli.

Sevil sen 9. Takimda yarismistin ama ayrilmistin galiba degil mi? Ben ordan mezun oldum tekrar kilolari alinca buraya geldim bir ay falan oldu
Evet cnm ben izne çıkmıştım 1 aylık izin sonuna doğru kayınpederim vefat etmişti aniden annemlerdende erken dönmüştüm buraya da dönememiştim. Maşallah hedefine ulaşmışsın bikere yine ulaşırsın inş
Ay küçültmek için mi yapıyorduk, ben toparlanır yumuşak dokusu kendine gelir zannediyordum, hiç yapmayayım ben o zaman, yokoluverir benimki nemelazım
Yok cnm çok güzel toparlıyormuş gerçekten. Kuzenim benim gibiyde hiç yok gibi bişeydi nerdeyse bir sene düzenli yapmış şimdi harika olmuş bende olsam ne güzel olur
Merhaba cnm bende yeniyim geçmiş olsun çok
Yok yok şans değil o strese giriyor zayıflayacağım diye, senin kocan zayıftır, benimki değil
Bendede var aynı dert hiiiç istemez diyet yapmamı. Kendide kilolu çünkü. Diyet yaptıkça gözünde küçülüyomuşum. Allahtan 1.70 lik kadınım yoksa nolurdu bilmem
Benimde oğlum 4.5 yaşında oda hiç yemiyo 1 yıldır falan 2 yaşlarındada birara yememişti ben almıştım eczaneden zinco. Ama şimdi kullanmıyorum. Kullansammı ki

yok canım normalde diyet yapmasam da çok su içerim ama dün öyle oldu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…