Ok ne kiz:)) benim telefonumun net paketi bitiyir cabuk,daha on gunde biti4dim mesela paketimi kalan 20 gun de ne yapacam bilmiyorumOkdan girebiliyor musun peki? Benim de dun telefonum bozuldu. Dokunmatigi calismadi. Dun aksam hallettim anca
afiyet olsun canım menünde patates fazla olmuş 4 kaşık falan yedeydin bari biraz kh ağırlıklı malesefMenüm
07.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 dl kepek ekmeği,1 Su brd süt
13.00
1 kepçe domates çorbası, 3 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, elim kadar tavuk haşlama, 1 Su brd ayran
19.00
1 yt etli patates yemeği, 1 tane kornişon turşusu, 1 yt salata, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Su 2 lt daha içerim
Yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum sabahlayacağım galiba menülerinize yorum yapacağım Ara verip girdikçe herkese hayırlı akşamlar
afiyet olsun menü iyi de nutella nedir ya :)))) temizlikteyimde bitmiş gözün aydın.Menümüde şuraya bırakayım
Sabah 7.30
Büyük bardak su 1 ceviz
Saat 8.00
Bi kk beyaz peynir
2 zeytin
1.5 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Domates biber
Saat 11.00
Dayanamadım1 çay kaşığı nutella
Saat 14.00
Bi kase yoğurt
1 dilim çavdar
5 zeytin
Saat 15.30
Şekersiz sütlü kahve
Saat 18.00
Bi kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı z y taze fasulye kurusu kavurması yoğurtla beraber
Salata
Bi dilimin 3 te 1 i kadar çavdar
Saat 8 gibi yeşilçay ve 2 tane gün kurusu yerim
Su 2.5 lt
Spor yok ama yarın başlıyorum bugün temizliğimi bitirdim ve çok yoruldum
aa çok iyi Beril in çağırdığı ni bilmiyordum harika olmuş. Hoşgeldin sefalar getirdin.Bi sebep yok cnm. Uzun zaman oldu zaten ben yarışmaya katılmak isteyenlere yazdım beril çağırdı ilk ve burdayım. Oda güzel bi gruptu en az orası kadar burayıda sevdim
afiyet olsun canım menun güzel çikolatayi dünde sormuştum nerden temin ediyorsun. Çikolata krizleri m yok çocuklar için düşünebilirim çikolatayi büyük oğlum da şeker riski var.bugün e yemişim bir yazayım bakalım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çatal reçel
domates ve biber
Ara 10.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Öğlen 12.30
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Ara 15.00 yarım paket eti form
Akşam 17.30
1 kase çorba
salata
1.5 litreyi geçti daha da içerim yatana kadar
spor yarim saat eliptik ve yarim saat tempolu yürüyüş
afiyet olsun güzel görünüyor.Menüm,
08,35
Bir yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
1 üçgen karper peynir
Çeyrek domate
Yarım salatalık
1 dilim tt ekmek
12.30
5 fındık
17,35
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
4-5 dal marul
Dereotu- yeşil soğan
1 lt normal su
Yemekten sonra 1,5 lt zerdeçallı zencefilli tarçınlı su içerim nasipse.
21.00 da spor yaparım nasipse.
afiyet olsun dengeli olmuş.Benim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
Kahvalti: haşlanmış yumurta, cay, domates, 1kk light peynir
Ara: yeşil çay, 2 kuru erik
Öğle: 1kase yogurt, salatalik, yarım haşlanmış patates
Ara: türk kahvesi, 1 tane biscotti
Aksam: haşlanmış patatesin diger yarisi, yine haslanmis yumurta, 1salatalik
Az.once de cay bardaginda sütlü nescafe, yarim muz
Sabah okula yürüdüm (30 dk) . Dönüşte de eve yürüdüm
Suyu yatana kadar 3lt tamamlarim
afiyet olsun ay coregi nedir ya çorba içeydin bari hastasın hiç olmamış hilal ya.Selam hatunlar karman çorman menumu yazayım size başta beril abla olmak üzere beni bi iyi haşlayın
Sabah
Yarım domates
Yarım havuç
Yarım dil.ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
Aksam
Ay coregi
1.5 lt su
Spor.ev temizliği ve kol.calismaya çalıştım
Hastaliktanmidir ne bi bosvermislik oldu acil kendime gelmem gerek yarın ve bir sonraki gün detoks yapmayı düşünüyorum ayran detoksu ise yararmi acaba artı gelmek istemiyorum 100 de olsa eksi olsun
Henüz 10 tane yapabiliyorum alışkın olmadığımdan, üç beş her fırsatta yapayım bari faydası varmış madem, bir yılı görmezden geliyorum, ben bir ay yaparım toplandı toplandı, toplanmadı kalsın öyle kendisi bilirYok cnm çok güzel toparlıyormuş gerçekten. Kuzenim benim gibiyde hiç yok gibi bişeydi nerdeyse bir sene düzenli yapmış şimdi harika olmuş bende olsam ne güzel olur
Bendede var aynı dert hiiiç istemez diyet yapmamı. Kendide kilolu çünkü. Diyet yaptıkça gözünde küçülüyomuşum. Allahtan 1.70 lik kadınım yoksa nolurdu bilmem
Benimde oğlum 4.5 yaşında oda hiç yemiyo 1 yıldır falan 2 yaşlarındada birara yememişti ben almıştım eczaneden zinco. Ama şimdi kullanmıyorum. Kullansammı ki
afiyet olsun akşam ki patates olmasaydı yada ekmek turşu ödem yapıyor canım haberin olsun.Menüm
07.00
13.00
1 kepçe domates çorbası, 3 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, elim kadar tavuk haşlama, 1 Su brd ayran
19.00
1 yt etli patates yemeği, 1 tane kornişon turşusu, 1 yt salata, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Su 2 lt daha içerim
Yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum sabahlayacağım galiba menülerinize yorum yapacağım Ara verip girdikçe herkese hayırlı akşamlar
Ay zayıflamanı mi istemiyor eşin çok iyiymiş valla ya ahh nerde bizde.Henüz 10 tane yapabiliyorum alışkın olmadığımdan, üç beş her fırsatta yapayım bari faydası varmış madem, bir yılı görmezden geliyorum, ben bir ay yaparım toplandı toplandı, toplanmadı kalsın öyle kendisi bilir
Aynen canım aynen, farketsin beslenmeye asıldığımı, hemen müdahale eder, minnacık kaldın kuzum der, spor yaparken de, git yat istirahat canım kıyamıyorum sana zaten yoruluyorsun falanlar havada uçuşur, ben de 173 dediğin gibi az kısa olsam döver bu adam beni ben küçük hanım istemiyorum diye
Açıkçası ben hiç kullanmadım, pek sevmiyorum da böyle şeyleri, ancak bu sene liseye geçiş sınavımız olacak ve ben elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum, o nedenle bir arayış içine girdim canım
markette var canım tadellenin paketi gri renkafiyet olsun menü iyi de nutella nedir ya :)))) temizlikteyimde bitmiş gözün aydın.
aa çok iyi Beril in çağırdığı ni bilmiyordum harika olmuş. Hoşgeldin sefalar getirdin.
afiyet olsun canım menun güzel çikolatayi dünde sormuştum nerden temin ediyorsun. Çikolata krizleri m yok çocuklar için düşünebilirim çikolatayi büyük oğlum da şeker riski var.
afiyet olsun güzel görünüyor.
afiyet olsun dengeli olmuş.
afiyet olsun ay coregi nedir ya çorba içeydin bari hastasın hiç olmamış hilal ya.
Evet olmayaydı iyiydide oğlum istedi ekmeğine sürdüm şeytanda sol taraftan vurdu gol olduAh o nütella olmayaydı. Ne güzel olurdu. Hem hayırlı olsun, bitirmişsin işi gücü :))
Bende tam bi peynir canavarıyım. Bence iyi ama pilav olasaymış çok daha iyi. Birde cnm günlük 2.5 litre içeceksen suyu 2 lt ye yakınını akşam yemeğinden önce içmelisin bildiğim kadarıyla. Akşam yemeğinden sonra 1.5 lt çok bence vücut suyu tutuyor ve ödem yapıyordu sanırımMenüm,
08,35
Bir yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
1 üçgen karper peynir
Çeyrek domate
Yarım salatalık
1 dilim tt ekmek
12.30
5 fındık
17,35
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
4-5 dal marul
Dereotu- yeşil soğan
1 lt normal su
Yok cnm unlu değil. Hiç un kullanmam mercimeğeGuzelmis bence menün. Ben sadece mercimek corbasi tercih etmezdim. Ödem yapiyor, arti cikartiyor. Unlu değilse yine de cok problem değil
Bence çok güzel cnm afiyet olsunBenim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
Mrb cnm memnun oldum çokMerhaba sevilcim hoş geldin aramıza bu hafta katılım yapamadım hilal ben canım
Hiçbişey yokkiii ay çöreği öğlen olsaydı pırasa akşam olsaydı daha iyi olurdu. Ben daha önce ayran detoksu yapmıştım 3 günlük 2.600 gr vermiştimSelam hatunlar karman çorman menumu yazayım size başta beril abla olmak üzere beni bi iyi haşlayın
Sabah
Yarım domates
Yarım havuç
Yarım dil.ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
Aksam
Ay coregi
1.5 lt su
Spor.ev temizliği ve kol.calismaya çalıştım
Hastaliktanmidir ne bi bosvermislik oldu acil kendime gelmem gerek yarın ve bir sonraki gün detoks yapmayı düşünüyorum ayran detoksu ise yararmi acaba artı gelmek istemiyorum 100 de olsa eksi olsun
Çok iyi bence cnm afiyet olsunBende yazayım menümü
Saat 8
1 kk peynir
2 ceviz
Saat 11:30
Yarım elma
Yarım dilim tam buğday
1 kk peynir
Saat 17:30
1 tane Norveç uskumru ızgara
Salata
2 dilim tam bugday
1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli.
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş.
Güzel cnm kolay gelsinMenüm
07.00
13.00
19.00
Su 2 lt daha içerim
Evet bitti şükür yarın camları silicem dıştan okadar. Evet nutella nedir yaaaaafiyet olsun menü iyi de nutella nedir ya :)))) temizlikteyimde bitmiş gözün aydın.
Sağol cnm haşbuldumaa çok iyi Beril in çağırdığı ni bilmiyordum harika olmuş. Hoşgeldin sefalar getirdin.
Güzel cnm afiyet olsun17.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 3 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak patlıcan yemeği, 2 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul
18:30
1 sb yoğurt, 3 fıstık
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik sabah
35 dk eliptik akşam
Ben de sevmem. Günlük rutinimi bozan hicbirseyi sevmem aslinda. Klasik boga burcu insaniyim :))hic sevmem okuldaki toplantıları ve illaki her toplantıda toplantıyı gereksiz yere uzatan gereksiz bir hoca olur
Okul yazmaya çalışmıştimOk ne kiz:)) benim telefonumun net paketi bitiyir cabuk,daha on gunde biti4dim mesela paketimi kalan 20 gun de ne yapacam bilmiyorum
Kilo almaya calisiyosan super menu17.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 3 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak patlıcan yemeği, 2 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul
18:30
1 sb yoğurt, 3 fıstık
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik sabah
35 dk eliptik akşam
hadi bakalım inşAllah hepimiz hedeflerimize ulaşırızSeninle başlangıç kilolarımız ve hedef kilolarımız aynıymış, senin şu an ki kilon benim ikinci hedef kilom :))
menün güzel canım nutellada nazarlık olsunMenümüde şuraya bırakayım
Sabah 7.30
Büyük bardak su 1 ceviz
Saat 8.00
Bi kk beyaz peynir
2 zeytin
1.5 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Domates biber
Saat 11.00
Dayanamadım1 çay kaşığı nutella
Saat 14.00
Bi kase yoğurt
1 dilim çavdar
5 zeytin
Saat 15.30
Şekersiz sütlü kahve
Saat 18.00
Bi kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı z y taze fasulye kurusu kavurması yoğurtla beraber
Salata
Bi dilimin 3 te 1 i kadar çavdar
Saat 8 gibi yeşilçay ve 2 tane gün kurusu yerim
Su 2.5 lt
Spor yok ama yarın başlıyorum bugün temizliğimi bitirdim ve çok yoruldum
gayet iyi canım tebriklerbugün e yemişim bir yazayım bakalım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çatal reçel
domates ve biber
Ara 10.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Öğlen 12.30
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
salata
Ara 15.00 yarım paket eti form
Akşam 17.30
1 kase çorba
salata
1.5 litreyi geçti daha da içerim yatana kadar
spor yarim saat eliptik ve yarim saat tempolu yürüyüş
gayet güzel canımMenüm,
08,35
Bir yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
1 üçgen karper peynir
Çeyrek domate
Yarım salatalık
1 dilim tt ekmek
12.30
5 fındık
17,35
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
4-5 dal marul
Dereotu- yeşil soğan
1 lt normal su
menün kalorili değil ama sağlıksız sanki biraz canımBenim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?