Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ne kadar ay çöreği yedin

Güzel menü cnm
Denemedim ama işe yarayabilir. Ters tepeceğini zannetmiyorum

canım çok kh ağırlıklı olmuş pilav yada ekmekten birini seç bence ayrıca iyi çalışmalar

Ben menünü beğendim canım. Sporu da eklersen tadından yenmez :)

Menün gayet sağlıklı. Sporunda iyi :)

canım menün çok değişik olmuş daha sağlıklı beslenmeye çalış

Biraz değişik olmuş ama sağlıksız bir şey yok o yüzden iyi bence :)

Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
2 haşl yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara:
Meyveli yoğurt

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
1 çk
bal
1/3 elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş

afiyet olsun canım menü güzel bence

sabah hicbir şey yok kahvaltında akşam da bol kalorili bir karbonhidrat bombası mevcut menün çok dengesiz malesef
evet ya öyle oldu cmts beri salağa bağladım resmen evi sebze doldurdum Allahtan da şimdi başladım pişirmeye yarın karnabahar var devamlı bir açlık hissi var

hakikaten çok haklısın elif ya duzelicem söz veriyorum

sen nasıl hazırladın çorbanı canın çok iyi gitmiş sende

canım ne kadar ay çöreği yedin
yarım simit kadar vardı kızımla yedik

senin bu menulerle cumayı merakla bekliyorum ama sporun süper
afiyet olsun akşam biraz karışık gibi ama miktarları az
ben eğer yiyeceksin hic bakmam o fotoğraflara direkt dolabı acar ne yesem diye bakarım
çok güzel canım afiyet olsun ton balıklı sandiviç nasıl güzel oluyor mu acaba okula nöbetçi olduğum günler götürsem mi ki öğlen yemeği icin

hoşgeldin aramıza canım 26 yaşındayım adım ceren evliyim mühendisim
Merhaba cnm bende ev hanımıyım 28 yaşındayım bi oğlum var 4.5 yaşında çok memnun oldum
Çok iyide ton balığıyla ayranmı içtin? Bişey olmuyomu?
sen nasıl hazırladın çorbanı canın çok iyi gitmiş sende
Vallaha tamda hatırlamıyorum açıkçası ama bir miktar yoğurda 1.5 lt su bir kase yarma iki tane salatalık rendeledim okadar bunu sabahtan akşama kadar aklıma geldikçe içtim 9 da bitiyo akşam. Yalnız yoğurdun miktarını hatırlayamadım. Bukadar başka bişey yemedim bide bol su tabiii

Yani çok muhteşem bir şey değil ama idare ediyor işte tadı. İçine biraz da salatalık koyuyorum ben.

Yok valla ya. Ben sürekli birlikte tüketiyorum hatta. Geçen de ton balıklı salata ve yoğurt yemiştim bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…