Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel menü , özel bi diyet mi yapıyorsun? Sabah akşam aynı menü olunca merak ettim.

Ay çöreği ne kadar? Büyük ihtimal hastalıktandır birde sonbahar havası var tabi. Geçmiş olsun.

Menüyü beğendim gayet başarılı :)

Öğlen 1 dilim ekmeği yememiş olsaydın veya bulgur pilavı. Ama öğlen olduğu için görmezden gelinebilir tabi. Kolay gelsin.

markette var canım tadellenin paketi gri renk

Ahahah :))

Fındık fıstık, patates bir arada olmamış sanki. Akşamı az yemen güzel olmuş.

Menün gayet başarılı. Afiyet bal, eksi olsun :))

Beni kötü etkilerdi, hedef foto daha iyi gelirdi bana, zayıf halim veya bir ünlünün zayıf fotosu

Yok canım, sabah yumurta haslarken iki tane hasladim birini okula goturmek icin. Protein olsun diye aksam yemegimde. Yarin ve persembe toplanti yok, aksam daha güzel bir sey olur ins.

Diş fircala surekli
İse yarıyor mu ki kız disten olmiim sonra :) diş etleri zaten hasarlı
canım.bana leblebi çok iyi geliyor yarim fincan yiyorum tek tek ye ama yeterli oluyor bir fincanı 50 kalori
öyle bir açlık geliyor ki yemekten yarım saat sonra dünyayı yiyecekmisiim gibi leblebi tekke tek yiyebilirmiyim o an acaba

biz de burada ki tarifle yaptık elifin tarifiydi 4 der yemek kaşığı nohut mercimek ve yarma yatım litre yoğurt sulandırip ayran yapıp doktuyduk tuz yok yağ yok ama senin kini yapicam yarın bide karnabahar yapıyım hazır dolap ta yemek olsun

Sık sık ve az az yeme. Beni anca o paklıyor. :)
ay valla acaba diyorum bi süre Karatay mi yapsam 2 öğün dolu dolu olsun tabii nohut fasulye ye gibinseyler en azından aybcoreginden daha sağlıklıdır

Fazla spor ne kadar doğru acaba kızlar, benim hiç bilgim yok sayılır, yani az ve düzenli mi yapmalıyım, fırsat buldukça artırmalı mıyım olabildiğince
çalışıyorsun galiba sen yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ne kadar çok yapabilirsin ki vakit oluyor mu..ben yarim saati zor yapıyorum

canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit

Fazla spor ne kadar doğru acaba kızlar, benim hiç bilgim yok sayılır, yani az ve düzenli mi yapmalıyım, fırsat buldukça artırmalı mıyım olabildiğince
Benim bildiğim spor da önemli olan süreklilik. 5 gün çok yapıp sonra 10 gün hiç yapmamak yerine senin düzenine uyacak bir şekilde ayarlayabilirsin :)

canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit
Glifor kullanıyorum canım insülin direnci için ama diyetisyene gitmek istemiyorum sebebi de hayatım boyunca o listeye uyamicagimi biliyorum bu yüzden kendim yapiyim dedim şunu farkettim 3 4 gün buraya giremedim daha çok azdı açlık hissi burasız olmuyor

markette var canım tadellenin paketi gri renk
sabah hiç bilmiyorum o reyonlara pek ugramiyorum. :)))

ovv o ptates olmusmu hiç yakostiramadim sana cık cıks fıstık çok yağlı onun yerine badem yesen mesela çok iyi olur.

afiyet olsun beğendim ben ya.

afiyet olsun çok iyi canım.

Kızlar bu açlık hissim için ne önerirsiniz düzenli 3 öğün mu yoksa başka birşey mi
Hilal tam sopaliksin kız sen açlık. Krizine girmeyecen de ben mi girecem hicbirsey yemiyorsun. Önce düzenli beslenmek le başla işe lütfen o zaman göreceksin ki kriz falan kalmıyor.

iyi geceler kizlar, yarin görüşürüz keşke şöyle elektrotlar baglasalar bize uyurken ayni zamanda da pasif spor yapsak di mi :))
dimi keşke.

Hilal ne yaparsan yap ama sağlıklı olsun lütfen.

Afiyet olsun sevilumut. Ellerine saglik. Ne guzel tertemiz olmustur.

Afiyet olsun canim menu de spor da guzel olmus.

Afiyet olsun canim menu de spor da guzel olmus.

Afiyet olsun busra.

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…