Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bukadar guzel olmasın menü
Çemkıremıyom be ya
Aaaa dur dur su nıye az bakıyımmmmm
Ahanda mınnacık bırsey buldum

Gıtme dur ne olursun
Azcık daha zayıflayak senınnnnle
Gıtme kal ne olursun
Az daha spor yapak geyıkleeee

maşallah çok güzel

Afiyet olsun canim. Menu de spor da guzel bence.

4 YAŞINDA TEYZESİ.
Ne de güzel ifade etmiş oyuncaklarına dokunmanı istemediğini

Öhöm öhöm ders başlıyor
Lütfen kuzunu karşına al, evin değişik yerlerinde oyuncaklar olunca hem birbirlerinden ayrı kalıp üzülebilirler, hem yerlerinin belli olmaması beni üzüyor, hem de senin için oyuncaklarının bir arada olması rahat oynaman açısından daha kolay olur, sana evimizde bir oyun köşesi yapalım, oyuncakların hep orada olsun de, yerine sen karar ver de ama onu da yönlendir seçeneklerinle, örneğin koltuğun arkası veya kullanılmayan yemek masasının altı, eğer varsa yemek masasının altını tercih edecektir.
Sen de böylece arkasından toplamamış olursun, kuzun da ağlamaz :)

18.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 2 kk peynir, 1 üçgen peynir, 4 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz

11:00 tek şekerli kahve

15:00
1 dl ekmek, 6 yk susuz nohut yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul, turp, maydanoz

Su : 2,5 lt
Spor :8.000 adım

Kaptanimizin kararina bagli arkadasim

Nıye gıdıp kendını yoruyon
Sopalamayalım takımdan atalım
Bak mıllet burnu kaf dağında atarını attı gıttı kendını rezıl ettı
Gerçi çoğu atar keyfıme keyf katar

Sahra gerçek ismın mi
Çok güzelmiş
Canımcım salmak yok anlaşalım şimdiden de
Bak gelın olacan kafan gözün yarık gelınlık gıyme
Malum kötü menülere takunya fırlatıp
Yendiğini bogazına diziyom

Afiyet olsun canim. Sevil cim kilo verme asamasin da sakatat yenmemeliymis canim. Diyetisyenim yasakladi. Onu haricin de guzel menun.

Kaptan yok
Gıttı
Kayboldu
Yer yarıldı ıcıne gırdı
Şu an wc den seslenıyor
27 kışı salonunu ve bahcesını zaptettı
Kiyamam ya turkiye de bir ordu agirladin resmen cenaze zamani. Simdi de esin dondu diye orda. Kolay gelsin canim keske elimizden bir sey gelse yardim edebilsek.

Kiyamam ya turkiye de bir ordu agirladin resmen cenaze zamani. Simdi de esin dondu diye orda. Kolay gelsin canim keske elimizden bir sey gelse yardim edebilsek.
Bulaşığı yıka
Balkonu topla
Salonu temızle
Banyo wc ama ıkıser tane bır domestosla
Hepsınden önce bana kahve yap
Kumandayı ver çabuk
Örgümü ör elım agrıyor
Çocukları yıka
Masal oku yatır
Şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…