Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun

Hayırlı sabahler gül bahçeleri,
Dün bursayı alt üst edeyim derken epey yorulmuşuz, bugün de ikinci tura başlıyoruz nasipse arkadaşımla :))
Dünkü menümü yazayım hemen,
Sabah,
08,30
4 küçük dilim havuçlu börek
1 bardak ayran
Arabanın içinde yolculuk ederken ettik kahvaltımızı çok lezzetli oluyor :))

17.00 de
Söylemesi ayıp
Bir porsiyon Bursa pideli köfte

21.00
Türk kahvesi
Sufle

Spor. 15.600 adım
Yaklaşık 6 km yürüdük

Verdiğim iki yüz gramı da geri aldım sanırım. Ama bu hafta iki kat çaba gösterip, hepsini eriteceğim. Söz veriyorum :))

İyi tatilleriniz olsun gızlar :))

afiyet olsun canım. Menun guzel. Ayakkabı işi kötü olmuş.

afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.

menü harika afiyet olsun.

afiyet olsun canım menun güzel.

afiyet olsun canım kötü değil yine de.

harika canım afiyet olsun.

afiyet olsun ablacim hünnap nasıl çok güzel dimi.

Bu gün benim de başım dönüyor bulantım var. Bir keyifsiz bir halsizim arkadaşlar. Çıkayım tekrar giremezsem şimdiden iyi geceler.
Hay Allah bugün nasılsın ablacim.

Bugunku menum
8.30 ceyrek porsiyon menemen
12.00 bir buyuk boy ayran
15.00 2 mandalina
18.00 1 kase tavuk corbasi
20.00 meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 100 mekik
100 kalca cevirme
afiyet olsun. Meyveli maden suyu şekerli onu bırak canım. Menunu beğenmedim aç kalarak değil sağlıklı beslenerek vermelisin kılonu. Bugün akşam tavuklu olur balıklı olur etli hatta yumurtalı yada peynirli bile olur güzel bir salata olsun mu yanında sıcacık bir çorba ile. Bu şekilde yersen verdiklerini çabuk geri gelir vücut dirence geçince de menunde azaltma yapamazsin çünkü çok az yiyorsun.

Güzel cnm peynirler dikkatimi çekti

Güzel cnm afiyet olsun

Spor harika menüde öyle cnm

İyi geceler balım

Hünnap ne kız?

Cumaya göre fazla iddialı
Çok güzel ceviz kadar bir meyve elmayi benziyor yeşil olgunlastikca kahverengi oluyor ama ben yeşil seviyorum. Çok faydalı.

afiyet olsun canım o yürüyüşe erimistir sanırım yediklerin. Umarım pixels köftesi Kayhan da yemişsin dir Tahinli pide ve cantikta yemelisiniz bence.

Nerden geldiniz Bursa ya?

Uyarilarin icin tesekkur ederim dikkate alacagim

ufacık mandalinadan ne olacak yahu ben 2 tane yedim sabah 2 tane de arada yerim çok seviyorum akşama salata..
Doğru beslenmek istiyorsan hergün 1 elma yemelisin. Şeker yükünü sadece mandalinadan alma. Bir tanede bırak. Kaloriyle ilgili değil bu. Mesela benim mandalina intoleransım varmış 6 yıl önce yaptırmıştım. O zamandan beri çok tüketmem.. eskiden çok sever yerdim.

Onlari saklama kabina atacak vaktim olmuyor bazen canim. Geceden atayim bari oyle olur. Sabah kizimla ilgilen filan vakit olmuyor. Bugun yedim bak hem debol proteinli
Akşam yatmadan herşeyi hazırlamak en güzeli oluyor.. sabah ben kendimi zor kaldırıyorum :)

Rahat yerdeyseniz mutlaka evcil hayvan edinin.. yavrun için asosyalliği için iyi gelecektir.. ona arkadaş olacaktır ve dostların iyi olduğunu öğrenecektir..

Bu gün benim de başım dönüyor bulantım var. Bir keyifsiz bir halsizim arkadaşlar. Çıkayım tekrar giremezsem şimdiden iyi geceler.

Nasıl oldun? İyi misn? Çok mu yürüdün acaba?

Orada sufle mi yazıyor bana mı öyle geliyor.. deli etmeyin beni ya.. ben çok severim.. 1 yıl oldu yemiyorum çok canım çekiyor.. of ya.. banane ya..

Günaydın kızlarım nasılsınız?
Dün ben de akşam tembellik yaptım.. miskin miskin dizi izledim, kocama maç da izletmedim.. biraz patlıcan yemeği yapmıştı, sen yemedin ye dedi, ondan yedm, üzerine kendi yaptığım barbunya nasıl olmuş diye 2 kaşık da onu yedim.. garfield gibi serildim koltuğa..
bugün de spor salonunda ücretsiz özel dersim olacak.. hoca ne yapmak istediğime göre hareketler gösterecek.. bakalım.. çok yorucam sizi demiş bir de.. göreceğiz.. :)

Sağol canım. Aynıyım ya ne artıyor ne eksiliyor. Yürümek zorundayım Sevil im. Kilo için değil benim yürüme çabam sağlığım için. Yoksa önce yürümem bozuluyor ki yine başlamış sonra yürüme yetimi hepten kaybediyorum.yıllar önce yürümeyi unutup öğrenip yürümeye başladığım bir dönem var işte o çok zordu. O yüzden mecburum canım.

Günaydın canım. E yorulmaya haketmişsin hocam da bizden demek ki dün gecenin faturasını tahsil etsin.

Ben doktorlar kendini yorma dedi diye hatırladım.. ondan dedim..
Tabi ki kendini zorlaman bence iyi birşey.. bu anlamda çaban çok iyi.. pes etmek yok..

Günaydın canım. E yorulmaya haketmişsin hocam da bizden demek ki dün gecenin faturasını tahsil etsin.
Ahahaha.. yalnız şöyle bir durum var, dün yediklerim bağırsaklarımı çalıştırdı. Bütün hafta az yeyince bağırsak da çıkaracak birşey bulamıyor sanırım. Doğru düzgün yeyince hemen ben buradayım diyor :))
Sabah eksideydim muhtemelen bağırsaklarım sayesinde. Ama buna güvenmeyeceğim tabi ki.. elimden gelene devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…