afiyet olsunBu gün pek göremedim arkadaşlar. Menümü yazayım
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan sütlü kahve
11.30 2 hünnap 2 ceviz
13.00 3 kaşık nohut y.
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ıhlamur
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 peynirli yelpaze patlıcan
1 kase cacik
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan melisa çayı (icicem)
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
Midemi kucultmeye calisicam bi kac gunAfiyet olsun yıldız. Menün gayet güzel fakat bana az geldi
afiyet olsun canım. Menun guzel. Ayakkabı işi kötü olmuş.Slm kizlar bu hafta da bitti haftasonu tatili geldi ne guzel
Bu saatten sonra yemem artik yazayim menumu
Sabah: az yagda kizarmis hindi eti 70 gr kadar. 1 domates
Ara: 1 yt kereviz salatasi ( kereviz. 1 elma. 3 ceviz. 3 kuru incir. 1 kase yogurt)
Oglen: peynirli yumurtali sebze yemwgi ( 2 havuc. 100 gr tuzsuz yagsiz peynir. 1tk zeytinyagi. 4 avuc dolusu taze sogan. 3 avuc maydonoz. 1 kase yogurt. 150 gr mantar. Karistirip firina verdim. )
Ara: 2 fincan kakao sicak suyla.
Aksam: hindi eti haslama. Salata
Su: 2.5 litre
Spor: evde yapicam ins 45 dakika tbc. Ayagimi cok kotu ayakkabi vurdu ondan salona gidemiyorum. Ayakkabisiz spor yapmam lazim.
afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.Huzurunuzda menüm
Sabah geç uyandım 10.30
1 günkurusu
1 ceviz
Büyük bardak limonlu su
Öğle 12.00
3 ceviz büyüklüğünde köfte
1 kk peynir
5 zeytin
Birer çorba kaşığı rende havuç kara lahana
Domates biber
Ara 13.30
Sütlü nescafe
Ara 16.30
10 tane iğde
18.00
Bir kase mantar çorbası
Bir tabak patates tavuk ( bi but iki kanat 3 parça patates)
Su 2 lt oldu ama 3 olur çünkü spor yapçam
Spor 1 saat egzersiz ( eskiden sürekli yaptığım bi video )
menü harika afiyet olsun.Menümü yazıp kaçacağım kızlar
Bu akşam arkadaşlarla dışarıya çıkacağız
Sabah:
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
2 dilim ananas
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt
Salata
Akşam:
Ton balıklı salata
Ayran
Su: 3l
Spor: 40 dk güce dayalı antrenman
afiyet olsun canım menun güzel.20.10.2017
08:00
1 çb fındık fıstık, 1 dl. ekmek, 3 kk peynir, 1 üçgen peynir, 3 zeytin, çay, turp, havuç
11:00 tek şekerli kahve
15:00
1 dl ekmek, kabak yemeği, 3 yk lor peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, salatalık
Akşama belki kakaolu süt
Su : 2,5 lt
Spor :25 dk yürüyüş
afiyet olsun canım kötü değil yine de.merhaba hatunlar bugün çok yoğundum tüm gün dersim vardi doğru düzgün giremedim önce listemi yazayım
sabah
2kk peynir
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 tk reçel
Öğlen
tavuk göğüs ızgara
salata
2 çatal pilav
ayran
Ara yarim paket eti form
Akşam
1 kepçe kuru fasulye
2 kaşık pilav
turşu
bugün pek dikkat etmedim vücut direncim kırılsın diye ben öyle yapınca ise yarar ben de genelde
su 2litre
spor daha yapmadım ama yapacağım eliptik
harika canım afiyet olsun.Menüm
Sabah: 4yk musli 4 yk yogurt
Ara:1 mandalina
Ara: yarim paket etiform
Öğlen:hindi füme beyaz peynir ile evde hazirlayip aldigim tam tahilli sandvic ve süt
Aksam: 1 yt kiymali karnibahar yemegi 4 yk yogurt
Ara: 1 mandalina
Su: 2lt
Spor: 40 dk cardio 6000 adim
afiyet olsun ablacim hünnap nasıl çok güzel dimi.Bu gün pek göremedim arkadaşlar. Menümü yazayım
07.30 1 su bard. Zencefilli Sut
08.30 1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
1 dl. t.b. ekmegi
Domates salatalik
10.00 1 fincan sütlü kahve
11.30 2 hünnap 2 ceviz
13.00 3 kaşık nohut y.
4 y.k yogurt salata
14.30 1 fincan ıhlamur
16.00 1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran
17.30 1 peynirli yelpaze patlıcan
1 kase cacik
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan melisa çayı (icicem)
Su 3 lt.
35 dk. Yuruyus
Hay Allah bugün nasılsın ablacim.Bu gün benim de başım dönüyor bulantım var. Bir keyifsiz bir halsizim arkadaşlar. Çıkayım tekrar giremezsem şimdiden iyi geceler.
afiyet olsun. Meyveli maden suyu şekerli onu bırak canım. Menunu beğenmedim aç kalarak değil sağlıklı beslenerek vermelisin kılonu. Bugün akşam tavuklu olur balıklı olur etli hatta yumurtalı yada peynirli bile olur güzel bir salata olsun mu yanında sıcacık bir çorba ile. Bu şekilde yersen verdiklerini çabuk geri gelir vücut dirence geçince de menunde azaltma yapamazsin çünkü çok az yiyorsun.Bugunku menum
8.30 ceyrek porsiyon menemen
12.00 bir buyuk boy ayran
15.00 2 mandalina
18.00 1 kase tavuk corbasi
20.00 meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 100 mekik
100 kalca cevirme
Çok güzel ceviz kadar bir meyve elmayi benziyor yeşil olgunlastikca kahverengi oluyor ama ben yeşil seviyorum. Çok faydalı.Güzel cnm peynirler dikkatimi çekti
Güzel cnm afiyet olsun
Spor harika menüde öyle cnm
İyi geceler balım
Hünnap ne kız?
Cumaya göre fazla iddialı
afiyet olsun canım o yürüyüşe erimistir sanırım yediklerin. Umarım pixels köftesi Kayhan da yemişsin dir Tahinli pide ve cantikta yemelisiniz bence.Hayırlı sabahler gül bahçeleri,
Dün bursayı alt üst edeyim derken epey yorulmuşuz, bugün de ikinci tura başlıyoruz nasipse arkadaşımla :))
Dünkü menümü yazayım hemen,
Sabah,
08,30
4 küçük dilim havuçlu börek
1 bardak ayran
Arabanın içinde yolculuk ederken ettik kahvaltımızıçok lezzetli oluyor :))
17.00 de
Söylemesi ayıp
Bir porsiyon Bursa pideli köfte
21.00
Türk kahvesi
Sufle
Spor. 15.600 adım
Yaklaşık 6 km yürüdük
Verdiğim iki yüz gramı da geri aldım sanırım. Ama bu hafta iki kat çaba gösterip, hepsini eriteceğim. Söz veriyorum :))
İyi tatilleriniz olsun gızlar :))
Uyarilarin icin tesekkur ederim dikkate alacagimafiyet olsun canım. Menun guzel. Ayakkabı işi kötü olmuş.
afiyet olsun başarılı bir menü olmuş.
menü harika afiyet olsun.
afiyet olsun canım menun güzel.
afiyet olsun canım kötü değil yine de.
harika canım afiyet olsun.
afiyet olsun ablacim hünnap nasıl çok güzel dimi.
Hay Allah bugün nasılsın ablacim.
afiyet olsun. Meyveli maden suyu şekerli onu bırak canım. Menunu beğenmedim aç kalarak değil sağlıklı beslenerek vermelisin kılonu. Bugün akşam tavuklu olur balıklı olur etli hatta yumurtalı yada peynirli bile olur güzel bir salata olsun mu yanında sıcacık bir çorba ile. Bu şekilde yersen verdiklerini çabuk geri gelir vücut dirence geçince de menunde azaltma yapamazsin çünkü çok az yiyorsun.
Çok güzel ceviz kadar bir meyve elmayi benziyor yeşil olgunlastikca kahverengi oluyor ama ben yeşil seviyorum. Çok faydalı.
Doğru beslenmek istiyorsan hergün 1 elma yemelisin. Şeker yükünü sadece mandalinadan alma. Bir tanede bırak. Kaloriyle ilgili değil bu. Mesela benim mandalina intoleransım varmış 6 yıl önce yaptırmıştım. O zamandan beri çok tüketmem.. eskiden çok sever yerdim.ufacık mandalinadan ne olacak yahu ben 2 tane yedim sabah 2 tane de arada yerim çok seviyorum akşama salata..
Akşam yatmadan herşeyi hazırlamak en güzeli oluyor.. sabah ben kendimi zor kaldırıyorum :)Onlari saklama kabina atacak vaktim olmuyor bazen canim. Geceden atayim bari oyle olur. Sabah kizimla ilgilen filan vakit olmuyor. Bugun yedim bakhem debol proteinli
İnş cnm çok sağol
Aynen öyle cnm benim dikkatimi çeken tek şey erken kalktığı zaman yapması başka bişey yok. Gündüz uykusuda yok. 1 yaşından beri var bu şikayetimiz. Ama ara ara oluyodu 1 2 gün falan geçiyodu. 2.5 yaşında emziği bıraktık gündüz uykusunuda bıraktı tam 2 ay gece bu şekilde uyandı. 3 yaşındayken dedesi öldü bende cenaze başsağlığı derken biraz ihmal ettim ozamanda tam 2 ay sürdü. Ama şimdi tek sorun bi haftadır kendisi erken kalkıyo başka bi değişiklik yok. 4. Gün erken kalktı gündüz koltukta uyuyakaldı 3 saat uyudu o gece hiç ağlamadı. Bugünde 10.30 kalktık bakalım buakşamda yapmazsa emin olacağım. Zaten hiç kızmıyorum cnm çok sakin olmaya çalışıyorum. Dediklerini uygulamaya çalışıyorum. Bilmiyorum buakşamda ağlarsa oturup bende ağlicam
Bilmiyorum sebebini bilsem belki çözümde bulurum ama çok üzülüyorum. Evet biraz içine kapanık. Eşim barajda mühendis bizde lojmanda kalıyoruz köy gibi biyer tam çocuklara göre ama hiç arkadaşı yok. Yan komşuma gider sadece başka biyere gitmek istemez. İnsanlara alışması zaman alıyo. Burda hiç sosyal aktivitede yok. İşte bazen haftasonları gezdirmeye götürüyoruz ama biraz asosyal.
Sende süpersin cnm özendim vallaha
Bişey olmaz kız lahmacundan
4.5 yaşında cnm. Bi bakalım inş geçer artık psikolojik olarak etkilenicek diye korkuyorum.
Bu gün benim de başım dönüyor bulantım var. Bir keyifsiz bir halsizim arkadaşlar. Çıkayım tekrar giremezsem şimdiden iyi geceler.
Hayırlı sabahler gül bahçeleri,
Dün bursayı alt üst edeyim derken epey yorulmuşuz, bugün de ikinci tura başlıyoruz nasipse arkadaşımla :))
Dünkü menümü yazayım hemen,
Sabah,
08,30
4 küçük dilim havuçlu börek
1 bardak ayran
Arabanın içinde yolculuk ederken ettik kahvaltımızıçok lezzetli oluyor :))
17.00 de
Söylemesi ayıp
Bir porsiyon Bursa pideli köfte
21.00
Türk kahvesi
Sufle
Spor. 15.600 adım
Yaklaşık 6 km yürüdük
Verdiğim iki yüz gramı da geri aldım sanırım. Ama bu hafta iki kat çaba gösterip, hepsini eriteceğim. Söz veriyorum :))
İyi tatilleriniz olsun gızlar :))
Günaydın canımgünaydın hatunlar
Sağol canım. Aynıyım ya ne artıyor ne eksiliyor. Yürümek zorundayım Sevil im. Kilo için değil benim yürüme çabam sağlığım için. Yoksa önce yürümem bozuluyor ki yine başlamış sonra yürüme yetimi hepten kaybediyorum.yıllar önce yürümeyi unutup öğrenip yürümeye başladığım bir dönem var işte o çok zordu. O yüzden mecburum canım.Doğru beslenmek istiyorsan hergün 1 elma yemelisin. Şeker yükünü sadece mandalinadan alma. Bir tanede bırak. Kaloriyle ilgili değil bu. Mesela benim mandalina intoleransım varmış 6 yıl önce yaptırmıştım. O zamandan beri çok tüketmem.. eskiden çok sever yerdim.
Akşam yatmadan herşeyi hazırlamak en güzeli oluyor.. sabah ben kendimi zor kaldırıyorum :)
Rahat yerdeyseniz mutlaka evcil hayvan edinin.. yavrun için asosyalliği için iyi gelecektir.. ona arkadaş olacaktır ve dostların iyi olduğunu öğrenecektir..
Nasıl oldun? İyi misn? Çok mu yürüdün acaba?
Orada sufle mi yazıyor bana mı öyle geliyor.. deli etmeyin beni ya.. ben çok severim.. 1 yıl oldu yemiyorum çok canım çekiyor.. of ya.. banane ya..
Günaydın canım. E yorulmaya haketmişsin hocam da bizden demek ki dün gecenin faturasını tahsil etsin.Günaydın kızlarım nasılsınız?
Dün ben de akşam tembellik yaptım.. miskin miskin dizi izledim, kocama maç da izletmedim.. biraz patlıcan yemeği yapmıştı, sen yemedin ye dedi, ondan yedm, üzerine kendi yaptığım barbunya nasıl olmuş diye 2 kaşık da onu yedim.. garfield gibi serildim koltuğa..
bugün de spor salonunda ücretsiz özel dersim olacak.. hoca ne yapmak istediğime göre hareketler gösterecek.. bakalım.. çok yorucam sizi demiş bir de.. göreceğiz.. :)
Günaydın canım. Tabi ki öyle olsun.Günaydın kızlar
Abur cubursuz bır hafta sonu olsun
Sağol canım. Aynıyım ya ne artıyor ne eksiliyor. Yürümek zorundayım Sevil im. Kilo için değil benim yürüme çabam sağlığım için. Yoksa önce yürümem bozuluyor ki yine başlamış sonra yürüme yetimi hepten kaybediyorum.yıllar önce yürümeyi unutup öğrenip yürümeye başladığım bir dönem var işte o çok zordu. O yüzden mecburum canım.
Ahahaha.. yalnız şöyle bir durum var, dün yediklerim bağırsaklarımı çalıştırdı. Bütün hafta az yeyince bağırsak da çıkaracak birşey bulamıyor sanırım. Doğru düzgün yeyince hemen ben buradayım diyor :))Günaydın canım. E yorulmaya haketmişsin hocam da bizden demek ki dün gecenin faturasını tahsil etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?