Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah cnm ben bugün daha bişey yapamadım misafirim var. Gidince yapıcam artık. Sen çok iyi yakmışsın ben 1 saat yapıcam oda anca 200 falan işte
Güzel cnm sporda harika darısı başıma
Güzel cnm afiyet olsun
Selam canim,valla ben de haftasonunu iple cekenlerdenim dinlenmek icin ozellikle,gerci hicbir haftasonuda dinlenemiyorum gezmekten, yinede guzeldir haftasonlari:))
Gezmekte dinlenmektir cnm kafan dağılır enerjin yükselir. Ben çalışmıyorum ama eşim evde haftasonları benim için farketmiyor ama haftasonlarını daha çok seviyorum sadece biraz geç başlıyoruz güne işlerimide daha geç bitiriyorum. Ama ailecek biarada oluyoruz çok seviyorum.

Menüm

Sabah 10da kalktım 1 ceviz bir bardak limonlu su

11.00
1 yumurtayla kıymalı yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates havuç kara lahana
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar

Ara 15.00
Şekersiz nescafe
3 badem 3 fındık 6 leblebi

18.45
1 kepçe mantar çorba
Küçük kepçe etli patates yemeği
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata

Su 2.lt oldu ama geçer daha spor yapıcam 1 saatlik karışık egzersiz

Selamunaleyküm cınımlar, şükür dönüş yoluna geçtik,
Günü bitirdik şükür,
Günün menüsü
10,00
1 patates köftesi
1 kk peynir
1 üçgen kaşar
5 zeytin
7 yeşil zeytin
Yarım patlıcan gözleme
Çay

Akşam 17.45
1 porsiyon Bursa iskender

Spor
13.764 adım

Şükür bitirdik bugünü de :))

Güzel menü valla spor da güzel, bol eksi olsun. :))

Akşamı erken kapatmışsın, bence günün pek bir günahı yok :))

Akşam dolu bir menü olmuş sanki. Bugünkü sporun akşama çalışacak gibi :))

Tebrikler ne güzel menün ve motivasyonun

Bu aksam da kimsecikler yok ben de menumu yazayim

Sabah 11.00 dort kasik kadar menemen,1 dilim tb ekmegi,5 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.

Ara sekersiz turk kahvsi

Aksam:17.30 bir kase tarhana corbasi,dort kasik karnibahar yemegi ve yogurt.

Bugun gezmeye ciktik malesef spor yapamadim 2 litre su

Hayirdir canim ne bu negatiflik bak hic yakismiyor sana,sen sadece biz diyeti bozup arti olunca negatif ol o yakisiyor iste
Negatıflık degıl yetışememe benımkı
Bırde her gün ayrı bır stres olunca hıc bır günü sevemıyommmm yavvvvv

Sporun iyi cnm bence menünde iyi
Hiç komşumun kızıyla oturuyorum ben öyle pinekliyorum şimdilik. O gidince spora başlicam artık
Güzel menü cnm okadar gezip yemeden gelmişsin vallah helal olsun benim cnm ne görse çekerdi.

Guzel bir kahvalti yaptigimiz icin canim cekmedi,bir de ogrenciyken,bekarken disardan cok yedigim icin artik sevmiyorum mecbur kalmadikcada yemiyorum

Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canim

Hayırdır derya cim.
Uzun zaman calismadim ya canim cuma is cikisi bir mutlu oldum haftasonu geldi diye
Hemen bakayim canim ins bulabilirim bayakotu ayagim. Ve sakagibi doktorun onerdigi ortopedik ayakkabi vurdu.

afiyet olsun canım bu arada dikkatimi çekti sen uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorsun sanırım kahvaltıların pek bizim alışık olduğumuz türden değil çoğu zaman
Esim de yabanci olunca mecbur bir sure sonra yeme aliskanligi degisiyor canim. Esim sagolsun bir de sever yemek yapmayi eeo hazirlayinca ne olsa yiyom

kızlar bugün kaçamak yapan çok var sanırım pek menü yazan olmamış her zamankinden daha az menü yazılmış gibi geldi yoksa bana mi öyle geliyor
Sormacanim sorma yeni geldim gecmisi bitireyim cissli menumu yazcam hemen.cok dogru bir tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…