Ben hafta sonlarından nefret edıyomSelam canim,valla ben de haftasonunu iple cekenlerdenim dinlenmek icin ozellikle,gerci hicbir haftasonuda dinlenemiyorum gezmekten, yinede guzeldir haftasonlari:))
Maşallah cnm ben bugün daha bişey yapamadım misafirim var. Gidince yapıcam artık. Sen çok iyi yakmışsın ben 1 saat yapıcam oda anca 200 falan işteAy çok güzelmiş bayıldım..
Ben de sporda özel hocayla çalıştım ilk defa.. yarım saatte 500 kalori fln yakmışım.. hoca öyle söyledi.. bütün paramı spora harcamayı düşünüyorum.. her yerim yanıyor benim..
Güzel cnm sporda harika darısı başımaMenum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Öğlen: 3 yk musli 4 yk yogurt, 6 cig findik
Ara: 1 armut
Aksam: 6 yk türlü(patates yok), 1 havuc, 1 turp, 3yk yogurt
Su:2,5litre
Spor: 30 dk leslie 25 dk fat burn cardio 70 squat
Güzel cnm afiyet olsunMerhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Gezmekte dinlenmektir cnm kafan dağılır enerjin yükselir. Ben çalışmıyorum ama eşim evde haftasonları benim için farketmiyor ama haftasonlarını daha çok seviyorum sadece biraz geç başlıyoruz güne işlerimide daha geç bitiriyorum. Ama ailecek biarada oluyoruz çok seviyorum.Selam canim,valla ben de haftasonunu iple cekenlerdenim dinlenmek icin ozellikle,gerci hicbir haftasonuda dinlenemiyorum gezmekten, yinede guzeldir haftasonlari:))
Ben hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Güzel menü valla spor da güzel, bol eksi olsun. :))Menum
Sabah: soganli yumurta cok az yag ile, 7 zeytin,3 ceri domates, 1 salatalik, 1 kk peynir, 1 normal ekmek
Merhaba kızlar
Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 tb ekmek
Domates
1 çk reçel
Öğle:
1/2 tabak tt makarna
3 yk mantar sote
Salata
Haşl karışık sebze
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
1 elma
1 çk bal
Akşam:
Ton balıklı salata
Su: 2.5l
Spor: 40 dk yürüyüş, 20 dk bacak egzersizleri
Akşam dolu bir menü olmuş sanki. Bugünkü sporun akşama çalışacak gibi :))Menüm
Sabah 10da kalktım 1 ceviz bir bardak limonlu su
11.00
1 yumurtayla kıymalı yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Domates havuç kara lahana
1 çay bardağı süt
Yarım dilim çavdar
Ara 15.00
Şekersiz nescafe
3 badem 3 fındık 6 leblebi
18.45
1 kepçe mantar çorba
Küçük kepçe etli patates yemeği
Bir kaşık pirinç pilavı
Bol bol yeşil salata
Su 2.lt oldu ama geçer daha spor yapıcam 1 saatlik karışık egzersiz
Tebrikler ne güzel menün ve motivasyonunMenum
O kadar cok gezdikki bi orasi kalmisti zatnElife uğrasaydın ya canım
Hayirdir canim ne bu negatiflik bak hic yakismiyor sana,sen sadece biz diyeti bozup arti olunca negatif ol o yakisiyor isteBen hafta sonlarından nefret edıyom
Hatta hafta içlerındende....
Negatıflık degıl yetışememe benımkıHayirdir canim ne bu negatiflik bak hic yakismiyor sana,sen sadece biz diyeti bozup arti olunca negatif ol o yakisiyor iste
Sporun iyi cnm bence menünde iyiSelamunaleyküm cınımlar, şükür dönüş yoluna geçtik,
Günü bitirdik şükür,
Günün menüsü
10,00
1 patates köftesi
1 kk peynir
1 üçgen kaşar
5 zeytin
7 yeşil zeytin
Yarım patlıcan gözleme
Çay
Akşam 17.45
1 porsiyon Bursa iskender
Spor
13.764 adım
Şükür bitirdik bugünü de :))
Hiç komşumun kızıyla oturuyorum ben öyle pinekliyorum şimdilik. O gidince spora başlicam artıkSelam kızlar nasıl geciyor c.tesi aksaminiz? Bugün havani iyi olmasindan yararlanip soluğu disarida aldık. Epey bir yer gezip epey de yemek yedik, haftasonum kacamaksiz olsun diyordum ama beceremedim. Yine de kizlarla keyifli bir gündü
Güzel menü cnm okadar gezip yemeden gelmişsin vallah helal olsun benim cnm ne görse çekerdi.Bu aksam da kimsecikler yok ben de menumu yazayim
Sabah 11.00 dort kasik kadar menemen,1 dilim tb ekmegi,5 yesil zeytin,1 kk peynir ve cay.
Ara sekersiz turk kahvsi
Aksam:17.30 bir kase tarhana corbasi,dort kasik karnibahar yemegi ve yogurt.
Bugun gezmeye ciktik malesef spor yapamadim 2 litre su
Allah kolaylik versin o zaman,coluk cocuk zor tabi bir de taziyeniz gelen gideniniz vardi haklisin sendeNegatıflık degıl yetışememe benımkı
Bırde her gün ayrı bır stres olunca hıc bır günü sevemıyommmm yavvvvv
Guzel bir kahvalti yaptigimiz icin canim cekmedi,bir de ogrenciyken,bekarken disardan cok yedigim icin artik sevmiyorum mecbur kalmadikcada yemiyorumSporun iyi cnm bence menünde iyi
Hiç komşumun kızıyla oturuyorum ben öyle pinekliyorum şimdilik. O gidince spora başlicam artık
Güzel menü cnm okadar gezip yemeden gelmişsin vallah helal olsun benim cnm ne görse çekerdi.
Menun gayet guzel canim. Afiyet olsun.Huzurunuzda menüm
Sabah geç uyandım 10.30
1 günkurusu
1 ceviz
Büyük bardak limonlu su
Öğle 12.00
3 ceviz büyüklüğünde köfte
1 kk peynir
5 zeytin
Birer çorba kaşığı rende havuç kara lahana
Domates biber
Ara 13.30
Sütlü nescafe
Ara 16.30
10 tane iğde
18.00
Bir kase mantar çorbası
Bir tabak patates tavuk ( bi but iki kanat 3 parça patates)
Su 2 lt oldu ama 3 olur çünkü spor yapçam
Spor 1 saat egzersiz ( eskiden sürekli yaptığım bi video )
Afiyet olsun canimMenümü yazıp kaçacağım kızlar
Bu akşam arkadaşlarla dışarıya çıkacağız
Sabah:
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
2 dilim ananas
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt
Salata
Akşam:
Ton balıklı salata
Ayran
Su: 3l
Spor: 40 dk güce dayalı antrenman
Uzun zaman calismadim ya canim cuma is cikisi bir mutlu oldum haftasonu geldi diyeHayırdır derya cim.
Hemen bakayim canim ins bulabilirim bayakotu ayagim. Ve sakagibi doktorun onerdigi ortopedik ayakkabi vurdu.Afiyet olsun derya cım menün çok güzel. Sporun da öyle. Ayakkabı vuran yere kantoran yagı sürülmüş pamuk koyup üstüne yara bandı yapıştırırsan çok çabuk iyileşir canım. Tek sorun orda bulabilir misin
Esim de yabanci olunca mecbur bir sure sonra yeme aliskanligi degisiyor canim. Esim sagolsun bir de sever yemek yapmayi eeo hazirlayinca ne olsa yiyomafiyet olsun canım bu arada dikkatimi çekti sen uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorsun sanırım kahvaltıların pek bizim alışık olduğumuz türden değil çoğu zaman
Sormacanim sorma yeni geldim gecmisi bitireyim cissli menumu yazcam hemen.cok dogru bir tespitkızlar bugün kaçamak yapan çok var sanırım pek menü yazan olmamış her zamankinden daha az menü yazılmış gibi geldiyoksa bana mi öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?