Basarilar o zaman canim. Saglikli eksiler olsun.Bir iki gun deneyeyim bakayim canim. Kotu olursam birakirim.
Şimdi baktım canımYa ben mi yanlis hesapliyorum acaba herkes az demis ama aç degilim ben su an hiç bi hesaplar misin benim icin sizde
Off ben de veremiyorum derya abla ya nolduk biz böyle kendi kendimize nazar ettik heralde ne güzel veriyorduk
yeşillik akşam yemeğinden sonra aldım derya yetişmediAksama salata eklesen ve spor en azindan 2lt olsa supper olur canim
ig de yokum ben başka zukkumlara benzemem; )İsmi de bi tuhaf zaten, yemez bu şimdi, instagramdaki zukkum da buysa vay bana vaylar bana
biz de işler saç yolmayla gitmiyor malesefff bloomYaa kaptan saçını başını yolarım ben zukkumun da bakma hanımlığım tuttu
bak ya hiç oldumu şiddet te teşvik yakıştımi sen terliklerinle çok çok daha güzelsin abla saç yolmak da neymişGerçek yaparmısın bunu benım için
Giriyorum yorumluyorum ama genel bir sessizlik varHılal hanım 38 mesaj yazmışın dugunlerde bıttı oysa
buradayım burada sessiz atın ciftesi misali listeye neden girmek istemiyorsun şartlardan sebebi miÇocuğu küçük yazıktır, 23 senelik daha, baksana şimdiden sırra kadem bastı, ben bu sessizliği haklısın bloom olarak anladım
tadı yani neye benziyor mesela neyi andırıyor canım sebzelerden@DeryaOnDiet o deneyecegin yogurt seysi ne merak ettim goremedim gecmiste
zukkum kerevizi sormussun nasil yaptigina bagli tamamen ben rendeleyip sarimsakli yogurt ve cevizle karistiriyorum kimi portakalli yemegini yapiyor her turlu severim ben dene bence bi güzel kalorisi de az baya
Ben de yapamam saglik acisindan bu sekilde zorunlu besleniyorum.bilmem ki herkese uyar mi mesela ben bazen okuldan gelince çok yorgun oluyorum ya da nöbetçi ya o menüyü hazirlayasim gelmezse ama herkesin ne kadar verdiğini görmek açısından da güzel fikir de yapılması biraz zor gibi
Iyi geceler canim.hadi iyi geceler kızlar ben pert olmuş bir vaziyette yatar
Ben de öyleyim vallaSabaha bol eksiler hepimize ben pek umutlu degilim ama bakalm psikolojim bozuluyor resmen veremedikce
Ben de uyabilirim karar verilip yapilirsa oglenleri okuldayim ama sabah ve aksam icin soz verebilirimO da olabilr aynen kimin ne kadar verdigi gorulur bakalim kizlar uyarsa ben de uyarim
Dogru hesapliyorum demekki ama cidden ac degilim masallah o zaman midem küçülüyo heraldeŞimdi baktım canım
Porsiyonları tam bilmediğim için biraz attım ama maksimum 750 kcal filan menün
Ayy bilemedim ki kendine has bi kokusu var bi seye benzetemedim simdiyeşillik akşam yemeğinden sonra aldım derya yetişmedi
ig de yokum ben başka zukkumlara benzemem; )
biz de işler saç yolmayla gitmiyor malesefff bloom
bak ya hiç oldumu şiddet te teşvik yakıştımi sen terliklerinle çok çok daha güzelsin abla saç yolmak da neymiş
Giriyorum yorumluyorum ama genel bir sessizlik var
buradayım burada sessiz atın ciftesi misali listeye neden girmek istemiyorsun şartlardan sebebi mi
tadı yani neye benziyor mesela neyi andırıyor canım sebzelerden
Ben o yuzden genelde alinti yapmiyorum canim. Sayfa sayfa Tek tek karsima ne cikarsa yorum yapiyorum. Oyle sorun yasayim sinir oluyorum.Şu alıntılarda sorun var yaaa bugünde rsürü yapmıştım hepsi silindi birden yine yaptım şimdi yine aynısı oldu derken iki kere paylaşmış
Afiyet olsun canim.Buarada kızlar bugün kahve içmemiştim az evvel arkadaşla içtik 9 gibi sölimde hak geçmesin
Iyi geceler canim. Belki de odemdir sabaha gecer yarin supriz olur.Iyi geceler canim. Yarina artimla gelir yazarim
Iyiyim hilal cim. Sen nasilsin.Zen71 nasılsın Nihal abla
Insallah canim.Benimdw uykumu kaçırır bende o yüzden öğlen içerimde bugün hastanedeydim içemedim şimdi içtim ama çok yorgunum uyurum herhalde inş sanırsam
Kolay gelsin canim.Spor yapmadım bari yoga yapayımda yatayım kızlar ortalık sessizkene
Yeni uyelerin listeye girmeden once gecirdigi sure boyunca izlendigi listeye aday liste deniyor canim. 3 cuma bildirim yapiyorsun aday liste de. Bu liste sadece bizim takimi ilgilendiriyor. Sonra ortak paylasim alaninda paylasilan asil listeye geciyorsun.
Cidden bilmiyorum ayol aday liste ne
Salatasini bende senin gibi yapiyorum ve cok seviyorum amaaa birde kerevizin ayva ve karanfil ile pisirilerek salata meze tarzi yapilani var canim. Benim kereviz ustune favorim o.@DeryaOnDiet o deneyecegin yogurt seysi ne merak ettim goremedim gecmiste
zukkum kerevizi sormussun nasil yaptigina bagli tamamen ben rendeleyip sarimsakli yogurt ve cevizle karistiriyorum kimi portakalli yemegini yapiyor her turlu severim ben dene bence bi güzel kalorisi de az baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?