Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ben mi yanlis hesapliyorum acaba herkes az demis ama aç degilim ben su an hiç bi hesaplar misin benim icin sizde

Off ben de veremiyorum derya abla ya nolduk biz böyle kendi kendimize nazar ettik heralde ne güzel veriyorduk
Şimdi baktım canım
Porsiyonları tam bilmediğim için biraz attım ama maksimum 750 kcal filan menün

Aksama salata eklesen ve spor en azindan 2lt olsa supper olur canim
yeşillik akşam yemeğinden sonra aldım derya yetişmedi

İsmi de bi tuhaf zaten, yemez bu şimdi, instagramdaki zukkum da buysa vay bana vaylar bana
ig de yokum ben başka zukkumlara benzemem; )

Yaa kaptan saçını başını yolarım ben zukkumun da bakma hanımlığım tuttu
biz de işler saç yolmayla gitmiyor malesefff bloom

Gerçek yaparmısın bunu benım için
bak ya hiç oldumu şiddet te teşvik yakıştımi sen terliklerinle çok çok daha güzelsin abla saç yolmak da neymiş

Hılal hanım 38 mesaj yazmışın dugunlerde bıttı oysa
Giriyorum yorumluyorum ama genel bir sessizlik var
Çocuğu küçük yazıktır, 23 senelik daha, baksana şimdiden sırra kadem bastı, ben bu sessizliği haklısın bloom olarak anladım
buradayım burada sessiz atın ciftesi misali listeye neden girmek istemiyorsun şartlardan sebebi mi

tadı yani neye benziyor mesela neyi andırıyor canım sebzelerden

Ben de yapamam saglik acisindan bu sekilde zorunlu besleniyorum.

O da olabilr aynen kimin ne kadar verdigi gorulur bakalim kizlar uyarsa ben de uyarim
Ben de uyabilirim karar verilip yapilirsa oglenleri okuldayim ama sabah ve aksam icin soz verebilirim
Şimdi baktım canım
Porsiyonları tam bilmediğim için biraz attım ama maksimum 750 kcal filan menün
Dogru hesapliyorum demekki ama cidden ac degilim masallah o zaman midem küçülüyo heralde

Ayy bilemedim ki kendine has bi kokusu var bi seye benzetemedim simdi

Şu alıntılarda sorun var yaaa bugünde rsürü yapmıştım hepsi silindi birden yine yaptım şimdi yine aynısı oldu derken iki kere paylaşmış
Ben o yuzden genelde alinti yapmiyorum canim. Sayfa sayfa Tek tek karsima ne cikarsa yorum yapiyorum. Oyle sorun yasayim sinir oluyorum.

Cidden bilmiyorum ayol aday liste ne
Yeni uyelerin listeye girmeden once gecirdigi sure boyunca izlendigi listeye aday liste deniyor canim. 3 cuma bildirim yapiyorsun aday liste de. Bu liste sadece bizim takimi ilgilendiriyor. Sonra ortak paylasim alaninda paylasilan asil listeye geciyorsun.

Salatasini bende senin gibi yapiyorum ve cok seviyorum amaaa birde kerevizin ayva ve karanfil ile pisirilerek salata meze tarzi yapilani var canim. Benim kereviz ustune favorim o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…