Elıf nıye Sena 1.3 artıda***13.TAKIM 541.ETAP***
zukkum (78.6/
DeryaOnDiet (67.7/
nefertityy (75.3/
Sena616 (72.2/73.5/+1.3/%-1.80)
Zen71 (93.7/
Zeroks ( 64/
linnmhm (69.5/
lina0156 (69.7
55olmakistiyorum (63.7/
Ormangözlü ( 60/
Sfem (72.4/
Masal3487(68.7/
13.takım ortalaması: %
Emek verıp ne güzel ınce ayrıntıya kadar yazmışsın canım@DeryaOnDiet tüm yazışmaları okudum ama geçmiş gitmiş konulara başa dönüp alıntı yapmanın bi esprisi kalmıyor diye alıntılamadım..
ama sen aklımda kaldın.. hayatım metabolizmamız da bizim gibi canlı ve hissediyor.. mesele az yemek demek değil.. bak diyetisyen menüleri nasıl da doyurucu ve çok..
çalışma hayatında ve çocuklu bir düzen kurmak zor ama, vücuduna iyi bak.. o düzenden hoşlanır.. yaklaşık olarak hep aynı saatte benzer şeyler ye ve bunu 3 hafta yapmaya çalış. sen geçen hafta detokstan çıktın yanılıyor muyum? demek ki detoksa su vermişsin gibi algılıyorum ben.. suyunu yerine koymuşsun.. ben onu isveç diyetinde anladım. 12 gün yaptım, 5 kilo verdim, sonra hoop geri aldım mis gibi 3 kilosunu.. zaten ben düzenli az ve sağlıklı yeseydim muhtemelen 2 haftada 2 kilo verirdim yani..
bir de kendimde farkettiğim bir hatadan bahsedicem.. az yemeye vücudu gerçekten alıştırmamak lazım.. az yiyince kilo öyle kolay verilmiyor.. sağlıklı çalışan metabolizmanın ihtiyacını karşılamadığın zaman ki spor da yapıyorsun, metabolizma hızını iyice düşürüyor.. bu sefer 1 tane fındık bile yesen kilo alıyorsun..
ben mesela bir yıl önce, bir tepsi börek yerdim, pastalar, çikolatalar yerdim.. genelde hep aynı kilolarda olurdum.. 94-96 arası gider gelirdim.. 100 olmadım hiç.. ama şimdi onları ağzıma sürmüyordum, kendimce sağlıklı besleniyorum, 100gr zor veriyorum.. o zamanki de aynı bendim, şimdi de aynı benim.. o zamanki metabolizmayla az yedim yedim yedim, başlarda hızlı kilo verdim, sonra metabolizma hızımı da düşürdüm.. şimdi kilo vermek için daha da az yersem muhtemelen bağışıklık sistemimi çökerteceğim.. çünkü bu kadar az yemeyle ihtiyacım olan doğru vitamin mineral protein her ne lazımsa alamayacağım..
bilmem derdimi anlatabildim mi.. benim bu sene kilo verme sürecime başlayalı 11 ay bitiyor.. ondan önce de diyet geçmişim var.. kendi farkındalıklarımı bilerek yazıyorum.. benimle aynı hataları yapmayın diye.. biraz uzun oldu kusura bakma.. ama herkes en iyi kendini tanır diyip, orta yolu da bulayım :)
benim sana tavsiyem, 3 öğün beslen, düzgün beslen.. akşamları erken yemeye çalış, sporuna devam et.. sen sabırlı ol, etkilerini mutlaka göreceksin..
Akşam internnete giremiyorum evde ve cepte internet yok o yüzden sabah erkenden paylaşıyorum kurallara uygun değilse menü paylaşmadan gidebilirim çünkü ancak sabah yazabiliyorumafiyet olsun spor da menü de güzel büyük ihtimal adet olacagin için sanırsın ben de geçen hafta öyleydim hatta tüm hafta artıdaydım bu sebepten de bugün 200 gr eksilmişim
güzel menü ama akşam yazsan daha iyi olur canım menüleri
tebrikler ama geçen haftaya göre azalmış kilo vermen çok verince öyle oluyor bir dahaki haftalara
Benim motivasyon yerler o yuzden bugun yogurt diyetinr basladim. Acilen toparlanmaliyiiim ustumden koca bir arti gectiiii ..Ya ben mi yanlis hesapliyorum acaba herkes az demis ama aç degilim ben su an hiç bi hesaplar misin benim icin sizde
Off ben de veremiyorum derya abla ya nolduk biz böyle kendi kendimize nazar ettik heralde ne güzel veriyorduk
1 haftalik yogurt diyeti. Bugun yogurt ve haslanmis patates yiycem canim. Ve kahve ilave ederim.@DeryaOnDiet o deneyecegin yogurt seysi ne merak ettim goremedim gecmiste
@zukkum kerevizi sormussun nasil yaptigina bagli tamamen ben rendeleyip sarimsakli yogurt ve cevizle karistiriyorum kimi portakalli yemegini yapiyor her turlu severim ben dene bence bi güzel kalorisi de az baya
Sagol canim. Ins. Durumum vahimBasarilar o zaman canim. Saglikli eksiler olsun.
AyneenSabaha bol eksiler hepimize ben pek umutlu degilim ama bakalm psikolojim bozuluyor resmen veremedikce
Yok canim kocaman bir arti bu. 100 gr filan degil ne yazik kiIyi geceler canim. Belki de odemdir sabaha gecer yarin supriz olur.
Aa cok severim kereviz ama o tarifi hic yapmadim.Salatasini bende senin gibi yapiyorum ve cok seviyorum amaaa birde kerevizin ayva ve karanfil ile pisirilerek salata meze tarzi yapilani var canim. Benim kereviz ustune favorim o.
Ben de artidayim canim yaaGünaydınnn kızlaaar tartıldım ve sonuç artı 73.5 kg çıktım acaba berilceee ablam iznin olursa beni free listeye alırmısın zaten çok az eksi getiriyordum şimdi artı getirdim k.bkmayın
Erken de kalkiyorsun acaba neden uykun gelmiyor canimGünaydınlar bol eksiler. Kimseler yok az daha uyusam 3 e geliyordu yattım ne olacak benim.bu uyku düzenim
maşallah iyi vermişsin gız, Allah daim etsin
Cook sagol canim. Gayet guzel anlatmissin.sporu duzenli devam ettircem. Off kafam karisti baslamasammi ki yogurt diyetine@DeryaOnDiet tüm yazışmaları okudum ama geçmiş gitmiş konulara başa dönüp alıntı yapmanın bi esprisi kalmıyor diye alıntılamadım..
ama sen aklımda kaldın.. hayatım metabolizmamız da bizim gibi canlı ve hissediyor.. mesele az yemek demek değil.. bak diyetisyen menüleri nasıl da doyurucu ve çok..
çalışma hayatında ve çocuklu bir düzen kurmak zor ama, vücuduna iyi bak.. o düzenden hoşlanır.. yaklaşık olarak hep aynı saatte benzer şeyler ye ve bunu 3 hafta yapmaya çalış. sen geçen hafta detokstan çıktın yanılıyor muyum? demek ki detoksa su vermişsin gibi algılıyorum ben.. suyunu yerine koymuşsun.. ben onu isveç diyetinde anladım. 12 gün yaptım, 5 kilo verdim, sonra hoop geri aldım mis gibi 3 kilosunu.. zaten ben düzenli az ve sağlıklı yeseydim muhtemelen 2 haftada 2 kilo verirdim yani..
bir de kendimde farkettiğim bir hatadan bahsedicem.. az yemeye vücudu gerçekten alıştırmamak lazım.. az yiyince kilo öyle kolay verilmiyor.. sağlıklı çalışan metabolizmanın ihtiyacını karşılamadığın zaman ki spor da yapıyorsun, metabolizma hızını iyice düşürüyor.. bu sefer 1 tane fındık bile yesen kilo alıyorsun..
ben mesela bir yıl önce, bir tepsi börek yerdim, pastalar, çikolatalar yerdim.. genelde hep aynı kilolarda olurdum.. 94-96 arası gider gelirdim.. 100 olmadım hiç.. ama şimdi onları ağzıma sürmüyordum, kendimce sağlıklı besleniyorum, 100gr zor veriyorum.. o zamanki de aynı bendim, şimdi de aynı benim.. o zamanki metabolizmayla az yedim yedim yedim, başlarda hızlı kilo verdim, sonra metabolizma hızımı da düşürdüm.. şimdi kilo vermek için daha da az yersem muhtemelen bağışıklık sistemimi çökerteceğim.. çünkü bu kadar az yemeyle ihtiyacım olan doğru vitamin mineral protein her ne lazımsa alamayacağım..
bilmem derdimi anlatabildim mi.. benim bu sene kilo verme sürecime başlayalı 11 ay bitiyor.. ondan önce de diyet geçmişim var.. kendi farkındalıklarımı bilerek yazıyorum.. benimle aynı hataları yapmayın diye.. biraz uzun oldu kusura bakma.. ama herkes en iyi kendini tanır diyip, orta yolu da bulayım :)
benim sana tavsiyem, 3 öğün beslen, düzgün beslen.. akşamları erken yemeye çalış, sporuna devam et.. sen sabırlı ol, etkilerini mutlaka göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?