Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kızlar aklima ne geldi, bir gün ortak bi menü belirlesek ya. Önceden malzemeleri filan ayarlayalim. Ama öyle şok/detoks filan degil de türk damak tadina ve diyete uygun şeyler belirleyelim. Güzel olmaz mi?
bilmem ki herkese uyar mi mesela ben bazen okuldan gelince çok yorgun oluyorum ya da nöbetçi ya o menüyü hazirlayasim gelmezse ama herkesin ne kadar verdiğini görmek açısından da güzel fikir de yapılması biraz zor gibi

Cok SIk yiyorum canim acligagelemiyorum hep genelde hep 6 ogun yerim ben. Gideyim haklisin baktirayim bir hersey yolunda mi

Güzel cnm diyetisyene gittiğinden beridir sana yorum yapamıyorum doğrusunu o bilir benmi bilecem :))
Yarın tartı var kız :))
Yok cnm ben bütüngün hastanedeydim malum ondanda biraz böyle oldu gün içinde hafif olmak zorundaydı akşamada yüklenmek istemedim
Bence güzel 5 bişey azıyodu sonda ama göremedim neyse görmedim ben onu
Güzel cnm
Yazmadim canim yaa. Sabah bir baktim neredeyse 1.5 kilo artidayim. Kizdim sinirlendim kkya da kustum kendi kendime off gercekten canim SIkkin cok da dikkat ettim niye boyle oldu yine. Bakiyorum netten acil birseyler yapmam lazim.
Tartı bozulmuş olmasın
3 yudum 3 lokmammi acabaa sevilcim afiyet olsun
Lokma
Su az birde hem çikolata hem muz biraz fazla şeker değilmi cnm
Cok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.
Yok cnm keyfi değil zaten yasaklandı keyfi yaptırmak. Dış gebelikmişte ondan
Güzel cnm şu salatayı merak ettim birgün yapacağım bende
Bugun menuun cok gafif olmus. Ins yarina tartindan memnun olacaksin gibi canim
İnş cnm
Listeye nezaman giricez biz???
Bence şuan yapma birkaçgün bekle belki şişliktir ve iner
Tamamı güzel cnm afiyet olsun
Kizlar su sok yogurt diyetini yapaniniz var mi? Dayanilasi bir diyet bence. Bir de diyete gunde 2 fincan sutlu kahve eklerim super olur
Ben birkere yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama ben yoğurdu tek başına sevmem diye herhalde bana çok zor geldi yarıda kestim. Ayrıca kahvesiz olmaz kahve can can
Gizel cnm akşam yemeği biraz geç olmuş ama mazeretin varmış afiyet olsun
Ya kızlar aklima ne geldi, bir gün ortak bi menü belirlesek ya. Önceden malzemeleri filan ayarlayalim. Ama öyle şok/detoks filan degil de türk damak tadina ve diyete uygun şeyler belirleyelim. Güzel olmaz mi?
Ayyyyy
Bence az bekle cnm
hadi iyi geceler kızlar ben pert olmuş bir vaziyette yatar
İyi geceler cnm

Güzel cnm diyetisyene gittiğinden beridir sana yorum yapamıyorum doğrusunu o bilir benmi bilecem :))
Yarın tartı var kız :))
Yok cnm ben bütüngün hastanedeydim malum ondanda biraz böyle oldu gün içinde hafif olmak zorundaydı akşamada yüklenmek istemedim
Bence güzel 5 bişey azıyodu sonda ama göremedim neyse görmedim ben onu
Güzel cnm
Yazmadim canim yaa. Sabah bir baktim neredeyse 1.5 kilo artidayim. Kizdim sinirlendim kkya da kustum kendi kendime off gercekten canim SIkkin cok da dikkat ettim niye boyle oldu yine. Bakiyorum netten acil birseyler yapmam lazim.
Tartı bozulmuş olmasın
3 yudum 3 lokmammi acabaa sevilcim afiyet olsun
Lokma
Su az birde hem çikolata hem muz biraz fazla şeker değilmi cnm
Cok gecmis olsun canim. Ben karsiyim ama herkesin kendi fikri saygi duyarim. Eminim onun icin de cook zor bir karar olmustur. Acil sifalar.
Yok cnm keyfi değil zaten yasaklandı keyfi yaptırmak. Dış gebelikmişte ondan
Güzel cnm şu salatayı merak ettim birgün yapacağım bende
Bugun menuun cok gafif olmus. Ins yarina tartindan memnun olacaksin gibi canim
İnş cnm
Listeye nezaman giricez biz???
Bence şuan yapma birkaçgün bekle belki şişliktir ve iner
Tamamı güzel cnm afiyet olsun
Kizlar su sok yogurt diyetini yapaniniz var mi? Dayanilasi bir diyet bence. Bir de diyete gunde 2 fincan sutlu kahve eklerim super olur
Ben birkere yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım ama ben yoğurdu tek başına sevmem diye herhalde bana çok zor geldi yarıda kestim. Ayrıca kahvesiz olmaz kahve can can
Gizel cnm akşam yemeği biraz geç olmuş ama mazeretin varmış afiyet olsun
Ayyyyy
Bence az bekle cnm
hadi iyi geceler kızlar ben pert olmuş bir vaziyette yatar
İyi geceler cnm

Ben de kahvesiz yapamam canim. Ama yogurdu tek cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…