- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim benim bilirim is yerinde yukselmek zordur. Masallah muhasebe muduru olmussun. Ama tabi once saglik. Rabbim saglikli nice uzun yillar nasip etsin canimMuhasebeciydim canim. Malasef yillardir yasak calisamiyorum. Emek emek yukseldim muhasebe md.oldum ve bir hastalikla bir gunde tum mesleki kariyerime veda ettim.
Afiyet olsun rakipIlk menu benden
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 ceri domates, 1 salatalik, 1kk peynir, 1 dilim kepek ekmegi, maydanoz
Ara: 1paket etiform
Ara: 25 gr kuru uzum, 15 cig findik
Aksam: yarim tavuk gogsu, salata
Ara: 1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 100 squat, 5000 adim
Mesaj atmasi gercekten cok ilginc calisma saatlerin disinda. Illahaki kontrol istiyor veliler. Onlarin da oyle kolayina geliyor canim. Uzme sen kendini.Iyi aksamlar kizlar,simdi yeni eve geldim bir veli mesaj atmis whatsapptan "ogretmenim verdiginiz fotokopileri evde okutuyorum ama kizim bosuna okutma okula gidince ogretmen okutmadigi icin cope atiyorum dedi"diye anlamsiz bir mesaj atmis,cevap yazsam kavga edicem cunku en ufak seyi problem eden bir veli sabrimi tasirmak uzere,hasta halimle sirf cocuklar geri kalmasin diye ugrasiyorum ama en ufak seyler problem ediliyor ve evde bile rahat birakilmiyorum sinirim bozuldu aksam aksam
Sagol canim. Bu sabah haklisin bana da ekmek iyi geliyor.Gecmis olsun canim dikkat et,gecen sene bana olmustu ustelik ishalde vardi,her yedigini kusmak cok kotu bir sey ama tuzlu cubuk ya da bayat ekmek ye onlar iyi gelebilir,bana iyi gelmisti
Afiyet olsun canim. Okuldan cikamayinca zor tabi. Yine iyi dikkat etmissinçok yoğun bir gündü resmen enerjisiz ve yemeksiz kaldım çünkü nöbetçi olduğumuz günler okuldan çıkamıyoruz
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1yumurta
1kk peynir
1 ck bal
marul maydonoz ve biber
Ara 66 kalorilik form kraker
Öğlen 12.00
yemekhaede yemek kalmadı malesef kantinde de simit poğaça ve yarim ekmek arası döner var en masumu simitti sokak simiti onu yedim
Ara 66 kalorilik form kraker
akşam 17.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
1 elma ve yarim muz
bugün böyle hep karbonhidrat oldu normalde yemeğini götürüyordum nobetciyken de bugün unuttum
Gayet guzel yazmissin canimCevap vermemekte olmuyor yuz yuze bakiyoruz,soyle yazdim "fotokopileir cope atmamasi konusunda uyarida bulunun" yazdim sadece
Vee hosgeldin Nihalcim. Ozlemisim senin bilgi icerikli yazilarini. Cok sagol canim bizlerle paylastigin icin.Afiyet olsun cigdem cim. Her zamanki gibi sporun ve menun guzel canim. Ama ara ogunlerinle ilgili soyle bir bilgi vermek istiyorum.
1 paket etiform 2 dl. Ekmege esdeger ve yalniz tuketmek yerine 1 kk peynir, 1 bard. Ayran yada 1 bard. Sut ile 1/2 paket tuketirsen daha iyi olur
Meyveler G.İ. yuksek gida oldugu icin kan sekerini oynamalarina sebep olur bunun olmamasi icin meyve 8 badem, 2 ceviz, 6_7 findikla yada 1 bard. Sut ile tuketilmeli canim.
Yagmur yaginca kontrol etmek lazim. Canim ben reglyde hele ki yumurtlama doneminde de odem tuttugumu bilmiyordum. Yeni ogrendimBilmiyorum ki canim ozellikle dikkat ediyorum ve bende yagmurlu havalar arti odem demek.
Simdi cok merak ettim arkadaslar sizde bir kontrol edermisiniz bu benim bunyeme has bir ozellik mi yoksa sizlerde de oluyor mu
Menunu cok begendim canim. Afiyet olsunSarjim bitmek uzere menumude yazayim erken yaticam bi de
Sabah:08.00 iki haslnmis yum,1 kk peymir,4 yesil zeytin, yesil cay.
Ogle: 12.00 bir tabak yogurtlu kabak(kabaklar 1 tk zy firinda)
Ara bir mandalina
Aksam:17.15 bir porsiyon kadar dunden ayirdigim uskumru ve salata
2 litre su spor yok
Sagol canim. Gittim bugun doktora. Ama dinlenmek zor. Is yok bugun ama okul varGeçmiş olsun canım, hastayken sadece sıvı alımını istiyor, besine fazla yüklenmiyoruz ki vücut sindirim yerine hastalıkla mücadele etsin, canın istemiyorsa yeme, belki az çorba, yarın bol bol uzanarak istirahat, toparlanamaz daha kötü hissedersen hastane :)
Sagol canimgeçmiş olsun canım çok. Dikkat et kendine bir an evvel toparlanirsin inşallah
afiyet olsun canım benim canım da tavuk istiyor bende yarın yapicam öğlene bir salata güzelinden
perşembe olması kötü olmuş ama olsun zaten çok yorulmuşun yarın toparlarsin
Abla bu bilgi bankada çok yarayacak kaydettim sagollll
valla abla ben bugün öyle bir artidayim şok oldum bakalım sabaha ne olacak bu odeminsebebj ne olabilir bilmiyorum yüzükler parmağıma girmiyor fena derecede 2 gün spor ve yürüyüş de yaptım ama anlamadım ve yeşil çay içtim 3 gündür de
afiyet olsun canım çok güzel menü
Bence menun gayet guzel canim. Sporun harikaa masallah. Ins haftaya gelir eksin.Eveeetttt anca geldim
Sabah 9.40
1 yumurta haşlama
Peynir
Zeytin
Kahvaltılık sos ev yapımı
2 dil ekmek
Ara öğle
1 sütlü kahve
3 kuru meyve kivi ve Hindistan cevizi parçası
Aksam 18.30
Salata
1 kepçe şehriye çorbası
3 yk musakka
1 dilim ekmek
2.lt şu
1 saat yürüyüş
43 dakika eliptik çalıştım
Öğlen dışarı çıktım 11.30 da ancak akşama döndüm dışarıdayım diye de birşey yemedim bugün perşembe malum yarın sabah tartı var zaten bugün bır artı. Çıktı şok oldum inşallah sabaha gider
Manun cok guzel. Sporun da. MasallahBugünkü menüm
Sabah 08.30
Domates
Salatalık
Kk peynir
Bir İnce dilim kaşar
3/4 akdeniz ekmeği
Karper peynir
5 zeytin
Öğlen
13.00
Kakaolu su
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Bir kepçe patatesli kıymalı taze fasulye yemeği
Mevsim salata
Yoğurtlu Mor lahana ve karnabahar salatası
30 dk aerobik
2 lt su
Sagol canimÇok geçmiş olsun ya valla iyi kapmışsın şifayı dikkat et kendine
Valla güzel menü afiyet olsun :))
Tebrikler canimgünaydın ilk kilo bildirimi benden
geçen cuma 68.4
bugün 67.8
fark eksi 600 gr
yüzde %0.87
Wuuwuu kurtaricimiz NihalimizGunaydin arkadaslar. Malum hastahane de hayat erken basliyor. Ben kilo bildirimi mi vakitlice yapayim. Sonra yok doktoru gelir hemsiresi gider derken aksami bulur.
Guncel kilo 88
Onceki kilo 93.4
Yuzde 5.78 ÷ 2 = 2.89
Gecen hafta bildirim yapamadigim icin ÷2
Arti olman kotu tabiki. Yine de artin cok buyuk degil canim. Haftaya sen onu guzel bir eksiye cevirirsinEvet korktugum gibi bu hafta da ben artiyum
Gecen hafta 67.3
Bu hafta:67.5
Fark:+200
Wuuwuu himm yuzdene bakim bi.Gecen cuma: 59.5
Bu cuma: 58.8
Fark: -700 gr
Simdi donebildim canim. En son listeye kendimi ekleyip cikmistim.Derya kendını eklermısın bu lısteye
Bydelıkız lısteyı alıntılarken bazılarının bılgısı sılınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?