Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Muhasebeciydim canim. Malasef yillardir yasak calisamiyorum. Emek emek yukseldim muhasebe md.oldum ve bir hastalikla bir gunde tum mesleki kariyerime veda ettim.
Canim benim bilirim is yerinde yukselmek zordur. Masallah muhasebe muduru olmussun. Ama tabi once saglik. Rabbim saglikli nice uzun yillar nasip etsin canim

Afiyet olsun rakip

Mesaj atmasi gercekten cok ilginc calisma saatlerin disinda. Illahaki kontrol istiyor veliler. Onlarin da oyle kolayina geliyor canim. Uzme sen kendini.

Afiyet olsun canim. Okuldan cikamayinca zor tabi. Yine iyi dikkat etmissin

Vee hosgeldin Nihalcim. Ozlemisim senin bilgi icerikli yazilarini. Cok sagol canim bizlerle paylastigin icin.

Bilmiyorum ki canim ozellikle dikkat ediyorum ve bende yagmurlu havalar arti odem demek.
Simdi cok merak ettim arkadaslar sizde bir kontrol edermisiniz bu benim bunyeme has bir ozellik mi yoksa sizlerde de oluyor mu
Yagmur yaginca kontrol etmek lazim. Canim ben reglyde hele ki yumurtlama doneminde de odem tuttugumu bilmiyordum. Yeni ogrendim

Menunu cok begendim canim. Afiyet olsun

Sagol canim. Gittim bugun doktora. Ama dinlenmek zor. Is yok bugun ama okul var

Sagol canim

Bence menun gayet guzel canim. Sporun harikaa masallah. Ins haftaya gelir eksin.

Manun cok guzel. Sporun da. Masallah

Wuuwuu kurtaricimiz Nihalimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…