Sagol canim bu birkac gundur almis halim. Vucut direncim yukselsin diye ozel tibbi mama veriyorlar. Ben evim de saglikli bir sekilde diyetim ve sporumla verdigim 300 500 gr dan gayet mutluydum ama bu sekilde verilen kilo beni mutlu etmedi.Masallah abla harika kilo vermissin tebrikler
Oyle canim.Nasip rızık muhasebecilikten o kadarmış diyelim canım, senin sınav da bu kapılardanmış :)
Bence sen hedefe ulaşana kadar kal orada zenGunaydin arkadaslar. Malum hastahane de hayat erken basliyor. Ben kilo bildirimi mi vakitlice yapayim. Sonra yok doktoru gelir hemsiresi gider derken aksami bulur.
Guncel kilo 88
Onceki kilo 93.4
Yuzde 5.78 ÷ 2 = 2.89
Gecen hafta bildirim yapamadigim icin ÷2
Okuyorum canim kitap okumayi cok severim.Surekli yatmakta kotu yakitap falan oku,Allahtan haftasonu geliyor bol bol dinlenip yatakta kitap okumak istiyorum
Kuzum gece vücut dinlenmeye geçtiği için hastalıklarla savaşmaya fırsat bulur, gündüz telaşında başka görevlerden hastalıkla mücadele edemez, o nedenle hastalıkların gece ağırlaştığını düşünürüzGunaydin kizlar,gece yine gec uyudum,gunduz iyi oluyorum ama gece oksurmekten yatamiyorum cok ilginc ya
Toren varmis sekiz bucukta ona gidecem muhtemelen bir saatten fazla surmez sonra eve de donemem tum gun disarda olacam,ogleci ogretmenlere mecbur tutmasalar olmuyor mu ya,anlamiyorum cidden
Yok almayim allah korusun. Ben gram gram sporla menuyle cabalayarak saglikla vereyim aci ve eziyet cekerek degil.Bence sen hedefe ulaşana kadar kal orada zen
İlk çocuk ya da tek çocuk sendromu yaşıyor annesi kıyamam:) ancak bu durum beşinci sınıfa kadar devam edecek, çocuk sorunlarla mücadele etmeyi kendisi öğrenmeli, anne veya öğretmen sürekli müdahale ederse yavrucak nasıl öğrensin hayatıYok canim ozel okul degil ddevlet okulu,veli whatsapp gurubu var ama ben dahil olmadim sinif annemiz kurdu gurubu,gerekli seyleri ona soyluyorum yaziyor guruba,sinif annemize istedigin zaman mesaj atabilirsin de dedim ama veliler onemli bir sey olmadikca rahatsiz stmesinler diye de uyarida bulundum.
Kadin o kadar basit mevzulari sorun yapiyorki sanki kizi degil kendisi cocuk,iki gun oncede" kizimin yiyecegini elinden aliyorlar,seni oyuna almayiz diyorlar diye"yine mesaj atmisti ben de yarin okulda goruselim diye kestirip atmistim,okulda da bunlar basit mevzular demistim ama anlamiyor kadin,dunde mesajla birbirimizi yanlis anlama ihtimalimiz olabilir bu tarz mevzulari yuz yuze konusalim dedim.bakalim anlar umarim
Sen sınıf annenize güzel bir mesaj yaz, acilen gruba kopyalasın, kısaca de ki, ertesi gün sınıfta işleyeceğim konuları akşam evde hazırlayacağım vakitte, çocuğumun yiyeceğini almışlar, oyunda sorun çıkmış, çocuğum şöyle dedi böyle dedi mesajlarına yanıt vermek durumunda kalıyorum, malumunuz zaman sınırsız değil, mesajlara ayırdığım vakti çocuklarımızın eğitim hazırlığından kısıyorum, veli grubunda bu konuyla ilgili acele ortak bir karar almanızı ve bana bildirmenizi rica ediyorumYok canim ozel okul degil ddevlet okulu,veli whatsapp gurubu var ama ben dahil olmadim sinif annemiz kurdu gurubu,gerekli seyleri ona soyluyorum yaziyor guruba,sinif annemize istedigin zaman mesaj atabilirsin de dedim ama veliler onemli bir sey olmadikca rahatsiz stmesinler diye de uyarida bulundum.
Kadin o kadar basit mevzulari sorun yapiyorki sanki kizi degil kendisi cocuk,iki gun oncede" kizimin yiyecegini elinden aliyorlar,seni oyuna almayiz diyorlar diye"yine mesaj atmisti ben de yarin okulda goruselim diye kestirip atmistim,okulda da bunlar basit mevzular demistim ama anlamiyor kadin,dunde mesajla birbirimizi yanlis anlama ihtimalimiz olabilir bu tarz mevzulari yuz yuze konusalim dedim.bakalim anlar umarim
Mama demiyeydin iyiydi:)Sagol canim bu birkac gundur almis halim. Vucut direncim yukselsin diye ozel tibbi mama veriyorlar. Ben evim de saglikli bir sekilde diyetim ve sporumla verdigim 300 500 gr dan gayet mutluydum ama bu sekilde verilen kilo beni mutlu etmedi.
Az kaldı inşallah kuzum yaa, moral olsun diye şaklabanlık yapıyorum kıyamam sanaYok almayim allah korusun. Ben gram gram sporla menuyle cabalayarak saglikla vereyim aci ve eziyet cekerek degil.
Ben de Kitap okumayı çok severim abla, hangi kitabı okuyorsun şu an :)) hem çok tebrik ederim gitsin kilolar :))Okuyorum canim kitap okumayi cok severim.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 543.ETAP
(03 -10Kasım)
13.TAKIM 543.ETAP
zukkum (77/
DeryaOnDiet (68/
nefertityy (76.3/)kilosu sabit
Zen71 (93.4/88/5.4/%2.89)geçen hafta bildirim yapmayan üye yüzdesı ıkıye bölündü
linnmhm (69.2/
lina0156 (68.4/67.8/0.6/%0.87)
Ormangözlü ( 59.5/
Sfem (72/
masal3487(67.3/
Bydelikız (69.9/69,6/0.3/%0,43)
13. Takım ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?