Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aa bir de Kusbasi dogranmaya uygun balik deyince balikci hangi baliklarin olacagi konusun da onerilerde bulunuyor.

her balıkla olur mu denemek istiyorum yarın balık yapacaktım mesela mezgit ve alabalık var dolapta olur mu

olaya bir de şöyle bak genç ve güzel olmak mi ,kilolu ve hantal olmak mi? gençken güzel giyinip güzel görünmeyeceksen zaten yaşlanınca istesek de olamayacağız
evet elifcim tek motivasyon kaynağım daha güzel olacağım düşüncesi. biraz da iyi giyinmeye düşkünüm, yakişsın istiyorum giydiklerim. Ay kizlar aklima gelmisken sorayim hic aranizda burun estetiği olan var mi? ben arastirma asamasindayim ama sonrasindan gözüm korktu. ameliyattan bir sene sonra burnu düşen yamulan cok varmış

canım burnun çok problem değilse senin hayatını olumsuz yönde etkilemiyorsa yapma bence çünkü senin de dediğin gibi sonrasında bu şekilde mağdur olanlar çok

her balıkla olur mu denemek istiyorum yarın balık yapacaktım mesela mezgit ve alabalık var dolapta olur mu
Her balikla olmuyor kusbasi dogranmaya musait olmasi lazim. Mezgit ve alabalik ikisi de uygun canim. Daha once mezgitten yapmistim. Bu gun yaptigimiz da alabalikti elif cim. Somon yada palamutla da cok guzel oluyor. Yaparsan yarin begenip begenmedigine dair yorum bekliyorum.

Afiyet olsun canim. Gecmis olsun umarim onemli bir rahataizlik degildir.

Sol göğüste kist varda benim iyi huylu, ama ağrı yaptı havalardan mıdır nedir. Evde de olunca tutamadım.

geçmiş olsun afiyet olsun da dürüm tantuni mi hımm severim ama artıya dönmeyesin

İnşallah dönmez, spor ile amortilerim inşallah :))

Valla beğendim menünü afiyet bol eksi olsun rakibeciğim :))

Maşşalh abla menün şifa olsun, bereketli oluyor senin menülerin okurken doyuyorum :))

Saglik acisindan gerekliligi yoksa estetige cok sicak bakamiyorum ben. Cok ciddi risk bence ya begenmezsem ve ya ileride bahsettigin gibi sorunlarla karsilasirsam gibi sorular ucusuyor kafamda nedense.

Tarifi favorilere ekledim bile

Gecmis olsun tekrar canim. Diyetisyen menusu bazen bana da cok geliyor ama illa ki bitecek diyor.

hadi bakalim

tamam yarın büyük ihtimal yapacağım hastaneye gideceğim sabahtan hastanem başka bir ilde 1 saat arası ama yine de insan yoruluyor eğer kendimi iyi hissedersem yaparım..yani araba tutmazsa bazen tutuyor

Selam canlarım.. telefonum bozuldu.. başka telefondan yazıyorum size.. akşamınız güzel geçiyordur inşallah.. güzel bir akşam olsun.. tartıda herşey gönlümüzdeki gibi olsun.. erken yatın aç yatın.. 2 bardak su içip yatın canlarım.. tabi mümkünse :)
Öptüm sizi..

ben kaç gündür hep geç yatıyorum ve sabah açkenki kilom yemekten hemen sonrakiyle eşit çıkıyor normalde en az 1 kilo fark eder o yüzden bugün erken yatacağım

Insallah canim.

tamam yarın büyük ihtimal yapacağım hastaneye gideceğim sabahtan hastanem başka bir ilde 1 saat arası ama yine de insan yoruluyor eğer kendimi iyi hissedersem yaparım..yani araba tutmazsa bazen tutuyor
Insallah iyi hissedersin ve araba tutmaz canim. Kolay gelsin.

yok canım puan endişesi duymuyorum senin için söyledim ben hedefe bir an önce ulasabilmen için

Sağol canım teşekkür ederim

Akşam yemeğini hazırladı eşim kolaya kaçarak. Biraz üşütmüşüm teşekkürler.

Yanılmıyorsun. Önemli benim için de. İlk hafta adaptasyon sürecime göre gayette başarılıyım. Çok iyi gidiyorum. Fırçalamak yerine tebrik edin bence.

Son düzenleme:
zukkum nerelerdesin ve nasilsin canim.
Buradayım ablacım kafamı dinlendirdim biraz müsaadenizle yorulmuşum bide evde iş güç çok yoğun geçti biraz da dinlenmek şu diyet stresinden kaçmak istedim bugün Ku sonuç yarın da çıkarsa. İşe yaradı demektir bakalım sabah 7 de uyanıp tarrtilicam anladım ki 10 da 9 da kalkınca dahaa sis oluyorum bugün tahliller yapıldı yarın sonuçlar çıkacak hayırlı inşallah sen nasılsın

yoktu canim gayet lezzetliydi. gerci ben kerevizi cok severim.
en iyisini yapiyorsun canim uyku saatlerin gayet iyi

iyiki dun yememissin canim bak o ara sicaklardan yeseydin bugun bu eksiyi goremezdin. eksi 1 supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…