Canım benım ben 112 den 64 e zayıflamıştımPetitjoueur
26
Evli
1
İzmir
170
108 kiloyum
Hedefim şimdilik 80
Daha rahat yürümek sağlık sorunlarımın üstesinden gelebilmek ve aynaya baktığımda mutlu olmak ıcin kilo vermek istiyorum
Mrb davet ettiğiniz tşkler bende katılmak isterim :)Çoğu fırarmı gelmıyomu sporum var dıyemı uğramıyor
Bılemedım
Insallahhhhhh insallahCanım benım ben 112 den 64 e zayıflamıştım
Öküz modunda yetıp gerı 100 üstü oldum
Insallah bırbırımızın eriyişine sahıt olacagız
Çok sevınırım canımMrb davet ettiğiniz tşkler bende katılmak isterim :)
Cok isterim ben ya, yalniz Aralikta 1 hafta tatil dusunuyorum. O zaman pek uyamayabilirim.Arkadaşlar grupça yenı uyelere ıhtıyacımız var
Sizınde bır desteğe ıhtıyacınız varsa beraber kılo sorunumuzu cozebılırız
Ben çok sık yazamam amaNe güzel bır tesadüf olmuş o zaman
Ben suan 77 kilo 1.67 boy 2 yıllık evliyim ve ben 65 olmak istiyorum:)Canım benım ben 112 den 64 e zayıflamıştım
Öküz modunda yetıp gerı 100 üstü oldum
Insallah bırbırımızın eriyişine sahıt olacagız
Buz ıstersek çok seyı yaparız bunu bılıyorsunInsallahhhhhh insallah
Nerde kurallar kuzu hosbuldum :)Çok sevınırım canım
Ilk sayfada kurallar var okursan yol arkadaslıgımızı başlatalım
Hosgeldın kuzum
Canım 12 kılo vereceksın ıpı sıkı tutarsan 2-3 ayda halleder ustelık spor yapıp ıncelırsen 60 bıle gözükürsünBen suan 77 kilo 1.67 boy 2 yıllık evliyim ve ben 65 olmak istiyorum:)
Ilk sayfada tatlımNerde kurallar kuzu hosbuldum :)
Ben gozumu yumarım kalıncada bır gözlük takarım:)Cok isterim ben ya, yalniz Aralikta 1 hafta tatil dusunuyorum. O zaman pek uyamayabilirim.
Menünü ve 5 mesaj yazmak zor olmaz balım yaBen çok sık yazamam ama
BEnim vücut sıkı biraz kuzu 67 galan görünüyorum foto atayım mıCanım 12 kılo vereceksın ıpı sıkı tutarsan 2-3 ayda halleder ustelık spor yapıp 60 bıle gözükürsün
afiyet olsun canım güzelİyi akşamlar kızlar
Dün menüyü paylaşamadım zaten sabah akşam kahvaltı yaptık yemek yapmaya fırsat bulamadım. Tereyağlı peynirli yumurtalar peynirler zeytinler o kadar yani tam buğday ekmeği birde bunlarla o yüzden bugün biraz az yedim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 küçük salatalık
1 kupa yeşil çay
Ara 1 muz 1 ısırık çikolata
Akşam
1 kase tarhana çorbası
Kırmızı pancar salatası
Yatana kadar 2 lt olur su
Yarım saat yürüyüş
Birazdan belki 1 muz daha yerim tam tokluk hissi almadım
gayet güzel bir menüSabah 08.15
1 haslanmis yumurta
1 corba kasigi tulum peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 porsiyon eksili kofte
Salata
Aksam 18.00
5 yk tavuk sote
Salata
1 bardak ayran
2 litre su
30 dk eliptik
8 dk basen
8 dk bacak
45 mekik
20 capraz mekik
40 sn plank
o zaman harika bir zamanlama eğer kilo probleminiz varsa bu bir işaretYarim Ekmek arasi nutellami gomerken buraya cagrilmak
tabi ki canım hoş gelsin buranın gerçekten faydası var inanılmaz motive ediyor burda olmasam şimdiye çoktan bırakırdım herhalde çok şükür bırakmadım ve hedefime son 2 kilo kaldı..sen de yapabilirsinSelam bayanlar. Kilo vermek istiyorum bende yardimci olurmusunuz
Yaş 27 boy:160 Güncel kilo:88
diyet yapıyorsan motivasyona ihtiyacın var demektir onun da adresi burasıDiyet yaparken cagrildim ama ne bilim napsam kine
hoşgeldin canımBen de geldim kızlar daha önce demedim yapamadim ama bu sefer kararliyimmm.beni de alir mısınız araniza
zaten nick olduğundan seni tanımıyor ve görmüyoruz o yüzden rahat zaten hepimiz az-cok şişko olduğumuzdan burdayiz rahat ol sen bacım bizden sır çıkmazKilo ifsa etmek sart degilse düsünebilirim.
aynen canım senin de dediğin sebeplerden kilo vermelisin bu isim sonu yok çünkü yedikçe yersin kilo verdikçe de motive olur daha da vereyim dersinPetitjoueur
26
Evli
1
İzmir
170
108 kiloyum
Hedefim şimdilik 80
Daha rahat yürümek sağlık sorunlarımın üstesinden gelebilmek ve aynaya baktığımda mutlu olmak ıcin kilo vermek istiyorum
Ha sen şu şanşlılardansınBEnim vücut sıkı biraz kuzu 67 galan görünüyorum foto atayım mı
Buna yürekten ınanıyorum canım insan işterse her şeyi başarır.Buz ıstersek çok seyı yaparız bunu bılıyorsun
Burda bırbırımızı hedefe taşıyacak arkadaşlar var
Istegımızıde her hafta tartıdakı eksı coşturacak
Haber verdıgın surece hepımız anlarız gülümBuna yürekten ınanıyorum canım insan işterse her şeyi başarır.
Yalnız benim internetim gitmek üzere ayın 10 unda yenilenecek yazamazsam bilginiz olsun
Aynen insan azmedince karşısındakini de harekete geciriyorHaber verdıgın surece hepımız anlarız gülüm
Isteklı ol yeter bıze
Senın azmın çaban bızede bulaşsın amaç bu d gılmı gruplarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?