- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bızım sana ıhtıyacımız var@lina0156 kuzum baktım şimdi, 75,5 ile girmişsin. hedefin 64kg
mezun olabilmen için %80 vermiş olman gerekiyor. bu durumda 9,2 kg vermiş olman lazım. yani 66,3 ile seni mezun edebiliyoruz.
cuma günü bildirimin 66,6, bu hafta bence rahatça mezun olursun..
bu ne arkadaş ya, kaptanlığı devraldığımdan beri her hafta birini mezun ediyorum.. ağlayacağım.. bir ben kalıcam buralarda sanırım..
yuvadan uçuyor kuşlarım..
ah @obezzto ah... peşine takıldım geldim, beni bıraktın gittin.. kızların hepsi de gidiyor.. ben ne yapam, nerelere gidem..
çok duygusalım şuan :)
kızlar saat 10 gibi ofis dışında olacağım, 1'e kadar işim var. öğleden sonra buralarda olurum.. tartı sonuçlarınızı bekliyorum.. :)
Sevgilinefertityy ben kendimi kasmamak için diyet yapmıyorum dedim çünkü kendimi kasınca bir süre sora kendimi yemeklere saldırıyor olarak görüyorum artık daha dikkatli olmak için guruba katıldım yorumlarınız elbette benim için çok değerli ama ne zaman kendimce diyete başladım desem o zaman devam ettiremiyorum şimdilik yediklerimi kaydetmem ve su içmeye başlamam bile büyük bir adım yediklerimi sınırlarsam ve su içmemi çoğaltırsam kesinlikle kilo vereceğimi düşünüyorum aslında asıl önemli olan kilo vermek değil verdiniz kiloyu koruyabilmek değilmidir hayat boyu diyet yapamayız tabiki de burada nasıl yemek yememiz gerektiğini vücudumuza alıştıracağız sonra alıştığımız gibi yaşayacağız yanlışsam lütfen düzeltin arkadaşlar
Tartı pazartesi miydiben cuma sanıyordum.
Dün giremedim eve gelir gelmez uyudum.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
4 zeytin
Küçük bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
İki üç çatal kadar kızarmış yumurta
Öğlen yok
Ara
Bir avuç çekirdek
Biraz fıstık
Akşam
Bir iki kaşık pilav
Izgara tavuk
Malesef 1 dilim tatlı (misafirlikteydim)
Tarti sabah 87kg
88.7kg cuma günüdemek ki, uyguladığın diyet bence yanlış. çünkü bize uygun diyet listesi yaptığımızda tam doyum olursa, diğer karbonhidratlara saldırmamış oluruz.
bu da öğrendiğim şeylerden biri.. mesela bazı diyetlerde artık acıkmadan yemek yiyorsun, o derece doyuyorsun :) aklında bulunsun.. senin başlama noktan güzel.. yediklerine dikkat edip sağlıklı olanları seçersen bence bir süre sonra diyet kelimesini tamamen hayatından çıkarıp, sağlıklı beslenme adı altında sağlıkla kilolarından kurtulabilirsin.
misafirlikte olduğun için tatlıyı yemek zorunda mısın, yapma.. bunlar sadece bahane.. hele ki o saattte yenen tatlı, vücudun için intihar niteliğinde.. ben akşamları meyve bile yememeye özen gösteriyorum. sen bir de pilav yemişsin yemekte..
tabi yediklerin konusunda özgürsün, ben sadece yorumluyorum ama, benim bildiğim sağlıklı yaşam menüsüne uygun değil bunlar..
cuma kaçtı ki? bana kıyaslayacak veri de verirseniz, daha güzel olur.. bu arada tartı cuma günü kaçı gösterecek acaba?
küçüktü baya canım aslındaafiyet olsun sinitzel çok kalorili değil mi
gayet güzel canım menünde sporundaMenüm
Kalkar kalkmaz bir bardak limonlu su
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 büyük salatalık
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış sandviç (tuzsuz kaşar loru ve ince bir dilim sucuk icinde)
1 fincan kuşburnu çayı
Ara
1 tane trabzon hurması
Öğlen
5 yemek kaşığı patates yemeği
3 tane köfte
Akşam
Büyük bir tabak brokoli salatası yoğurtlu
50 gram kadar haşlanmış tavuk
Ara
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
Genel
15 bardak su
1 litre detoks suyu
Spor
Leslie 3 mil
10 dakika normal spor
20 mekik
sabahki krepler seni baya tok tutuyor sanırım canım menün biraz az geldi amaBiraz geç oldu ama menümü yazayım
Sabah 3 krep mısır unundan
2 dilim peynir
4 zeytin
Yarım salatalık
2 büyük bardak çay
Ara
Muz
2 kare bitter çikolata
Akşam
3 yk mercimek yemeği
1 peynir
Roka ve maydanoz
Ara
Nesfit süt ile
Yarım saat yürüyüş ve pazar alışverişi
Ve yine evde temizlik
10 mekik
10 squat
1.5 lt su
geçmiş olsun canım menün az ama sebebi varmıs spor harikagünaydın kızlar iyi sabahlar.. dün akşam girdim ama sitede bakım varmış, sonra da erkenden yattım.. sabah tartıldım 1kg fazla geldim. sanırım yumurtlama zamanım.. haftasonunu iyi geçirdim çünkü.. bakalım hafta içinde belli olur..
dün ki menüm;
sabah kalkınca; 1 bardak su, 1 trabzon hurması ( spor öncesi karbonhidrat aldım)
öğlen; minik doğranmış 1 dilim pide ile yapılmış peynirli, maydonozlu omlet, 1 bardak taze sıkılmış nar suyu
akşam; soya sütlü şekersiz latte...
su;2lt
spor;70dk salon sporu( detayı aşağıda)
20dk eliptik
30dk yürüyüş bandı
50 squat
20 dead lift
2 dk plank
20 kürek
20 adet sırt
akşam yemeği yiyemedim kızlar, migrenim tuttu.. 9 gibi yattım uyudum..