- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
ayrıca her gün yürüyorum işe gelip giderken günde tahmini (telefondaki uygulamaya göre) 7 bin adım atıyorum
hareketli yaşamı destekliyoruz.. ne güzel yapıyorsun.. ancak uzmanlar diyor ki, gerçekten kilo vermek ve kas çalıştırmak istiyorsan hareketli yaşama biraz nabız arttırıcı hareket de eklemek lazım.. alnından ve sırtından o ter damlası dökülecek.
haftada 2-3 gün en az bu şekilde yapabilmek sıkılaşmana da yardımcı olacaktır.
youtube de bi vidyo buldum telkinle az yeme diye bi ara yapmıştım tabağı doldururken resmen kulağımda çınlıyo az koy az koy diye tekrar dinlemek lazım :) tavsiye ederim
aklıma yazdım.. bakiciiimmm..
Hurma 6 tane yedim çünkü tatlı krizi geldi çikolata yemek istemedim zaten bol su içtim gece 1 saat yürüyüş yaptım 100 mekik ve 15 dk kondisyon yaptım
Havuç çorbası krema ve unlu değil içinde az miktarda pirinç var ve yağ da yok sadece süt 1 bardak geri kalan 2 buçuk bardak su az pirinç var o kadar :))) canim saatleri yazicam hep unutuyorum ya bide kahvaltı çok erken yapamıyorum oğlumla ilgilendiğim için
sana tavsiye; hurmayı al, minik minik ısır, kahveni iç yanında içiyorsan.. yeme miktarını azaltmış olursun.. şeker ihtiyacımızın en büyük sebebinden biri psikolojik diğeri de az protein alma.. bil ki hücrelerin aç ve en kolay enerji alma yolu olan karbonhidrata seni yöneltiyorlar.. sen buna canım çekti diyorsun.. 1 tane haşlanmış yumurta yesen o istek geldiğinde, baya tatlı isteğini bastırmış olur.. tut ki hala bastırmıyorsa o zaten duygusal açlıktır, vücudunun isteği değildir. ona yenik düşme zaten.. diren.. bir süre sonra susacaktır o..