Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayrıca her gün yürüyorum işe gelip giderken günde tahmini (telefondaki uygulamaya göre) 7 bin adım atıyorum

hareketli yaşamı destekliyoruz.. ne güzel yapıyorsun.. ancak uzmanlar diyor ki, gerçekten kilo vermek ve kas çalıştırmak istiyorsan hareketli yaşama biraz nabız arttırıcı hareket de eklemek lazım.. alnından ve sırtından o ter damlası dökülecek.

haftada 2-3 gün en az bu şekilde yapabilmek sıkılaşmana da yardımcı olacaktır.

youtube de bi vidyo buldum telkinle az yeme diye bi ara yapmıştım tabağı doldururken resmen kulağımda çınlıyo az koy az koy diye tekrar dinlemek lazım :) tavsiye ederim

aklıma yazdım.. bakiciiimmm..

Hurma 6 tane yedim çünkü tatlı krizi geldi çikolata yemek istemedim zaten bol su içtim gece 1 saat yürüyüş yaptım 100 mekik ve 15 dk kondisyon yaptım

Havuç çorbası krema ve unlu değil içinde az miktarda pirinç var ve yağ da yok sadece süt 1 bardak geri kalan 2 buçuk bardak su az pirinç var o kadar :))) canim saatleri yazicam hep unutuyorum ya bide kahvaltı çok erken yapamıyorum oğlumla ilgilendiğim için

sana tavsiye; hurmayı al, minik minik ısır, kahveni iç yanında içiyorsan.. yeme miktarını azaltmış olursun.. şeker ihtiyacımızın en büyük sebebinden biri psikolojik diğeri de az protein alma.. bil ki hücrelerin aç ve en kolay enerji alma yolu olan karbonhidrata seni yöneltiyorlar.. sen buna canım çekti diyorsun.. 1 tane haşlanmış yumurta yesen o istek geldiğinde, baya tatlı isteğini bastırmış olur.. tut ki hala bastırmıyorsa o zaten duygusal açlıktır, vücudunun isteği değildir. ona yenik düşme zaten.. diren.. bir süre sonra susacaktır o..

hareketli yaşamı destekliyoruz.. ne güzel yapıyorsun.. ancak uzmanlar diyor ki, gerçekten kilo vermek ve kas çalıştırmak istiyorsan hareketli yaşama biraz nabız arttırıcı hareket de eklemek lazım.. alnından ve sırtından o ter damlası dökülecek.

sana tavsiye; hurmayı al, minik minik ısır, kahveni iç yanında içiyorsan.. yeme miktarını azaltmış olursun.. şeker ihtiyacımızın en büyük sebebinden biri psikolojik diğeri de az protein alma.. bil ki hücrelerin aç ve en kolay enerji alma yolu olan karbonhidrata seni yöneltiyorlar.. sen buna canım çekti diyorsun.. 1 tane haşlanmış yumurta yesen o istek geldiğinde, baya tatlı isteğini bastırmış olur.. tut ki hala bastırmıyorsa o zaten duygusal açlıktır, vücudunun isteği değildir. ona yenik düşme zaten.. diren.. bir süre sonra susacaktır o..
Meraba kaptan sizsiniz sanirim :) 4.5 aylik kizim var. Sezeryan dogum oldugu icin kendimi zorlamak istemedim. Ama artik spora baslamam lazim. Ozellikle gobek kalca ayri dunyalar oldu. Neler onerirsiniz. Mekik kac taneyle baslamam iyi olur

.

kesinlikle haklısın terlemeden diyet olmaz mış egzersiz yapma vakti geldi artık. o totolar kalkacak spor yapılacak

Meraba kaptan sizsiniz sanirim :) 4.5 aylik kizim var. Sezeryan dogum oldugu icin kendimi zorlamak istemedim. Ama artik spora baslamam lazim. Ozellikle gobek kalca ayri dunyalar oldu. Neler onerirsiniz. Mekik kac taneyle baslamam iyi olur

canım evde hareketler yapacaksan, mesela internetten bak;
jumping jack 200 adet
durmadan arkasından burpees 12 adet
arkasından 15 yarım mekik
20sn plank (bunu 1dk kadar çıkar yavaş yavaş)
12 squat

ben de yaklaşık böyle antremanlar yapıyorum. bunu ilk başlarda tek set yapabilirsin.. ama ilerleyen dönemlerde 3 set yapman baya ter attırır.. :) tabi ben bunları sağlık durumun iyi diye düşünerek söylüyorum sana.. göbek ve kalçanın gitmesi için bölgesel hareketlerden çok yağ yakımını arttıran hareketler yapman lazım.. önce fazla yağlar gidecek sonra şekillendirme olacak. bu benim felsefem..

canım evde hareketler yapacaksan, mesela internetten bak;
jumping jack 200 adet
durmadan arkasından burpees 12 adet
arkasından 15 yarım mekik
20sn plank (bunu 1dk kadar çıkar yavaş yavaş)
12 squat

ben de yaklaşık böyle antremanlar yapıyorum. bunu ilk başlarda tek set yapabilirsin.. ama ilerleyen dönemlerde 3 set yapman baya ter attırır.. :) tabi ben bunları sağlık durumun iyi diye düşünerek söylüyorum sana.. göbek ve kalçanın gitmesi için bölgesel hareketlerden çok yağ yakımını arttıran hareketler yapman lazım.. önce fazla yağlar gidecek sonra şekillendirme olacak. bu benim felsefem..
İnceleyeyim bunlari tesekkur ederim.saglik durumum iyi sukur baslamak lazim bi yerden

lina0156 lina0156 kuzum baktım şimdi, 75,5 ile girmişsin. hedefin 64kg
mezun olabilmen için %80 vermiş olman gerekiyor. bu durumda 9,2 kg vermiş olman lazım. yani 66,3 ile seni mezun edebiliyoruz.
cuma günü bildirimin 66,6, bu hafta bence rahatça mezun olursun..

bu ne arkadaş ya, kaptanlığı devraldığımdan beri her hafta birini mezun ediyorum.. ağlayacağım.. bir ben kalıcam buralarda sanırım..
yuvadan uçuyor kuşlarım..
ah @obezzto ah... peşine takıldım geldim, beni bıraktın gittin.. kızların hepsi de gidiyor.. ben ne yapam, nerelere gidem..

çok duygusalım şuan :)
inşallah cumaya hedefime ulaşırım ..merak etme ben bir yere gitmiyorum burdayım yine bebek olana kadar ne versem o kar ama mazeretle değil de listeden mezun olarak çıkmak istedim o yüzden yani..hakikaten obezto neden bıraktı izne diye gitti bir daha da dönmedi

nefertityy nefertityy benim gruba geliş kilom 75.5 kiloymuş bu hafta mezun olabilir miyim acaba yoksa listeye girdigimiz kiloyu mu baz alıyoruz...listeye de kaç kilo ile giriş yaptım bilmiyorum bunu zor buldum valla geçmiş sayfalarda..11 ağustosta gelmişim gruba...mezun olmayı da şu sebepten istiyorum şimdi bebek tedavisi görüyorum ya hamile kalmadan mezun olarak listeden çıkmak istiyorum burda free takılmaya devam edeceğim hamislige kadar ne versem o kar

hayırlısı olsun inşallah rakibem, Rabbim isteklerini hayırlısı ile tamamına erdirsin :)

Daha yeni canim cuma gunu mezun oldum. darisi hepinizin basina insallah
Anaa sende mi mezun oldun, geldiğim zamandan beri ne çok mezun gördüm. Maşallah :) buruk bir sevinç valla içimdeki

Bugün ki menü
Sabah aç karnına limon detox suyu

Sabah saat 12 gibi uyandım kociskom sucuklu yumurta yapmış
Az birsey yedim ekmeksiz
Sekersiz çay x2
1 dilim saf kepek ekmeğine tatli kasığı kadar labne
3 zeytin domates salatalık limonlu roka
Babam gelmiş aradi beni sirinevlerde buluştuk ve 3 saat yürüdüm
Orta turk kahvesi dışında bir kacamak yok bugün ki tok tuttu 1 sekersiz çay daha
Akşam menü
1 kase çorba düğün paket
Greçka salatasi
2 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 izgara köfte
Bol limonlu roka
Su
Bugun toplam 2lt su ictim hala icmeye devam ediyorum.
Ayağım şiş hala ama yürüyüşlere devam ediyorum bilek bandı aldım onun da desteği ile
Kociskom bana kararlisin bu sefer dedi.
Evet sonunda bebek var dedim sarıldı
Ay cok duygusalım bu aralar
Yarın sabah aç karnına kan verecem hastanede baya tahlil yaptıracam bakalım ne olacak dua edin bana kızlar :KK17:

Ayy bende aynı dertteyim, kg vereyim de çocuk gelsin nasipse. bir kez kürtaj oldum. Rahmin kendine gelmesi için 3 ay beklemem lazım olunca; 15 ocağa kadar 60 olmayı istiyorum bakalım :)

Ayy bende aynı dertteyim, kg vereyim de çocuk gelsin nasipse. bir kez kürtaj oldum. Rahmin kendine gelmesi için 3 ay beklemem lazım olunca; 15 ocağa kadar 60 olmayı istiyorum bakalım :)
inşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun şimdi ben meraktayım acaba bu iğne ve klomen ise yaradı mi bu ay oldu mu diye bakalim haftaya pazartesi bat

Back
X