Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim alışkın olmadığı için ilk gün 10 tane de bile zorlandım birazdan 30 çekeceğim
Yavaş yavaş ben 100 olurum
akşam yaptığımda çok zorlanmadım ama sabah 10 yapana kadar canım çıktı 7 de bırakıyordum nerdeyse :D yanlarım acımaya başladı normal mi ki bu ?

günaydın kızlarım, iyi sabahlar, dün akşam canım sıkkındı erkenden yattım.

size menümü paylaşayım;
sabah;1 bardak laktozsuz süt, 3yk yulaf, 1 mandalina
öğlen; 1 kase salata, 200gr yoğurt, yarım dilim ekmek
ara;yarım avuç çiğ kaju, 1 mandalina
akşam; 6yk barbunya, 1 kase pancar turşusu, 2 yk fava

su;2,5lt
spor: yok( dinlenme günümdü)
sevilcim bu aralar bence çok iyi besleniyorsun tebrikler

nefertityy nefertityy :)) oturduğum yerde kızlar görmeden kendimle dalga geçiyorum şakaya vurup yapıyorum :))) var bir kaç kişi kilo vermeye çalışan anlayışla karşılıyorlar :P

bence tam mekik, çünkü alt karın kaslarını çalıştırmak lazım..

sana bir tarif vereyim.. 1 yumurta, 3 yk yulaf, yarım muz, tarçın.. bunları ez karıştır, yağsız krep gibi pişir tavada.. hem tatlı, pankek çakması gibi oluyor.

bence tam gurur duymalık hareket.. :)

O zaman tam mekiğe devam

Muz temin eder etmez deneyeceğim tatlı krizlerini kazasız belasız atlatacak bir tarif gibi duruyor :KK36::KK36:

O zaman kendimle azıcık gurur duyayım:sampiyon:

Günaydın kızlar sabah tartımda 700 gr verdiğimi gördüm gece limonlu su içtim diyemi bilmiyorum gecede bayağı toilete kalktım.. neyse bakalım akşam kaç gelicem :)) Yada cumamı tartılsam ayhhh çok heyecanlı :)))

Kızlar şu yulaflı muzlu kurabiye/krep kaç kalori eder sizce.. Haftasonu kaçamağım olsun bari :KK66:

zaten karbonhidrat olmalı günlük yeşillerimizin yüzde 50si karbonhidrat olmalıymış ama bunlar kaliteli basit karbonhidrat değil..mesela akşam sebze ya da et yemeği ye yanında 1 ya da 2 dilim tb ekmeği ben diyetisyene gidiyorum her öğüne 2 dilim ekmek veriyor

kaptanımız nefertityy nefertityy o olur derse hoşgeldin

afiyet olsun genel olarak aksama kadar menülerin iyi akşam oldu mu fazla oluyor neden acaba
gayet güzel afiyet olsun ama salepli değil sade süt iç kalorisi fazla içine tarçın at sütun aynı salepli gibi olur
Merhabalar vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var. Temel enerji kaynağımız. Elbette ekmeği, şekeri ve hamur işlerini sınırlandırmak gerekiyor. Ancak tamamen kesmek doğru değil. Karbonhidrat tamamen kesildiğinde bunun yerine protein ve yağ konulması gerekir ki bu da çok sağlıklı olmaz. Sadece proteinli beslenmek de ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir. Zayıflamak için ben araştırma yaparken şu yazıya denk gelmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 litre yapıyorum canım gece yatana kadar canım istedikçe içiyorum
benimde bir kavanoz oldu yaptığım kaç litre bilmiyorum. miğdeme ferahlama gelsin artık bakalım. ekmeği de azattım. ama daha kilomda bi değişiklik yok 2-3 gram oynuyo oda wc den dolayı galiba

eb çok özendiğim insan yiyip yiyip kilo almayan :63:
aynen ya ben de çok özeniyorum onlara üniversitedeyken vardı öyle bir arkadaş yemekten 1-2 saat sonra acikirdı ve dolabının alt rafi hep yiyecek dolu olurdu ton balığından sarmaya abur çukura kadar her şey ama kız bir deri bir de kemikti

benimde bir kavanoz oldu yaptığım kaç litre bilmiyorum. miğdeme ferahlama gelsin artık bakalım. ekmeği de azattım. ama daha kilomda bi değişiklik yok 2-3 gram oynuyo oda wc den dolayı galiba
Ben 750ml suya iki tatlı kaşığı yeşil çay koyup demliyorum
Demlenince süzüp içine yarın limon suyu 1 sise de maden suyu koyuyorum

15 gün yapıp 5 gün ara verip sonra tekrar 15 gün yapmak lazımmış

malesef canım çoğumuzun sorunu bu yemek yemekten büyük bir keyif almamız yemek yemeyi ihtiyaçtan ziyade keyif olarak görmemiz...ah bunu bir kenara bırakabilsek
Ben genel de acıktığı için değil de canı sıkıldığı icin yemek yiyen birisiyim

Günaydın kızlar sabah tartımda 700 gr verdiğimi gördüm gece limonlu su içtim diyemi bilmiyorum gecede bayağı toilete kalktım.. neyse bakalım akşam kaç gelicem :)) Yada cumamı tartılsam ayhhh çok heyecanlı :)))
Canim diyetisyenler haftada 1 kez aynı gün sabah aç tartilmayi öneriyor vücudumuzdaki şu dengesinden farklı çıkabilirmiş kilo. Haftada 1 tartılınca gerçek kilomuzu anlıyormuşuz

Bu durumdan cok skldim ben ama basedemiyorum.bununla
canım hayatta başka uğraşlar hobiler edinmedigimiz sürece bunula bas etmemiz zor olacak ben de çayımı elime alıp şöyle yanında bir şey atıştırarak keyif yapmayı çok seviyorum bunun için leblebi çözümünü buldum 2 kaşık leblebiyi çayla yavaş yavaş yiyorum idare ediyor beni
Ben ilk hamileligime kadar öyleydim canim gece salçalı makarna yapıp yerdim yine 45 kiloydum
ah ne güzel ama yine de zayıfsın zaten sen

Ben genel de acıktığı için değil de canı sıkıldığı icin yemek yiyen birisiyim
ben de malesef öyle yemekten ziyade atıştırmamışlar beni mahvediyor kek çikolata vs

Back
X