Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ilk deneme 2. çocuğum olacak kısmet olursa ama yine insan sabırsızlanıyor3. Denememde oldu. İlk klomen tedavisi 2016 ocak ayinda denedim. Olmadi. İkinci deneme eylul 2016 idi. Ramazan bayrami denk gelince ignemi kendi doktoruma gitmeden yaptirdim. Ekim 2016da klomen+ovitrelle catlatma ignesiyle tek yumurtam catlatildi ve cok sukur gebe kaldjm. Ama bu son denemede hic igne olmamisim gibi stressiz kendimi dinlemeden geçirdim. İgne de hormon oldufu icin belirti olmask cok normal. Sizin ilk deneme mi bilmiyorum
sabah ac karnına tartil şimdi yanlış olur sonucTeşekkür ederim valla frenliyorum kendimi artık.tartilsam mi ki acaba
sen de ye canım yasak değil ki diyette ekmek yemek hatta diyetisyenim bana her öğüne 2 dilim verdiYaa ekmek yiyonuz amaaaa ben yemiyommm kiskaniyorum ama valla yazmayin bari![]()
İlki tedavi6lemi oldu peki. Benim ilkevet ilk deneme 2. çocuğum olacak kısmet olursa ama yine insan sabırsızlanıyor
Sağol canımafiyet olsun
Abla nerdesin sen ya hani menü yazacaktın boşladın bizi kaptanMasallah sporcu kuzular
hayır ilki kendiliğinden olmuştu bu sefer bir türlü olmadı 1 yıldır tahlil falan yatırdım LH hormonum düşükmüş yumurtam çatlamıyormuş o yüzdenİlki tedavi6lemi oldu peki. Benim ilk
Anladim inşallah olur tez vakitte. Benim pcom vardihayır ilki kendiliğinden olmuştu bu sefer bir türlü olmadı 1 yıldır tahlil falan yatırdım LH hormonum düşükmüş yumurtam çatlamıyormuş o yüzden
Tamam valla heyecan yapiyorum.meraklaniyorum coksabah ac karnına tartil şimdi yanlış olur sonuc
Kızım uyumuyor :)Canım tavsiyem yatman![]()