Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hayatta başka uğraşlar hobiler edinmedigimiz sürece bunula bas etmemiz zor olacak ben de çayımı elime alıp şöyle yanında bir şey atıştırarak keyif yapmayı çok seviyorum bunun için leblebi çözümünü buldum 2 kaşık leblebiyi çayla yavaş yavaş yiyorum idare ediyor beni
ah ne güzel ama yine de zayıfsın zaten sen

ben de malesef öyle yemekten ziyade atıştırmamışlar beni mahvediyor kek çikolata vs
Insan 45 kiloya alışınca böyle bayağı kilolu hissediyor kendini

Henuz kahvalti yapamadim. Ogle yemegi yerine gececek benimki :/ gece 4te uyudum. Bileğim ve başım çok ağrıdı
ay ya bu düzensiz uyku insanı mahvediyor ben de doğum sonrası bu düzensiz uykudan ne çekmiştim kızım 2 yaşına kadar gece uyumazdı şimdi çok şükür düzeldi

bence tam mekik, çünkü alt karın kaslarını çalıştırmak lazım..

var olmaz mı, gel canım.. grubun ilk sayfasında anket var, onu da doldur, tanıyalım seni..

533 kalori 1 porsiyon mu, 1,5 mu? ayrıca o kadarcık şeyden bu kadar büyük kalori almana değdi mi? yine de senin tercihin tabi.. sağlıklı kilo vermek için günlük kaloriyi nereden almamız gerektiği çok önemli...

hiç şeker yok mu bana mı öyle geliyor.. maşallah.. :)

akşam o sahlepli sütü içmedim de bana.. sahlep de şeker var.. gece içmek çok sıkıntılı ya..

geçmiş olsun sana.. afiyet olsun..

yeme annem sen.. yeme.. biz ettik sen etme.. miss gibi.. bağırsakların seninle gurur duyuyordur..

sana bir tarif vereyim.. 1 yumurta, 3 yk yulaf, yarım muz, tarçın.. bunları ez karıştır, yağsız krep gibi pişir tavada.. hem tatlı, pankek çakması gibi oluyor..

maşallah diyim de nazarım değmesin.. :)

gel gel.. verdik onay..

nasıl bir ofis o öyle mekik çekebiliyorsun.. ben niye yapamıyorum ya.. sürekli kıskandırıyorsunuz beni..

göbüşünü streçledin mi? işe yarıyor mu ya, ben de koca göbeğime yapayım..

bence tam gurur duymalık hareket.. :)
Yavru dediğin oldu
Sahlep bulamadim bende muzlu süt içtim
Şeker krizine girmiştim üstüne de tarçın ektim çok üşüdüm dün gece nedense

hımm o zaman 52kilo sen de çok zayıf durmaz gayet iyi durur güzel olur..ilkin 52 az gelmişti gözüme de ondan sordum
Yanı bi eczacı eşime demiş 58 e kadar alabilir die bana çok geliyo canim girenler hep en fazla 54 kilosun diyodu 59 kiloyken aşırı durmuyodu ama beni rahatsız ediyo işte

Günaydın bayanlar
Sabah sabah esim börek istedi benden akşama bende benimde yiyebileceğim birsey olsun diye yulaf unundan yaptim.
Bol dereotlu peynirli miss gibi oldu.
Porsyon kontrolü yaptığım için minik kestim ve kahvalti tabagima 2 minik dilimi yanyana koydum ki gözüme çok gelsin :) hehehehe

Aç karnına
Limon detox suyu

Saat 11 kahvaltı
Domates
Salatalık
4 zeytin
2 silim hindi füme
1 tk dereotlu labne
1kk beyaz peynir
2 minnak dilim dereotlu fit börek
Neskafe

Ben 750ml suya iki tatlı kaşığı yeşil çay koyup demliyorum
Demlenince süzüp içine yarın limon suyu 1 sise de maden suyu koyuyorum

15 gün yapıp 5 gün ara verip sonra tekrar 15 gün yapmak lazımmış
hmm 2 hafta da bir miğdeyi dinlendirmek lazım demekki .

ayneenn benim boyumda 158 ama herkese 160 diyorum :KK70: :KK70: iki gram fazla olsa çok farkediyo bende yanak ve göbek olarak o yüzden en güzeli 45-50 arası
Allah'a şükür ben kaldırıyorum sanki kilomu canim yakınlara soryodum sizce kaç kiloyum diye 54 en fazla diyorlar 59 deyince hepsi şok :KK57::D bugün ablama geldim 1 hafta olmuştu görüşmeyeli bayağı zayıflamışsın dediler :21: acayip mutlu oldum tabi hedefe var daha :KK59: sen kaç kiloydun :KK64:

Back
X