- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Oy ama geç değilmi.. gerçi bende küçükken erken yatmazmışım çok ii anlıyorum onu :))Kızım uyumuyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy ama geç değilmi.. gerçi bende küçükken erken yatmazmışım çok ii anlıyorum onu :))Kızım uyumuyor :)
Uyku duzenimiz tam oturmadi gece uykusuna geç geçiyor malesefOy ama geç değilmi.. gerçi bende küçükken erken yatmazmışım çok ii anlıyorum onu :))
Hayir demeyi ogrenmemiz lazim zateb en başta. Cunku bir taneden birsey olmazcılar her yerdeKendimi tebrik ediyorum hanımlar eve çikolata alınmış ve ben istemiyorum siz yiyin diye geri çevirdim
![]()
Aşırı çikolata seven biriyim çayı kahveyi şekersiz içerim ama çikolata deyince dünyalar durur.Hayir demeyi ogrenmemiz lazim zateb en başta. Cunku bir taneden birsey olmazcılar her yerde
Kaç aylık bebeğin canım.. tavsiyem erken kalkman 7:30-8:00 gibi meselaUyku duzenimiz tam oturmadi gece uykusuna geç geçiyor malesef
4.5 aylikKaç aylık bebeğin canım.. tavsiyem erken kalkman 7:30-8:00 gibi mesela
Maşallah canım :) daha çok tontişmiş ya .. zamanla oturur merak etme4.5 aylik
sabahki krepler seni baya tok tutuyor sanırım canım menün biraz az geldi ama
Arkadaşlar benim canım bugünlerde acaip krep istiyor ama emeğim boşa gitmesin istiyorum bu sefer kesin kararlıyım gidecek bu kilolar.
Ben de yulaf ezmesini rabottan geçirip un haline getirdim. Yarın sabah kahvaltı da onunla krep yapsam nasıl olur acaba normal undan daha iyidir gibime geliyor
Hangisi daha faydalı acaba şu göbüşün gitmesi için
İyi akşamlar kızlar herkese
Grubunuzda yer var mı
Evet çok doğrusöylüyorsun canım
Ama çok güzel yapmışım oturdum doyana kadar yedim ama antebin pideleri çok incedir kalori cetveli ne baktım 533 kalori diyor yani günlük 1200 ü geçmedim o yüzden akşam hiç bişey yemicem
Bugünkü menüm
Sabah 1 küçük muz 1 kk peynir 4 zeytin yeşil çay
Öğle 2 tane küçük mücver 2 YK yoğurtlu pazı 1/2 sebzeli krep
Ara 1 fincan leblebi
Akşam 1 yt nohut 5 kaşık kavurma yoğurt
Şu 3 lt
Spor 3000 adım yürüme ve 16 dk twist
Bugün ki menü
Sabah kan verdim hastanede menü hastaneden.
Saat 9 kahvaltı
Bir tost kaşarlı
Çay şekersiz x2
Su 1 şişe
Öğlen 14.00
1 haşlanmış tavuk budu la beraber kabak havuc patates soğan sarımsak haşlaması
Roka limonlu
Ayran
Su
Akşam
Kefir
Sirkeli salata söğüş
1 adet zeytinyağlı kabak
Günlük toplam 2lt su içildi
Sabah 7de çıktım evden 14.00 de eve geri geldim pert vasiyetteyim halen kocam sagolsun bugün kendi masayı kurdu yedi hala uzaniyorum.
Yatmadan sahlepli süt içerim cok üşüdüm bugün.
![]()
Kızlar selam hayırlı akşamlar olsun hepinize.
Bugünkü menüm
Sabah
Iki dilim peynir
Iki dilim ekmek
5 zeytin
Domates salatalık
Yarim yağlı süt
Öğle
6 yemek kaşığı ispanak yemegi
Bir dilim ekmek
Bir kase yogurt
Akşam
4 ızgara köfte
Salata
Yaa ekmek yiyonuz amaaaa ben yemiyommm kiskaniyorum ama valla yazmayin bari![]()
Arkadaşlar benim canım bugünlerde acaip krep istiyor ama emeğim boşa gitmesin istiyorum bu sefer kesin kararlıyım gidecek bu kilolar.
Ben de yulaf ezmesini rabottan geçirip un haline getirdim. Yarın sabah kahvaltı da onunla krep yapsam nasıl olur acaba normal undan daha iyidir gibime geliyor
Kahvaltı 11:50
1haşlama yumurta
1dilim kepek ekmeği
1 bardak taze sıkılmış yeşil elma suyu
1 tatlı k. Kaymak
1 tatlı k.peynir
6 tane siyah zeytin
Yarım salatalık yarim domatez...
Kilom başlangıç 59.900
Cuma tartılamamıştım cumartesi yazmıştım kilomu yani 2 gün önce 56.300
Bugün tartıldım sabah.. 55.850
Kızlar ben öğlen yemeği yemiyorum
2 tane kuru kayısı 5 tane fındık ici 2 tane ceviz 1 hurma ce 1 bardak altın otu çayı
Aksam: 1 kase havuç çorbası
2 tane ızgara köfte
10 dal bol limonlu maydonoz
1 bardak su.
Teşekkür ederim lina ... kaptandan onay gelirse aranızda olmaktan mutluluk duyarım artık acil kilo vermem gerekiyor gün geçtikçe şişiyorum maalesef kurallarınızı da uyuyabilirsem çok katı değilse uyarım çok iyi motivasyon olur .5-6 sene kadar önce kk sayesinde motive olarak 20 kg vermiştim
Akşam menümü değiştirdim önce yağsız kıyma sarımsak ve çok az zeytin yağı ile çevirdim sonra mantar, kabak, soğan, biber bir arada hızlıca sote ettim yarı pişmiş olacak üç yemek kaşığı soya sosu, bir tatlı kaşığı pirinç sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyduktan sonra bir tur daha soteledikten sonra afiyetle yedik eşimle ona pilav vardı bana sadece bir kaşık.. ve oğluşumu uyuttum ben 15 dak. karın kası egzersizi sonrada 15 dak yoga yapıcam..
Bu arada ofiste sanırım 250 kere mekik çektim her iki saatte bir elli olmak üzereSu 2 içebildim..
Sabah bende limonlu su içiiim :)
Kızlar spor yaptım mekik çekcem veeee limonlu suyu gece içiim, kim bilir belki yağlarımı yakar ha ne dersiniz :))
Göbüşümü stres filmleyip yatıcam![]()
Kendimi tebrik ediyorum hanımlar eve çikolata alınmış ve ben istemiyorum siz yiyin diye geri çevirdim
![]()
Selam kızlar
Bugün 1 kilo fazla çıktım. Döngüye az kaldı ondan sanırım ama nasıl olacak? Nasıl gider bu ödem.
günaydın kızlarım, iyi sabahlar, dün akşam canım sıkkındı erkenden yattım.
size menümü paylaşayım;
sabah;1 bardak laktozsuz süt, 3yk yulaf, 1 mandalina
öğlen; 1 kase salata, 200gr yoğurt, yarım dilim ekmek
ara;yarım avuç çiğ kaju, 1 mandalina
akşam; 6yk barbunya, 1 kase pancar turşusu, 2 yk fava
su;2,5lt
spor: yok( dinlenme günümdü)
Maşallah canım nazarım değmesin hiç kaçamak Yok tebrik ediyorumgünaydın kızlarım, iyi sabahlar, dün akşam canım sıkkındı erkenden yattım.
size menümü paylaşayım;
sabah;1 bardak laktozsuz süt, 3yk yulaf, 1 mandalina
öğlen; 1 kase salata, 200gr yoğurt, yarım dilim ekmek
ara;yarım avuç çiğ kaju, 1 mandalina
akşam; 6yk barbunya, 1 kase pancar turşusu, 2 yk fava
su;2,5lt
spor: yok( dinlenme günümdü)
Ben 3 gündür yapıyorum dukan birası olarak zayiflatirmi bilmiyorum ama mideyi acaip derece de rahatlatıyor. Öyle ağrı falan da yapmıyor
ben de baya memnunum ya, iyi geliyor bana da..
not altım canım teşekkür ederim çorba detoxu diyince bende sırf çorba yiycez sandım arada kıymalı ekmek falan da var mış :) :)