Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masalah diyorum baskada bisi demiyorum :) sadece suyu arttirmani tavsiye edebilirim :) diger ictigin hic irsey sutun yerini tutmuyormus

Yaaa çok teşekkür ederim :)
Su içemiyorum açken midemi bulandırıyor ama kendimi zorlayacağım çok haklısın.
Süt bende gaz yapıyor

Kızlar menümü yazayım bu gün çok tuhaf bir gündü eşim oğlum ben şehir dışına çıkıp kahvaltı yapalım dedik akşam dun konuşmuştuk oğlum gece 3 de uyudu onun için evden öğlen 1 gibi çıkabildik

Kahvaltı 14:50
1 dilim peynir
4 dilim salatalık
1 çeri domatez
1 bardak çay
1 omlet yaptırdık yarısından az ben yedim gerisi eşimin:)
Kepek ekmeği yoktu küçük beyaz ekmek vardı ondan yedim çok acıkmıştım

Ara: 1 limonlu maden suyu

Akşam yemeğine giderken trafik kazası atlattık araba arkadan bizim arabaya bodoslama daldı biz bi şok geçirdik çok şükür herkes ıyi

Akşam: 3 ızgara köfte
Yarım porsiyon mevsim salatası
1 büyük bardak ayran
1 tane elma dilim patates kızartması

Gecmis olsun cnim

1.koruma dönemi 2.koruma dönemi nedir canım benim diyetisyen im böyle bi şeyden bahsetmedi
Her diyetisyenin metodları farklı bir de danışmanlara göre de farklılık gösteriyor. Koruma 1 koruma 2 diye ayırmadı o benim ayrımım ilk önce proteinle kalori alimimi yükseltmişti çünkü o dönem çok ciddi ağırlık çalışıyordum. 1 ay sonra karbonhidratı yükseltecekti ama ben bogazima hakim olamadım iş nedeniyle sporuda bırakınca öyle kaldi.

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyisinizdir...

Su az yoksa menü çok güzel

Büyük geçmiş olsun canım
Şükür bırsey yokmuş

Herzaman boyle canim evet cok gec ama kizimun henuz bir uyku duzeni olusturamadigimiz icin gece 2-3lere kadar ayaktayim ve cok acikiyorum o yuzden emzirdgiim icinde dengede ancak bu sekilde tutabiliyorum
hımm anladım canım normal o zaman..ah o uyku düzeni bizim de öyleydi malesef çok zorluyor

süpersin beril sen busun işte iradeli ve güçlü olansin sakın bu beril den vazgeçme

Menu
Sabah 08.15
1 haslabmis yunurta
1 kk suzme
7tane yesil zeytin

10.15
1 portakal

Ogle 12.30
1 kase ezogelin
100 gr haslama et

Aksam 18.30
6 yk kiymali taze fasulye
300 ml ayran

Ara
1 kuru incir
1 kuru hurma

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…