Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canimsin boyle seyler kullanma bence cok zararli allah korusun birsuru vefat eden var boyle caylardan aktar vermis ama guvenilirmi acaba ??

Kuzum ben yıllar önce sinemaki çayı içtim ki en ağır bitki çayı ishal olarak 50 kiloya indim ama nasıl acillik oldum elim ayağım tutmaz haldeydim şu içsem tuvalete gidiyordum kullanma bence kuzum bana doktor bagirsaklarini mahvetmiş demişti

en iyi yöntem kiseye diyet yaptığını söyelmemek. zayıflamıssın diyenlere aaa öylemi hiç fark etmedim diyeceksin. var olmanın dayanılmaz hafifliği

içindekiler yazıyor mu?
çayla otlar, ilaçla zayıflama olmaz sadece ödem söktürür isal yapar ve vücudun elektrolit düzenini bozar. aman diyorum..

en tehlikelisi sinemaki..
ucuz atlatmışsın

kızlar cumartesi günü diyetisyen randevum vardı 1 ay öncede bu tarihe erteledim. çünkü bir türlü koruma dönemini beceremedim. şimdi de kilo aldığım için iptal ettim. ocak ayında eski halime geri dönüp 1. koruma dönemini yapıp 2. koruma dönemini öğrenmek için gitmem gerekiyor.
aferin bana bu 1,5 ayda yaptıklarım için..

Ay bu insanlar neden böyle ? Üzülüp üzülmeyeceğimizi düşünmeden ağzına geleni söylüyorlar çok kızıyorum.

Canım bence kullanma öyle şeyler. Sağlıklı beslenerek zaten kilo verebiliyoruz. Eğer bunları içerek kilo verilecek olunsaydı herkes şu an zayıf zayıf geziyordu :)

Sinemaki otu bağırsağa çok zarar veriyor canım. Yeşilçay en sağlıklısı. O da sallama çay olmayacak. Kendimiz demleyeceğiz ve günde 1 fincan :)

Canım diyetisyenine bunu nasıl becereceğini de sor. Mesela kaçamak yaptığında nasıl telafi edeceğini. Başka kaçamaklar yapmamak için neler yapacağını vs.

Canım diyetisyenine bunu nasıl becereceğini de sor. Mesela kaçamak yaptığında nasıl telafi edeceğini. Başka kaçamaklar yapmamak için neler yapacağını vs.

hepsini biliyorum ki...
bilme uygulamak anlamına gelmiyor ki.. ben yemeğe başlayınca duramayanlardanım. keyif için yerim.

aahahaha aynen canim :))
Tamam kuzum bildiğim birşeymiş aslında
:)) cokta doyurucu ha bu arada

Beril cnm kilo yaz demistin bugün tartıldım 107.7 cnm hipotiroid ilacı kullanmaya başladım euthyrox inşallah daha güzel kilo vermeye başlayacağım.
Hersey duzelıp daha güzel olacak
Bende kelebek adayı tıytılım dıyorsun oylemi şirine
Çok sevındım başlangıç yapabılmemıze
Bugunude gelıs tarıhı yapıyom oki

Aday liste

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/)30 kasım tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.4/) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

petitjoueur (107.7/) 11 aralık tarıhınde 107.7 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

umudum2 (70/) 9 aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Vira bismillah :)

11 Aralık Pazartesi

Kahvaltı—

288 kcl, 12gr yağ, 23gr karbon,
21gr protein

25 gr kendi yaptığımız bol tahıllı ekmek
30 gr yeşillikli lor
10 gr suzme peynir
1 hş tam yumurta
1 hş yumurta beyazı
Maydonoz/nane/dereotu
3 yeşil biber

Öğlen
400 kalori, 19 gr yağ, 14 gr karbon, 41 gr protein
1 adet fırında uskumru
1 Demet roka
1/2 kase yoğurtlu pancar

Ara
212 kalori, 12 gr yağ, 15 gr karbon, 9 gr protein
3 Arı zeytinyağlı grisini ( bu markanın bu ürününde hiç bir katkı bulunmuyor.
30 gr dil peyniri
10 adet çiğ badem

Akşam
268 kalori, 10 gr yağ, 38gr karbon, 9 gr protein
Kakaolu yulaf lapası (dün tarifini vermiştim)
—Süt, yulaf ezmesi, kuru kayısı,Hindistan cevizi
2 ceviz
1,5 lt su biliyorum az oldu.
Spor yok

Pazartesi günleri akşam yulaf lapası yemek zorunda kalıyorum çünkü eve geç gidiyorum. Yanimda taşıyacağım ve hızlıca yiyebileceğini bir sey olduğu icin tercih ediyorum.

Sinemaki otu bağırsağa çok zarar veriyor canım. Yeşilçay en sağlıklısı. O da sallama çay olmayacak. Kendimiz demleyeceğiz ve günde 1 fincan :)
Ben aktardan açık alıp demliyorum en iyisi gerçekten de yeşil çay

Tüm bitki çaylarında sinameki var belli bir zamandan sonra bünye alışıyor bıraktığın zaman tuvalete falan çıkamıyorsun
Gerçekten de moral bozucu geçenlerde benzer bir şey başıma geldi o yüzden onlara inat gitsin kilolar

1.koruma dönemi 2.koruma dönemi nedir canım benim diyetisyen im böyle bi şeyden bahsetmedi

menümü yazayım
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1ck bal
salatalık

Öğlen 12.00
1dilim kepek ekmeği
1kase mantar çorbası
havuç ve yarim domates

Ara 2 kaşık leblebi ve 1 havuç

Akşam 17.15
1dilim kepek ekmeği
1 kase tavuk suyu çorba
salata

Ara belki yerim 2 kuru incir

Su 2 litreyi tamamlamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…