Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah şu tatlı krizleri bizi bitirdi 10 günü geçti sabrediyorum catlicam

Masallah lina senin menün de bence çok güzel.

kesinlikle kullanma hepsi ölümcül derecede zararlı ..zayıflamak uğruna ölümü tercih etmiyorsan kullanma tercih ediyorsan da ölünce zaten zayıflanıyor

Bende sabah 8 buçukta kahvaltı yaptım..peynir zeytin haşlanmış yumurta çay ve tam buğday ekmeği 1 tane.....ara da meyve ve çay.....öğle 1 muz ve 1 bardak su....akşam saat 17.de çorba .kıymalı biberli bi yemek.2 dilim tam buğday. Ayran..Şimdi çay içiyorum...yatmadan da meyve ayran ve yeşil çayımı içerim ins...spor yapacağım birazdan.

afiyet olsun canım miktarıyla yazarsan daha iyi olur mesela kıymalı yemekten kaç kaşık ya da tabak

Kuzum tam ölçüleri yazsan daha iyi olur kaç zeytin ne kadar peynir kaç yumurta kaç bardak cay

hoş geldiniz

Sabah 8:30 kahvaltı iki dilim köy peyniri 1:30 dilim tam buğday ekmeği yeşil biber domates maydonoz üç zeytin

Orta boy elma

Öğlen bir dilim ekmek 6.07 kaşık yeşil fasülye bir su bardağı ayran saat 13:00

Saat 16:00 ara bir portakal

Akşam 18:30
Bir kase yayla çorbası bir tavuk budu fırında Sebzeler eşliğinde brokoli soğan sarmısak üç dilim patates fırında ince dilim
Gün boyu 2 litre su 40 dakika giriş

Afiyet olsun güzel canim

Kızlar 5 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim tam 19 kilo vermişim şuan 55 kiloyum
Süpersin canım ben o kiloları ortaokul da ergenlik döneminde görmüştüm sanırım

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım birbirimizi güzel motive ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…