Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence cok iyi

Cok iyi

merhaba kızlarım, yeni arkadaşlarımız da gelmiş.. hoş gelmiş.. ben de bir nevi kaptan yardımcısıydım.
bu aralar ortada yoktum kusura bakmayın. işler güçler vardır sürekli, hatta kaptanımıza izne ayrılayım, kızlara ayıp oluyor ben giremeyince dedim.. ama tatile gidersen kilo alırsın gitme gel idare ederiz seni dedi..

affınıza sığınıyorum.. mümkün olduğunca yanınızda olacağım inşallah..
yokluğunuzda cumartesi pazar dahil akşama kadar çalıştım, pazartesi izinliydim ama annemin mevlüdü vardı, akşama kadar ona yardım ettim. dün akşam ve bugün akşam bir sürü hediye aldım. çünkü yarın sabah Ankara'ya gidiyorum. sevdiklerimize hediye aldık..

bu arada diyetime hiç dikkat edemedim. bunu söylediğim için üzgünüm ama aklımı yeme içme işlerine hiç veremedim. sanırım stres altındayken sürekli yiyorum ben. korkudan tartılmadım da..

gruptan ayrılanı kurt kapıyor arkadaşlar.. gitmeyin.. ayrılmayın.. ben şimdi bavul hazırlayacağım. uğrayacağım yine buraya.

Canlar menümü yazıyorum

Sabah: 1 haşlama yumurta
6 zeytin
2 tatlı k. Ekşimik
Yarım domatez
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

Öğlen 2 kuru kayısı
7 fındık
2 ceviz
1 kave
3 bardak su

Akşam
1 kase sebze çorbası kendim yaptım
1 kase pul biberli limonlu yoğurt
1 tane avuç içinden kucuk kandil simidicanim çok çekti
1 bardak limonlu su

Spor
50 mekik
44 dk kondisyon bisikleti

Selamlar
Menu paylaşımım
Sabah kahvaltısı yok dra gittik..

Oglen 13.00
iskender
Yoğurt
Fanta

16.00
4 kasik yayla corbasi

18.30
Yayla çorbası 10 kasik
Patlican yemeği 8 kasik
4 kaşık makarna
Bir tek aksam keske makarna yemeseymissin cunku gun icinde iskender yenissin agir bir yeme oldugu icin soyledim

Ara ogun koysan daha rahat olmazmi senin icin canim

afiyet olsun canım miktarıyla yazarsan daha iyi olur mesela kıymalı yemekten kaç kaşık ya da tabak
Yani iki küçük tam buğday ekmeğiyle yenecek kadar yedim çok değildir ama Bidaha miktarlarına dikkat ederim ins.yazarim ona göre çok yemek yemem ben sadece düzensiz yerim sanırım kilo alma sebebim o

çok zel afiyet olsun spor da çok iyi o kandil simiti eriyip gitmiş

bence menün çok güzel o kandil simidi erimiş hakket

Kizlar ya bugun kizimi arabasina koydum kasapti marketti derken 1saat yurumusum ben bu spor sayilirmi olurmu yani olsun ya biliyorum spor cok farkli bisi ama sayilsinmi acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…