Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10 dak ağırlaştırılmış squat egzersizi yaptım şuan bildiğiniz pertim baldırlarım ve karın kaslarım şuan geberito oldular ama daha 10 daha yoga yapmak istiyorum :) ölmez kalmaz isem yazarım kızlar :/

Bu hafta artıda olursak listeye giremiyormuyuz geçen cuma ilk kez bildirim yapmıştık
o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma
O poğaça benim olabilir:)
Pazartesiden beri tuttum kendimi tartılmadım yarın sabah ilk isim tartılmak olacak
Maşallah iyi dayanmışsın ben günde 2*1 çıkıyorum tartıya
Tamam dır o zaman bu şayede hafta sonuda kendimi zorlarım yürüyüş için
Geçmiş olsun canım bilirim o bsşağrılarını

Yarin kilo bildirimi var kimler heyecanli :)
Ben ya artı ya aynı olacam heyecan Yok oyüzden. Bu hafta hem regl hemde normal hastalıktan dolayı haftalık hedefime ulaşamıcam

benim tartım bozuk ama ya ben pazartesileri bildirsem olurmu hem diyetisyen hafta içi kesinlikle tartılma dedi ben pazartesi sonucu cuma yazsam olurmu

o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma

yok canım ne önemi var

bu detoxları nasıl içiyorsun günde kaç kere

Gecmis olsun canim

benim tartım bozuk ama ya ben pazartesileri bildirsem olurmu hem diyetisyen hafta içi kesinlikle tartılma dedi ben pazartesi sonucu cuma yazsam olurmu

Canım adı üstünde cuma zayıflama yarışması :) cuma tüm gruplardan yüzdeler alınıyor

Kızlar yarın vücut ölçülerimi de alacağım. Spora başlayalı 1 hafta oldu. Rahatsız olduğum yerlere yönelik egzersizler yaptım hep. İp atladım. Bakalım değişim olmuş mu
Burda da paylaşacağım sizinle inşallah değişim olursa

Yogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdı gafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari ahanda sızdım

Yogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdı gafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari ahanda sızdım

Plank çok zor ya yığılıp kalıyorum. Nefes alıp vermek gerekiyor yaparken ben nefes veremiyorum

Bayılıyorum şu kıza ya yorgunluktan öldün dinlen artık
Aslınla atletik vücutluyum hep spor yaptım ama hamilelik kaslarımı çok kötü etkiledi o kadar yürümeme rağmen iki adımda yoruluyordum ki artık metrodan çıkarken bile seke seke çıkıyorum merdivenleri :)))) bitmiştir o devir benim için artık sporu bırakmam

Plank çok zor ya yığılıp kalıyorum. Nefes alıp vermek gerekiyor yaparken ben nefes veremiyorum
Ben iki haftanın sonunda bu kıvama geldim kol kası karın kası bacak kası çalışmaları yapmak şart birde bu akşam öncesinde squat yaptım bayağı ısındım haliyle kaşlarımın yanmasını daha az hissettim :)

Benim karin kası duruyor hala

Kızlar benim çenemde ve burun kenarlarımda pul pul şeklinde kızarıklık vardı uzun süredir geçmeyen sağlıklı beslenmemi, bol su içmekmi bilmiyorum ama yok oldular ve cildim acayip güzelleşti.. haftaya kırmızı meyve ve sebzelere ağırlık vericem :)

Geç oldu ama bende menümü paylaşayım

Sahur
3 krep yulaftan
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Salçadan sos yaptım yine
1 kupa süt
Roka maydanoz

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 ızgara çupra
Roka kuru soğan
3 dilim ekmek

2 lt su

Spor

Plank 30 sn
Donkey kicks 25×2
Plie squat 20
Leslie 3 mil

Dün akşam yatmadan 50 mekikle günü bitirdim bu akşam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…