- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bu hafta artıda olursak listeye giremiyormuyuz geçen cuma ilk kez bildirim yapmıştıkkızlar yarın yine tartı günümüz.. kimler gruba girecek girmeyecek ben ipin ucunu kaçırdım. @berilceee hatunum şifalarını bulur inşallah da bize yardıma gelir.
ben öğlen işte olacağım. sabahtan bu işleri halletsek ne güzel olur.
sizden ricam, gruba henüz girmemiş arkadaşlarım, yani cuma gün ki listeler de adı olmayan arkadaşlarım lütfen beni ve berili etiketleyerek, gruba giriş tarihiniz ve kilonuz, bugün ki kilonuz, hedef kilonuz şeklinde yazarsanız, 2 haftayı doldurmuş arkadaşları listeye alalım.
örnek veriyorum aşağıdaki gibi;
nefertityy; başlangıç kilosu; 77, bugün ki kilosu; 75, gruba giriş tarihi 2 Aralık, hedef kilo 65
gibi olabilir :)
O poğaça benim olabilir:)o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma
Maşallah iyi dayanmışsın ben günde 2*1 çıkıyorum tartıyaPazartesiden beri tuttum kendimi tartılmadım yarın sabah ilk isim tartılmak olacak
Tamam dır o zaman bu şayede hafta sonuda kendimi zorlarım yürüyüş için1 hafta elma, tarçın ve limon detoksu yaptım, elma ile limonu robottan geçirip toz tarçın ekledim
Bir hafta taze nane bir salatalık ve limonu robottan geçirip gün içinde tükettim.
Bu hafta vücudu dinlendirip haftaya yeşil çay maden suyu limon detoksunu uygulayacağım nasipse.
Olsun olsun hareket berekettir :)
@nefertityy aynen abla program güzel zaten isimleri aldıktan sonra kim hangi sporu yapabilir yarın öğrenip , yola çıkacağız bakalım Allah muvaffakiyet versin :)
Geçmiş olsun canım bilirim o bsşağrılarınıCınımlar Menümü sunuyorum niyetliydim.
2 küçük but hazır pişmiş tavuk
4 kaşık pirinç pilavı
Roka ve taze soğan
2 bardak ayran
Zaten çıkardım hepsini baş ağrısı tuttu. Bir hafta regl den dolayı oruç tutamayınca bozuluyor düzenip vücut tepki veriyor.
Su 1,5 olmuştur. Spor yok malesef, başım ağrıyor hala
Ben ya artı ya aynı olacam heyecan Yok oyüzden. Bu hafta hem regl hemde normal hastalıktan dolayı haftalık hedefime ulaşamıcamYarin kilo bildirimi var kimler heyecanli :)
o zaman başka biriyle karistirdim canım geçen gün de bir menü de poğaça görmüştüm de ondan kusura bakma
1 hafta elma, tarçın ve limon detoksu yaptım, elma ile limonu robottan geçirip toz tarçın ekledim
Bir hafta taze nane bir salatalık ve limonu robottan geçirip gün içinde tükettim.
Bu hafta vücudu dinlendirip haftaya yeşil çay maden suyu limon detoksunu uygulayacağım nasipse.
Olsun olsun hareket berekettir :)
@nefertityy aynen abla program güzel zaten isimleri aldıktan sonra kim hangi sporu yapabilir yarın öğrenip , yola çıkacağız bakalım Allah muvaffakiyet versin :)
Gecmis olsun canimBu hafta artıda olursak listeye giremiyormuyuz geçen cuma ilk kez bildirim yapmıştık
O poğaça benim olabilir:)
Maşallah iyi dayanmışsın ben günde 2*1 çıkıyorum tartıya
Tamam dır o zaman bu şayede hafta sonuda kendimi zorlarım yürüyüş için
Geçmiş olsun canım bilirim o bsşağrılarını
Ben ya artı ya aynı olacam heyecan Yok oyüzden. Bu hafta hem regl hemde normal hastalıktan dolayı haftalık hedefime ulaşamıcam
He iste o korkudan bendede var :)
benim tartım bozuk ama ya ben pazartesileri bildirsem olurmu hem diyetisyen hafta içi kesinlikle tartılma dedi ben pazartesi sonucu cuma yazsam olurmu
Bayılıyorum şu kıza yaYogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdıgafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari ahanda sızdım
Yinede sen yemezsin sanıyordum :)))Üzgünüm
Sucuk ekmek konuşulurken bence O kadar kuyruk yağından bir sey olmaz
Yogada yüksek plank varmış belki 20 dak içinde 10 defa yaptırdıgafil avlandım arkadaşlar.. neyse limon suyumu içtim ama yatağa gidecek takatim yok şuracığa sızayım bari ahanda sızdım
Aslınla atletik vücutluyum hep spor yaptım ama hamilelik kaslarımı çok kötü etkiledi o kadar yürümeme rağmen iki adımda yoruluyordum ki artık metrodan çıkarken bile seke seke çıkıyorum merdivenleri :)))) bitmiştir o devir benim için artık sporu bırakmamBayılıyorum şu kıza yayorgunluktan öldün dinlen artık
Ben iki haftanın sonunda bu kıvama geldim kol kası karın kası bacak kası çalışmaları yapmak şart birde bu akşam öncesinde squat yaptım bayağı ısındım haliyle kaşlarımın yanmasını daha az hissettim :)Plank çok zor yayığılıp kalıyorum. Nefes alıp vermek gerekiyor yaparken ben nefes veremiyorum
Benim karin kası duruyor halaAslınla atletik vücutluyum hep spor yaptım ama hamilelik kaslarımı çok kötü etkiledi o kadar yürümeme rağmen iki adımda yoruluyordum ki artık metrodan çıkarken bile seke seke çıkıyorum merdivenleri :)))) bitmiştir o devir benim için artık sporu bırakmam
Yaaa o kadar spor yaptım göbüş ufaldı ama hala var yani, sadece yogada çocuk pozisyonunda göbeğim engel oluyodu ama artık hissetmiyorum :) keşke ilk başta ölçü alsaydımBenim karin kası duruyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?