Ben sporada çok asıldım amacım şekile girmek biraz :) Sporu bıraktığım an sonum fena ama bırakmiciim :)))Yaa insallah bende boyle hizli kilo verebiliriim:))
Kizlar ust bacak inceltme hareketleri bilen varmine tavsiye edersiniz
Bız tanışıyormuyuzYaa insallah bende boyle hizli kilo verebiliriim:))
Kizlar ust bacak inceltme hareketleri bilen varmine tavsiye edersiniz
Hıcte sonun fena olmaz ben ıkı yıldır yaptıgım sporun wtkısını goruyom resmenBen sporada çok asıldım amacım şekile girmek biraz :) Sporu bıraktığım an sonum fena ama bırakmiciim :)))
Sen kastan ötürü ağırsındır zaten bu arada :)) bende bırakmam gibi geliyor yogaya devam ederim her türlüHıcte sonun fena olmaz ben ıkı yıldır yaptıgım sporun wtkısını goruyom resmen
Hıc 96 gıbı durmuyom
Bacaklarım hala kaslı
Alisicaz canim insallah sen bide kosturdum hastane ve ev arasi. Onumuzdeki hafta daha guzel eksiler olucak kaptanim soz veriyorum.Benım bu hafta tek yaptığım gece yemeklerinı bırakmak oldu
Gece kalkıp kendımle cebellesıp su ıcıp yatmak zor oldu
Yastık yada plates topu ıle sıkma hareketi vardı ıyı gelıyordu
You tube bakıp bulurum ben sana aksam canım
Ben sporada çok asıldım amacım şekile girmek biraz :) Sporu bıraktığım an sonum fena ama bırakmiciim :)))
Bız tanışıyormuyuz
Yada benmı unuttum kuzum
çok güzel hele sporun hayran kalıyorum maşallahBugünki menü
Sabah: yoğurt + müsli + 6 adet kavrulmamış badem
Sade kahve
Yeşilçay + limon
Ara öğün: kırmızı elma
Öğle: et füme sandviç + kıvırcık + iki adet salatalık turşu (7 tahıllı ekmek ile)
Ara öğün: keçiboynuzu + armut + Yeşilçay limon
Akşam: tavuk ızgara + bulgur pilavı 6 kaşık + ayran
20 dak yoga (plank ağırlıklı)
150 ip atlama
2,5 kg su
bu yaptığın büyük başarı canım..bizi mahveden zaten gece yemeleri değil miBenım bu hafta tek yaptığım gece yemeklerinı bırakmak oldu
Gece kalkıp kendımle cebellesıp su ıcıp yatmak zor oldu
çok güzel hele sporun hayran kalıyorum maşallah
bende üşenemeden düzenli yapabilsem ne güzell olacak. belediye geçen sene fitnıs ve ayrobik kursu açtıydı ona güveniyodum giderim diye de bu sene de aksi gib açmamışlarCanım ilk gün 5 dak spor yaptım haşatım çıktı, hemen mekiğe geçtim oda ayrı zordu ama yılamdan iyi aşılman lazım, kaslar sandığımızdanda hızlı gelişiyor. İlk bir hafta bir gün yap bir gün güç toplama gibide başlanabilir. İkinci hafta her gün :)
Aslında disiplini bozmazsan evdede yapabilirsin alete filan hiç gerek yok.. özellikle yogada vücudu bildiğin alet gibi kullanıyorsun.. uzun bacak köpek pozisyonunda nedir arkadaş :)))) tek bacağını bildiğin ağırlık olarak kullanıyosunbende üşenemeden düzenli yapabilsem ne güzell olacak. belediye geçen sene fitnıs ve ayrobik kursu açtıydı ona güveniyodum giderim diye de bu sene de aksi gib açmamışlar
Benden de bir eksi gelsin o zaman :)Masallah arkadaşlar eksıler gelıyor
haftaya a101 e geliyo 40 liraya felix in ordan alabilirsin canım dijital tartısabahdan beri komşu elti kimleri aradım gidip tartlayım kahve bahane edeyim dedim malesef kızlar haftaya kadar tartı alıcam bildirim yapıcam inşallah
pardon bu haftay mışş 14 aralıktan itibaren diyo kaldıysa bi bak derimsabahdan beri komşu elti kimleri aradım gidip tartlayım kahve bahane edeyim dedim malesef kızlar haftaya kadar tartı alıcam bildirim yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?