Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hıcte sonun fena olmaz ben ıkı yıldır yaptıgım sporun wtkısını goruyom resmen
Hıc 96 gıbı durmuyom
Bacaklarım hala kaslı
Sen kastan ötürü ağırsındır zaten bu arada :)) bende bırakmam gibi geliyor yogaya devam ederim her türlü

Son düzenleme:
Yastık yada plates topu ıle sıkma hareketi vardı ıyı gelıyordu
You tube bakıp bulurum ben sana aksam canım

Tamamdir cok teşekkür ettiiim :*

Ben sporada çok asıldım amacım şekile girmek biraz :) Sporu bıraktığım an sonum fena ama bırakmiciim :)))

Bende bi spor moduna girebilsem hic fena olmucak. Dun aksam yarim saat bacak ve kalca hareketleri yaptim suan adim atrikca canim yaniyor

Bız tanışıyormuyuz
Yada benmı unuttum kuzum

Yok henuz tanışmadık galiba :) ben dun katildim araniza

Kizlar kilo bildirimim gelsin

Gecen hafta 66.2
Bu hafta 65.5
Fark -700

berilceee
nefertityy

çok güzel hele sporun hayran kalıyorum maşallah
Benım bu hafta tek yaptığım gece yemeklerinı bırakmak oldu
Gece kalkıp kendımle cebellesıp su ıcıp yatmak zor oldu
bu yaptığın büyük başarı canım..bizi mahveden zaten gece yemeleri değil mi

çok güzel hele sporun hayran kalıyorum maşallah

Canım ilk gün 5 dak spor yaptım haşatım çıktı, hemen mekiğe geçtim oda ayrı zordu ama yılamdan iyi aşılman lazım, kaslar sandığımızdanda hızlı gelişiyor. İlk bir hafta bir gün yap bir gün güç toplama gibide başlanabilir. İkinci hafta her gün :)

bende üşenemeden düzenli yapabilsem ne güzell olacak. belediye geçen sene fitnıs ve ayrobik kursu açtıydı ona güveniyodum giderim diye de bu sene de aksi gib açmamışlar

bende üşenemeden düzenli yapabilsem ne güzell olacak. belediye geçen sene fitnıs ve ayrobik kursu açtıydı ona güveniyodum giderim diye de bu sene de aksi gib açmamışlar
Aslında disiplini bozmazsan evdede yapabilirsin alete filan hiç gerek yok.. özellikle yogada vücudu bildiğin alet gibi kullanıyorsun.. uzun bacak köpek pozisyonunda nedir arkadaş :)))) tek bacağını bildiğin ağırlık olarak kullanıyosun

:) :) evde işte disiplinli olmuyo dün mesela spor yapcam dedim herşeyimi hazırladım yemekten sonra bir ağırlık çöktü . uyuya kalmışım 7 de bi uyandım saat 12,30 . vicdan azabı duydum bende sabah yaptım 10 dk lık bir spor

Masallah arkadaşlar eksıler gelıyor
Benden de bir eksi gelsin o zaman :)

***13.TAKIM 548.ETAP***

nefertityy (75,0/74,5/0,5/%0,67)
masal3487(66,2/65.5/0.7/%1.05)
Bydelikız (68,5/67.6/1.1/%0.80) gecen hafta bıldırımde bulunmadı ortama ıkıye bölündü
Bademellaa (58.9/

13. Takım Ortalaması:%

sabahdan beri komşu elti kimleri aradım gidip tartlayım kahve bahane edeyim dedim malesef kızlar haftaya kadar tartı alıcam bildirim yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…