gulsum462; başlangıç kilosu; 64,7 ; bugün ki kilosu; 62,5 , gruba giriş tarihi 9 Aralık, hedef kilo 57
Maşallah çok kisa surede iki kilo gitmis canim :)
Cok guzel gulsumcum tebrikler
berilceee abla seni etiketlemeyi unutmuşum :)
Canım öğlen yürüyüşe çıkıyorum akşam dönüyorum çok azmettim
Ben gunduz isteyim.aksam yemek ye et ev isleri saat gec oluyor. Esimde gec çıkıyor isten. Benim tek gitmemede izin vermiyor bizim oralar baya tenha oluyor. Kendiside yorgun oldugundan sesde edemiyorum.Evde leslie falan yapmaya calisiyorum
Teşekkür ederim canım benim
tamam canım çok sağolpardon bu haftay mışş 14 aralıktan itibaren diyo kaldıysa bi bak derim
Kızlar gecen haftadan bu yana verdigim kilo toplam 1.3kg! bunu belirtiyim ben toplam farki yazmistim yanlislik olmasin :))
Ben de 1 hafta da 1.3 kg vermişimKızlar gecen haftadan bu yana verdigim kilo toplam 1.3kg! bunu belirtiyim ben toplam farki yazmistim yanlislik olmasin :))
Caaaanlaaar canım kıızzzlaaaar
Kilolar gidiyorrrrtey tey yet
helal kiz sanada :)))Ben de 1 hafta da 1.3 kg vermişim
Kizlar coķ mutluyum
Iyiki varsiniz
Sabah sabah ac karinla spor yapmak ter atmak okadar iyi geldiki
Istah mistah kalmadi
Ama mecbur yicem
Bedenime hakettigi gibi davranip sabah sabah usenmeyip sporumu yapmis olmanin vicdani rahatligi mukemmel
Simdi gun boyu saglikli ve temiz beslenmede sira
Kizlar yaza suzulucezzz kugu gibi sokaklardaaa az kaldiiii istedigimiz goruntuye coook az kaldi :)))
Ay ask olsun sekerim oda lafmi.. biz daha neler yapacagizzSabah spor yapınca aman boşa gitmesin diye yediklerimize de dikkat ediyoruz harikasın canım benim
Ayyyyyy inşallah bikiniyle kumsalda yürümek istiyorum ya
bu kadar mı?Selam kizlar
Saat 8.30
1 cay kasigi corek otu yagi
1 tatli kasigi aspir kagi
Bi bardak da elma sirkeli su ictim
Saat 10.30
2 tam ceviz
Duble tarcinli turk kahvesi
3 mill leslie yapildi
1 litre su icildi
Muthis ter attim
Saat 12.30
2 haslanmis yumurta
2 salatalik
Saat 17.30
2 parca haslanmis tavuk
Bir kase pul biberli yogurt
Bol yesillikli salata
Saat 19.30
Tarcinli sut
Bencede spor yapiliyorsa vucud daha cok gucsuz kalicaktir.. yemegi asiri kismamak lazim, ben bugun ilaveler yaptim mesela, baygin baygin dolasmayada gerek yok :))
Sabah spor yapınca aman boşa gitmesin diye yediklerimize de dikkat ediyoruz harikasın canım benim
Ayyyyyy inşallah bikiniyle kumsalda yürümek istiyorum ya
bu kadar mı?
çok çok az yemişsin. bir de spor yapmışsın. dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?