Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsallah faydası olur Canım. Yemeklerine yağ koyma azıcık kıyma koy. Tavukları derisiz haşlama veya fırında ye.

İnsallah faydası olur Canım. Yemeklerine yağ koyma azıcık kıyma koy. Tavukları derisiz haşlama veya fırında ye.
İnşallah olur canım ben aslında güzel kilo verirdim ama niye böyle takıldı anlamadım tamam kaçamaklarm var ama arada Her gün değil Her gün değil Ama daha dikkat etmem lazım gıcık bir süreç kilo verin olayı. Hedefime ulaşıp korumaya geçmem lazım

Canım yediklerini bir incele nerde yanlış yapıyorsun görürsün. Az su mu içiyorsun fazla Seker mi alıyorsun ( meyvede de şeker var) Yeme saatlerin mi yanlış fazla karbonhidrat mi alıyorsun. Fark etmeden sana ödem yapan yiyecekeleri mi yiyorsun ( örnek süt ürünleri) veya yemeklere fazla mi yağ koyuyorsun. Yediklerini notlardan geriye dönük haftaya bakıp nerde hata yapmışsın sana ne iyi gelmiyor görebilirsin.

Nasıl bir mucize bu bende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur

kızlar yeni keşfettim iyi görünüyor

İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem

Basen vicut direniyor canim sen sakin vazgecme devam et

Benım 3 hamılelıgımde tüp bebekle oldu
Kac tüp
Aç aşılama
Kac boş gebelık oldu sayamadım
Şimdi danalar üniversitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…