- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Böyle olmaz kuzum
Onu kendı duzenıne alıştır
Böyle mızmız bırsey olur sınır krızıne gırersın
Bak daha küçük bırak alma kucağa ağlar alışır
Ana ıstıkrarlı ol mınık daha alışır
Halıyı daha farketmez küçük kuzum
Hemde ne mızmız abla ama pes etmiyorumBöyle olmaz kuzum
Onu kendı duzenıne alıştır
Böyle mızmız bırsey olur sınır krızıne gırersın
Bak daha küçük bırak alma kucağa ağlar alışır
Ana ıstıkrarlı ol mınık daha alışır
Halıyı daha farketmez küçük kuzum
Evet canim burda gidip yemin ediliyo onu hallettim bugun ondan geciktiOylemı orda
Burda hıc tören yapmıyorlar
Gercı benım zabanımda yoktu
Çoçuklarda doğunca dırek vatandaşlık aldı
Hayırlı olsun
Sızde çifte vatandaşlık varmı
Canım yediklerini bir incele nerde yanlış yapıyorsun görürsün. Az su mu içiyorsun fazla Seker mi alıyorsun ( meyvede de şeker var) Yeme saatlerin mi yanlış fazla karbonhidrat mi alıyorsun. Fark etmeden sana ödem yapan yiyecekeleri mi yiyorsun ( örnek süt ürünleri) veya yemeklere fazla mi yağ koyuyorsun. Yediklerini notlardan geriye dönük haftaya bakıp nerde hata yapmışsın sana ne iyi gelmiyor görebilirsin.
Bugün yine yedim
Evet canım vazgemicemBasen vicut direniyor canim sen sakin vazgecme devam et
Emzirme dönemi boyunca olmayabilir canımKizlar dogudman ne kadar sire sonra adet oldunuz benim kiz 5aylik oldu ama hic tk yok gecen bir lekelendim ama hic birsey yok anlamadim birsey
Bu hafta dikkat edelim. Bugün 3. Günüm kaçamağım yok sayılır Bu akşamki bir tane cik küçücük yaprak sarmasını saymazsakDaha ıyı kılolar beklıyorum
Uzun zamandır derece yapmadı takım kuzular
Senin için tehlikeli günler canım çok dikkat etBızım okullar bugun tatıle gırdı
Pazar ıtıbarıyke yılbaşı kuduruklarım yavaş yavaş dökülecek
Bızde durum daha beter
O tarz şeyler gündüz kuşağında allahtanBugun bır arkadasa gıttım kahveye hemde çocuklar bırbırını özlemişti
Esra Erol’u seyretme gafletınde bulundum
Hala yüzümde yumrukla gezıyor gıbıyım
Iyıkı evde Türk tv sı yok
Evlatlık çocuklar acıları bırakılnaları konuşuluyordu
Çok etkılenıyorum nedense
Bugün ben de geciktim biraz ama artık bundan sonra sabah kalkar kalkmazz tartılınca bildirim yapacağım sonra iş yoğunluğundan giremiyorum12 yı gecırme kuzum kural ıhlalı farkedılırse aman aman
Kızlar menüm çok güzel olduoğlum nefes almama izin vermedi bugün
Sabah 1 kase yoğurtiçersine yarim kase yulaf ezmesi
Öğlen 1 kahve 1 kandil simidi
9 fındık
10 kuru üzüm
Akşam 1 kase yulaf ezmesi ile yoğurt
Spor yapcam inşallah yazicam[/QUOTE
Kız sen hiçbir şey yememişsin
Benım mınık kuzumu ben dogurmadım ama annesıyım
Samımı söylüyorum o hepsınden kıymetlı
Kalbımde kanında gözümün bebegınde
Kıprık aramda yaşıyor sankı
Sevıl bılıyor resımlerı gormustu
33 cm dı 680 gr
Ama benım gözümde mınık cüsselı bır dev o
Menüm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu su
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Ananaslı yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
5 gr bitter çikolata
Mandalina
Öğlen
2 kepçe tarhana çorbası
2 grissini
Ara
Yaseminli yeşil çay
Akşam
Bol yesillikli yoğurtlu tavuk salatası
2 Yk prinç pilavı
1 Yk kuru fasulye
Ara
Yarım avuç meyve kurusu
Genel
2 litre su
Bu menü yorumunu bengiye havale edıyım ben
Allah kabul etsın
Teşekkür ederim canımMenü güzel afiyet olsun canım ananaslı merak ettim hangi markanın ..tadı güzel mi
Afiyet olsun arkadasim spor cok guzel menun de guzel eger ogle ve aksama yogurt ayran tarzi ilave edersen super olur.Bugün ki menü
Limonlu su uyanır uyanmaz
Kahvaltı: müsli + yoğurt + 3 çiğ badem 3 çiğ fındık
Sade kahve
Ara öğün: 7 adet ufak siyah zeytin + 1 incir + yeşilçay limon - mandalina
Öğle: ton balıklı salata + kıvırcık + 4 cherry domates + bir dilim çok tahıllı ekmek + 3 inçe dilim kırmızı lahana kökü
Sade kahve + iki dilim bitter çikolata
Ara öğün: kırmızı elma + 6 adet çiğ badem + yeşilçay limon
Akşam: brokkoli + kıyma + sarımsak + taze zencefil wok bir avuç noodle ile
Spor: yoga 20 dak.
100 mekik
100 ip atlama
100 göğüs kas hareketleri
Su 2,5 litre
Nasıl bir mucize bubende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur
İnş. Canım umudunu hiç yitirme.allah büyük.kün fe yükün.O ol der ve herşey olur.
İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem
Ay bu benzetmeyi cok sevdim ben. Gibi gibi. Simdi hepimizin bir metobolizma hizi var. Ve bu hiz yemegi azalttikca dusuyor. Eger metobolizma hizina gore 1500 kl alman gerekiyorda sen 1400 kalori alirsan zamanla hizin 1400 e 1000 dusurursen de bu hizi 1000 e dusurur. Yani sen miktari azalttikca vucutta yakacagi miktari azaltir bir de aldigin miktarin yetersiz oldugu icin guvende hissetmeyip gida gelmiyecek korkusuyla yag olarak depo eder. Bedenin gerekli olan kalori miktarini alip ustune de oncekine gore biraz daha fazla hareketli olmaya calisirsan kilo vermeye baslarsin canim. Birde aldigin kalori kadar kalite de onemli. Yani baklava borekle de 1500 kaloriyi tamamlarsin sebze meyve proteinle de. Vucut icin gerekli olanlari yemege calismaliyiz.Spor onemli ama sanirim arkadasimin bahsettigi sey su kendini bir makind gibi dusun makinenin kazaninin belli oranda urun aldigini ve o urunu tamamlamadan yani belli seviyeyr ulasmadan calismadiginj vicuduna yeterli oranda gida vitamin girmezse brkler vicut ve unutma bi sure kazanda urun kalirsa kazanda kurur kazana yapisir :) tuhaf bir benzetme oldu hani vicudu surekli calistiricaksin yiceksin vicudunda calisir halde olucak tabiki cok yemiceksin ama vicut ha bire yemek gorucek ve calisr durumda olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?