Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Abla alıştırıyorum zaten de onlar dayanamıyor işte.. herşeyin farkında abla piyanoyu bile çaldı bugün keyfi varken

Hemde ne mızmız abla ama pes etmiyorum

Evet haklısın hatam var yerlerde. Ama bu hafta 3 gün kaçırdım

zerra seni yumurtalar yakiyor bence ..
Bugün yine yedim
Basen vicut direniyor canim sen sakin vazgecme devam et
Evet canım vazgemicem
Kizlar dogudman ne kadar sire sonra adet oldunuz benim kiz 5aylik oldu ama hic tk yok gecen bir lekelendim ama hic birsey yok anlamadim birsey
Emzirme dönemi boyunca olmayabilir canım
Daha ıyı kılolar beklıyorum
Uzun zamandır derece yapmadı takım kuzular
Bu hafta dikkat edelim. Bugün 3. Günüm kaçamağım yok sayılır Bu akşamki bir tane cik küçücük yaprak sarmasını saymazsak
Bızım okullar bugun tatıle gırdı
Pazar ıtıbarıyke yılbaşı kuduruklarım yavaş yavaş dökülecek
Bızde durum daha beter
Senin için tehlikeli günler canım çok dikkat et
O tarz şeyler gündüz kuşağında allahtan
Çalışıyorum da görmüyorum çok şükür

Kızlar menüm çok güzel oldu oğlum nefes almama izin vermedi bugün

Sabah 1 kase yoğurtiçersine yarim kase yulaf ezmesi

Öğlen 1 kahve 1 kandil simidi
9 fındık
10 kuru üzüm

Akşam 1 kase yulaf ezmesi ile yoğurt

Spor yapcam inşallah yazicam

Sabah kahvaltı
Üç dilim pastırma
Bir yumurta bir tatlı kaşı tereyağıyla pişirdim
İki dilim tam buğday ekmeği
Üç zeytin
Domates salatalık maydanoz
Bir yemek kaşığı tulum peyniri

Öğlen yemeği
Üç yemek kaşıı pirinç pilavı
Yedi yemek kaşıı nohut
Bir su bardağı yoğurt

Ara saat 16:30
3 ceviz

Akşam 19:30
Geç geldim eve yine kolayına kaçtım
Menemen
Bu sefer 1 yumurtalı
1 yk tulum peyniri
1 dilim çavdar ekmeği

Gün içinde 2 litreye yakın su bir kupa yeşil çay az şekerli türk kahvesi bir fincan

40 dakika tempolu yürüyüş

Menüm
Sabah kalkar kalkmaz limonlu su
Kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeğinden yapılmış sandviç
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Ananaslı yeşil çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
5 gr bitter çikolata
Mandalina
Öğlen
2 kepçe tarhana çorbası
2 grissini
Ara
Yaseminli yeşil çay
Akşam
Bol yesillikli yoğurtlu tavuk salatası
2 Yk prinç pilavı
1 Yk kuru fasulye
Ara
Yarım avuç meyve kurusu
Genel
2 litre su

Evlatlık mı aldınız ne kadar güzel yaa bravo size

Menü güzel afiyet olsun canım ananaslı merak ettim hangi markanın ..tadı güzel mi

Menü güzel afiyet olsun canım ananaslı merak ettim hangi markanın ..tadı güzel mi
Teşekkür ederim canım
Dogadan markası içerken hafif bir ananas tadı geliyor
Yaseminli olanda doğadan'ın onun da o kadar hafif bir tadı var ki ve çok güzel kokuyor tavsiye ederim

Afiyet olsun arkadasim spor cok guzel menun de guzel eger ogle ve aksama yogurt ayran tarzi ilave edersen super olur.

Ben buraya ikinci tüp denememde kaydoldumprofil yazım oyuzden umudum2 ..ama olmamıştı 2.dede.. profil yazımda ordan kalma rabbim ize bıraktık ve sonuç elhamdülillah......sanırım bu kilolar bizde birazda oralardan kalma.hormon ilaçları gerçekten çok kilo aldırıyor. Bide hamilelikler......

beril canım masallah Rabbim evlatlarina uzun ömür versin.

Ay bu benzetmeyi cok sevdim ben. Gibi gibi. Simdi hepimizin bir metobolizma hizi var. Ve bu hiz yemegi azalttikca dusuyor. Eger metobolizma hizina gore 1500 kl alman gerekiyorda sen 1400 kalori alirsan zamanla hizin 1400 e 1000 dusurursen de bu hizi 1000 e dusurur. Yani sen miktari azalttikca vucutta yakacagi miktari azaltir bir de aldigin miktarin yetersiz oldugu icin guvende hissetmeyip gida gelmiyecek korkusuyla yag olarak depo eder. Bedenin gerekli olan kalori miktarini alip ustune de oncekine gore biraz daha fazla hareketli olmaya calisirsan kilo vermeye baslarsin canim. Birde aldigin kalori kadar kalite de onemli. Yani baklava borekle de 1500 kaloriyi tamamlarsin sebze meyve proteinle de. Vucut icin gerekli olanlari yemege calismaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…