Harika bir haber bu. Tebrikler.Kizlar ya yuzum kuculdu resmen :) gobegim artik kocaman degil sisligimde gecti nerdeyse, ve kaslarim sanki beliriyor heyecanliyim, ne kadar surer daha kaslarimin iyice belirmesi hic bilmiyorum, ama gidisattan memnunum :))
Amin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.Ben sana ozvunenini düzeltecek bi şey anlatayım mı canim...bak bizimde çocuğumuz olmuyordu iki kere tüp bebek denedik yine olmadı. Doktorlar çok olumsuz konuşuyordu. Ama bizdeki sıkıntı eşten kaynaklıydi ve ya tüp bebek o da belki.yada hiç çocuğunuz olmaz dendi...ve sonuç ne biliyormuşun...biz 3.tüp bebek için para biriktiriyorduk çünkü çok maliyetli bişey rapor da çıkaralım dedik o işlemlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Bir mucizeydi bizim için. Doktora gittik bir de ne görelim ikiz çocuklarım olacak..elh.şuan iki buçuk yasindalar. İki tüp bebek denemesi sonuç sıfır...hiç beklenmedik bir anda normal yolla hamilelik hemde ikiz.bu rabbim in en büyük lütfü.birçok örnek var böyle olan.oyuzden kesinlikle moralini bozma.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat sahibi yapsin
Sakin ol canim benim sen strese girdikce odaha cok huzursuz olucaktir emin olYiyemedim hiç bir şey yapamadım ki deliricem ya
Saol canım amin ins..Rabbim evlatlarımızla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin ins.cümlemize...etrafımda böyle duyduğum başka insanlarda var.hepimiz imtihandan geçiyoruz bişekilde Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsinAmin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.
Bugün çok yıprattı beni yaSakin ol canim benim sen strese girdikce odaha cok huzursuz olucaktir emin ol
Inan ki ben demedim beril im.Kızlar dün hangınız bana lısteye haftaya gıreyım demiştınız unuttum yine
Teşekkür ederim canım
Dogadan markası içerken hafif bir ananas tadı geliyor
Yaseminli olanda doğadan'ın onun da o kadar hafif bir tadı var ki ve çok güzel kokuyor tavsiye ederim
Teşekkürler canım ayran aslnda olabilir nane ve salatalık ile :)Afiyet olsun arkadasim spor cok guzel menun de guzel eger ogle ve aksama yogurt ayran tarzi ilave edersen super olur.
Amin yarabbim. Evet hepimiz imtihandan geciyoruz varlikla yoklukla hastalikla saglikla evlatla derken sinaniyoruz bir sekilde onemli olan sabirla atlatabilmek ve isyan etmemek.Saol canım amin ins..Rabbim evlatlarımızla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin ins.cümlemize...etrafımda böyle duyduğum başka insanlarda var.hepimiz imtihandan geçiyoruz bişekilde Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin
Elif in kirmizi donunu mu almaya gidiyorsun :)Canım ben bır alış verıse gıdeyım gelırım
Kolay gelsin arkadasim.bugün nasıl yoğun bir gün dü ya....
yarında misafirim var ..işten 7 de çıkıcam eve gidince koşturmaca
Tarcinli sut ya da ayran icebilirsin. Yagsiz salata ya da 2-3 ceviz yiyebilirsin arkadasim. Hayirdir oglusun rahatsiz mi canim.Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim
Yok hasta değil canim kucak istiyo dün annemdeydim sürekli kucaktaydi anneanne teyzeler falan bugün de öyle istiyoTarcinli sut ya da ayran icebilirsin. Yagsiz salata ya da 2-3 ceviz yiyebilirsin arkadasim. Hayirdir oglusun rahatsiz mi canim.
Nasıl bir mucize bubende 2 tüp bebek yaptırdım negatif oldu. Sonuncusunun üstünden 7 ay geçti umutla bekliyoruz bizde belki bizide bir mucize bulur
İzliyorum şuan videoyu çok fena bu ya baya zor biraz daha güçlenince denicem
Aha aldım gazı dalıyorum...Bu menü yorumunu bengiye havale edıyım ben
Allah kabul etsın
Canım ya olmamış ki yine aç kalmışsın... hiç yemek yok hiç protein yok.. yulafla olmaz ki ama biliyorum bebişin rahat vermemiş insallah yarın daha ii olur.Kızlar menüm çok güzel olduoğlum nefes almama izin vermedi bugün
Sabah 1 kase yoğurtiçersine yarim kase yulaf ezmesi
Öğlen 1 kahve 1 kandil simidi
9 fındık
10 kuru üzüm
Akşam 1 kase yulaf ezmesi ile yoğurt
Spor yapcam inşallah yazicam
Bu neMenümü yazayım kızlar başka bişe yemem sanırım yersem ekleme yaparım
Sahur (biliyorum oha diyeceksiniz)
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 parça dil peyniri
Salçadan sos
6 tane hindi jambon (krepe sarıp yedim çok kaçtı)
22 yeşil zeytin (kayınvalide kendisi yapmış doğal çok güzeldi duramadım)
1 kupa süt
İftar
7 kaşık etli kurufasulye
3 minik kornişon turşu
1 tk çikolata
1 muz
1 bardak kefir
Su 2 lt olur yatana kadar
Spor
5k leslie 3 1 mil 45 dk
Yapabilirsem yatmadan önce mekik çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?