Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ya yuzum kuculdu resmen :) gobegim artik kocaman degil sisligimde gecti nerdeyse, ve kaslarim sanki beliriyor heyecanliyim, ne kadar surer daha kaslarimin iyice belirmesi hic bilmiyorum, ama gidisattan memnunum :))
Harika bir haber bu. Tebrikler.

Benim menüm
Sabah 11 de kahvaltı
1 dilim peynir..4 zeytin..iki sucuk iki çatallik yumurta...1 tam buğday ekmeği.çay

Aksam 5 te akşam yemeği..
Izgara palamut balık 1 buçuk
Salata..tam buğday ekmeği 1 tane

1 ince dilim pasta çocuklar yerken bende dayanamadım az yedim..

Bitki çayı...

Spor yok...Su 1bucuk lt....

Amin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.

Amin canim. Ne mutlu arkadasim. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Sizin ki cok buyuk sans olmus insallah o sans omur boyu evlatlarinin yaninda olsun.
Saol canım amin ins..Rabbim evlatlarımızla birlikte sağlıklı ömürler nasip etsin ins.cümlemize...etrafımda böyle duyduğum başka insanlarda var.hepimiz imtihandan geçiyoruz bişekilde Rabbim kazananlardan olmayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım
Dogadan markası içerken hafif bir ananas tadı geliyor
Yaseminli olanda doğadan'ın onun da o kadar hafif bir tadı var ki ve çok güzel kokuyor tavsiye ederim

Bir bakayım markete gidince hiç dikkatimi çekmemişti daha önce bu çay

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim

Süt iç bence vakit çok geç oldu canımm...
Bu vakitte aklıma da birşey gelmiyor

Amin yarabbim. Evet hepimiz imtihandan geciyoruz varlikla yoklukla hastalikla saglikla evlatla derken sinaniyoruz bir sekilde onemli olan sabirla atlatabilmek ve isyan etmemek.

Kızlar birşey diyecem bu 7 zeytin bir incir harbiden iştah kesiyor öyle ki öğle yemeğine kadar canım başka şeyler istemedi mandalina bile yiyesin gelmedi

Kızlar ya oğlum durmadığı için bugün doğru düzgün bise yiyemedim eşim yeni geldi o ilgileniyor acktim ne yiyebilirim
Tarcinli sut ya da ayran icebilirsin. Yagsiz salata ya da 2-3 ceviz yiyebilirsin arkadasim. Hayirdir oglusun rahatsiz mi canim.

Ay azicik vakit buldum ya gene cenem dustu.
Bu arada kilo veren vermeye caba gosteren arkadaslarimi tebrik ediyor nefertityy berilceee canlarim sizlerinde elinize emeginize saglik diyorum.
Veee herseyin gonlunuzce oldugu saglikli huzurlu mutlu gunlere uyanmaniz dilegiyle iyi geceler...

Yaparsın yaparsın kolay olanı gönderdim.

Bu menü yorumunu bengiye havale edıyım ben
Allah kabul etsın
Aha aldım gazı dalıyorum...

Canım ya olmamış ki yine aç kalmışsın... hiç yemek yok hiç protein yok.. yulafla olmaz ki ama biliyorum bebişin rahat vermemiş insallah yarın daha ii olur.

Bu ne berilceee den aldım gazı...
Bu nasıl bir menuuuu
Şaka şaka
Biraz fazlamı olmuş bilemedim o bir parçaların miktarı nedir ki?
Akşam akşam o çikolatayı acayip kınıyorum haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…