- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Derin uyutmuyorum derken ne yapiyon ikide bir durtuyinmu:) ben benimkine gecen sen diyince gittim dokunim dedim gozleri acti guldu kalkti :)))Ay kuzum ya ne tatlısın bende 11 buçukta daliyo sabah 10 buçuk 11 gibi uyaniyo canim gündüz derin uyutmuyorum yoksa anamı aglatiyo
Ah kuzum onlar bu mevsimlerde bir delleniyolar :))) uyudukça sende uyu..Ben yapamıyorum yaaaaaaaaaaoğlum durmuyo
Yine de 53 u gördük çok şükür
Haha kurban olurum ona :) hani sessiz olmuyorum iyice dalacagi ortam yapmıyorum yani sessizlik olursa derin uyuyor benimkiDerin uyutmuyorum derken ne yapiyon ikide bir durtuyinmu:) ben benimkine gecen sen diyince gittim dokunim dedim gozleri acti guldu kalkti :)))
Limonlu suyumu içerken sizede selam çakayım istedim :)
Ben yapamıyorum yaaaaaaaaaaoğlum durmuyo
Eskiye göre çok çok iyi kuzum tüm S beden kıyafetleri giyiyorumMaşallah sana canım ya. Azmin müthiş
Çok az kaldı mezun olmana :) hatta şuan bile istediğin vücuda sahip olmuşsundur kuzuş
Eskiye göre çok çok iyi kuzum tüm S beden kıyafetleri giyiyorum
Spor yapıyorum normalde kuzum göbeğim bayağı dümdüz oldu bir iki gündür yapamadım :)Çok güzel habeeer :) biraz egzersiz yapıp doğumdan kalan yıpranmalar varsa onları da hemen halledersin
Ha anladim :) onu bende yapiyorum kasitli olarak tv sesi aciyorum ama benimkine fayda etmiyo canim suan hala ayaktayizHaha kurban olurum ona :) hani sessiz olmuyorum iyice dalacagi ortam yapmıyorum yani sessizlik olursa derin uyuyor benimki
Ben yapamıyorum yaaaaaaaaaaoğlum durmuyo
Gunaydinmi desem iyi gecelermi desem bilemedi
ben daha uyumadim bile napcam bu kizla bilemedim biri bana yardim etsin :)
Yarım saat güzelmiş ben de hep evime yakın bir işim olsun istemiştim olmadı değerlendirirsin güzel havalardakızlar iş yeriyle evin arası yürüyerek yarım saat. Şu aralar aşırı soğuk olduğu için dolmuşa biniyorum. Ama havalar ısınınca hem egzersizleri yapıcam hem de yürüyüş. Yaza bomba gibi gireriz inşallah
Gunaydinmi desem iyi gecelermi desem bilemedi
ben daha uyumadim bile napcam bu kizla bilemedim biri bana yardim etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?