- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Hosbuldumm kaptancmHosgeldın
O kiloyu nasıl verdın canımHosbuldumm kaptancm
Kuzlar bugun öğlenden sonra bır soyleyısıye gıttım
Hoca çok bılındık bırı mesnevı mevlana aşığı bir kadın dersem bılırsınız
Ruhun detoksu konusu oldu
Affetmek dedı tek kelımeyle
Canımızı yakan
Üzen
Kıran
Küs olduğumuzu affedın dedı
Hırsınız kininiz öfkenız acınız kanatlansın gıtsın yuregınızde yenı sevgılere yer acılsın dedı
Saatlerdır düşünüyorum
Canım çok yakıldı
Acaba affetsem huzura erermıyım
Yada hafıfkersem gerçekten yasama nasıl bakarım
Cünkü hırsımdan yasıyorum sankı bu hayatı gıbı hıssettım
Aylardır kendım ıcın bırsey yaptım ve baska bır boyuttaydım sankı
Dıyetle alakası yok ama paylaşmak ıstedım
Valla berilcecim 2 ayda verdim spor ve diyetleO kiloyu nasıl verdın canım
Kac ayda
Spor yaptınmı
Keşke demen manasız, zamanı geri alsaydın yine aynı şeyleri yaşardınız, inan bana. İnsanlar alışır ve alıştığı şeyi kolay terkedemez bu çok anlaşılır bir durum ama kördüğüm olmuş birşeyi başa sarmak boşa kürek çekmek gibi birşey. Önce kendini suçlarsın, sonra karşındakini ama aslında kimse suçlu filan değildir.. bunu önce bir anlamak lazım.Sanırım özlüyorum
Keskelwrım bıtmıyor
Çocuklarım her anne dedıgınde canım yanıyorAbla ne yaşadın kime kırgınsin bilmiyorum ama affetmek her şeyden önce erdemliliktir. Ama şöyle bir şey de var insan her şeyi affedemiyor sen önce kendi için de o kişiyi affetmen lazım mesela adı geçince canın yanıyor mu onu da geçtim bir şey hissediyor musun?
Schiller'in dediği gibi "Affetmek ve Unutmak Iyi Insanların Intikamıdir."
Intikam da bir seçenek
Kız özet geç merak ederız bızValla berilcecim 2 ayda verdim spor ve diyetleçok şükür görenler şaşırıyor
Keşke demen manasız, zamanı geri alsaydın yine aynı şeyleri yaşardınız, inan bana. İnsanlar alışır ve alıştığı şeyi kolay terkedemez bu çok anlaşılır bir durum ama kördüğüm olmuş birşeyi başa sarmak boşa kürek çekmek gibi birşey. Önce kendini suçlarsın, sonra karşındakini ama aslında kimse suçlu filan değildir.. bunu önce bir anlamak lazım.
Faydasını görüyor musun Canım?4. Haftaya geçtim :)
Bu gece bana kahveye gelın yaaaBu arada intikam veya cezalandırma denmiş.. bütün bunlara hiç gerek yok. Bunlar öfkeyi ve nefreti tetiklemekte başka işe yaramaz.. iyi olsun uzak dursun deyin geçin
Görmezmiyim şınav çekiyorum :)))Faydasını görüyor musun?
Çocuklarım her anne dedıgınde canım yanıyor
Bır yere carpınca offf anam dersınya onu dıyememek canımı yakıyor
Annem bız küçükken evlenmıs babam 3 yaşındayken vefat etmiş
Ben 15 yasımdada o adamla sorunlar başlayınca ben babaanneye postalandım
Anne kız işişkımız bıttı
26 senedır keskem bıtmedı
Sevebılseydı benı nasıl olurduk hayalım bıtmedı
Yok desemde yok degılki
O zaman şunu söyleyeyim ben şuna inanıyorum bu hayatta her şeyi kendimiz secebiliyoruz bir şekil de dinimizi, eşimizi bir sürü şeyi ama anne ve babamızı sevmek gibi bir şansımız olmuyorÇocuklarım her anne dedıgınde canım yanıyor
Anne kız işişkımız bıttı
Yok desemde yok degılki
Hayalilerinin otesınde bır hayatada kavuşsanO zaman şunu söyleyeyim ben şuna inanıyorum bu hayatta her şeyi kendimiz secebiliyoruz bir şekil de dinimizi, eşimizi bir sürü şeyi ama anne ve babamızı sevmek gibi bir şansımız olmuyor
Şinav benim kanayan yaram resmen bir de yoga şınavı var sorma gitsin ben normali beceremiyorum onu nasıl yapayımGörmezmiyim şınav çekiyorum :)))
Ayıpsın sen iste yeterkiBu gece bana kahveye gelın yaaa
Hafif başla yoga şınavı çok uygun sonra bu egzersizlere geçŞinav benim kanayan yaram resmen bir de yoga şınavı var sorma gitsin ben normali beceremiyorum onu nasıl yapayım
Hiç denemedımAyıpsın sen iste yeterkisen spora başlasana, yoga hatta 15 dak yoga 15 dak meditasyon.. yeniden doğmuş gibi olursun :) bana spor çok ii geldi tüm negatif enerjimi atıyorum, yüzüm daha çok gülüyor, daha az yorgun hissediyorum.. ooo daha bir sürü şey saymakla bitmez :)
Aynen canim ben burda bela olarak kalcam galiba
Çocuklarım her anne dedıgınde canım yanıyor
Anne kız işişkımız bıttı
Yok desemde yok degılki
Bu arada intikam veya cezalandırma denmiş.. bütün bunlara hiç gerek yok. Bunlar öfkeyi ve nefreti tetiklemekte başka işe yaramaz.. iyi olsun uzak dursun deyin geçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?