Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şu ağrılar olmasa şişmek kabul edilebilir bir durum

benim pek ağrım olmuyor.. 3-4 gün de bitiyor.. birgün baş ağrım oluyor o fena oluyor..

Yiyemedim hiç bir şey yapamadım ki deliricem ya

zor bee.. haklısın ne diyim..

Spor
40 Hell touch
30 Squat
45 wall push ups
30 leg flutters
26 bicycle crunch
32 bridge
75 sn plank
Toplam 15 dakika
Bydelikiz

15dk dan fazla yapmıyor musun?

bence de.. aynı dediğin gibi.. biri söylemişti hatırlamadım şimdi.. ne yiyorsak oyuz diye..

Elif in kirmizi donunu mu almaya gidiyorsun :)

ahahahah hani benim donum???

sen dün gece yazmışsın ama ben bu geceye yetiştim.. iyi geceler canım

Eskiye göre çok çok iyi kuzum tüm S beden kıyafetleri giyiyorum

helal olsun be... ben xl'dan l'a anca geçtim..

yavrum senin hızına yetişemem ben.. bir bir kocamla yaşıyorum o da evi ihmal ediyorum diye sürekli başımda dırdırlıyor.. sen koca orduya bakıyorsun..

ben sabah kalkıyorum, bir bardak ılık suyumu içip spora gidiyorum, keyfim varsa o sabah, yağlı kahvemi yapıp gidiyorum, sporumu yaparken içiyorum..

yemekler on numarada da ara öğünler ana öğün gibi olmuş benceee.. ama sefan olsun.. afiyet olsun..

menü biraz ilginç olmuş tabi, ama günü kurtarmışsın bence..

ödem söktürücü neler içilebilir acaba? işe yarayabilir. bol sıvı almaya çalış.

Bydelikiz
Aşağıdaki viodeolari ve ek hareketleri yaptım.

Ayrıca 15 dk bacak haraketleri
30 tane squat
30 tane sumo squat
30 tane dumbel curl

süper..

ben iradesizim size göre ya.. maşallah sizlere.. ben kafaca oturtamaz oldum iyice.. bozuldum ben..

afiyet olsun canım.. ben 2 taneyle kalmazdım o çiğ köftede :)

Kızlar eşim bana S beden eşofman altu almış lazımdı da
Oldu hemde rahatlıkla giydim normalde hep M giyerdim

Bayağı zayıfladın dedi bide

kıskanıyoorum demiştim dimi..

Ay cınımyar yeni fırsat bulupta girebildim, abim ordudan geldide onlarla ilgileniyorum kusura bakmayın giremiyorum yapılan sporlar çetelendi :))

gözün aydın canım..

Hanı watsapa koyardın ya resım
Ben hep kalkıp kahvenı ıcıp gıdıyon sanırdım en azından
Koca ordudan zıyade ben hangı ask bu sabah sıcak yatak üçlüsünü ezıp gecen onu merak edıyom

Aranıza katılabilir miyimm???

tabi gel bakalım.. formu doldur, tanıyalım, birlikte zayıflayalım..

İyi geceler kızlar
İl dışı misafirim geldi
Maalesef kaçırdım bıraz
Biraz değil fazla
Pazartesi gidecekler artık ondan sonra çok sıkmam lazım

beni de hep bu haftasonları yaktı ya..

1. Sayfadaki form u doldur canim berilceee ve nefertityy kaptan

aynen canım..

Hanı watsapa koyardın ya resım
Ben hep kalkıp kahvenı ıcıp gıdıyon sanırdım en azından
Koca ordudan zıyade ben hangı ask bu sabah sıcak yatak üçlüsünü ezıp gecen onu merak edıyom

sen seviyorum spor yapmayı, kendimi iyi hissediyorum.. daha kaliteli yaşıyor muşum gibi geliyor.. yediğim içtiğim 2. planda kalıyor.. o ter alnımdan bir kere aktı mı o huzur bana yetiyor..

Kuzum nazar değdircen xxl giymek zorunda kalmim

Kuzlar bugun öğlenden sonra bır soyleyısıye gıttım
Hoca çok bılındık bırı mesnevı mevlana aşığı bir kadın dersem bılırsınız
Ruhun detoksu konusu oldu
Affetmek dedı tek kelımeyle
Canımızı yakan
Üzen
Kıran
Küs olduğumuzu affedın dedı
Hırsınız kininiz öfkenız acınız kanatlansın gıtsın yuregınızde yenı sevgılere yer acılsın dedı

Saatlerdır düşünüyorum
Canım çok yakıldı
Acaba affetsem huzura erermıyım
Yada hafıfkersem gerçekten yasama nasıl bakarım
Cünkü hırsımdan yasıyorum sankı bu hayatı gıbı hıssettım
Aylardır kendım ıcın bırsey yaptım ve baska bır boyuttaydım sankı
Dıyetle alakası yok ama paylaşmak ıstedım

sen seviyorum spor yapmayı, kendimi iyi hissediyorum.. daha kaliteli yaşıyor muşum gibi geliyor.. yediğim içtiğim 2. planda kalıyor.. o ter alnımdan bir kere aktı mı o huzur bana yetiyor..
Bulaşıcımı bu sevgı

Geçen gün nıhalle bıze taşınmayı konusuyordun
Odanı hazırlayımmı:)

evet kızlar, menü vakti..

cuma gün ki menüm;

sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak süt
ara: biraz tahinli çörek tırtıkladım..
öğlen; meksika fasülyeli salata, fasülyesi 2 kaşık, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam; 3yk pancar sote, 4 yk sarımsaklı yoğurt, 2yk kıymalı ıspanak, 2 parça karnabahar kızartma
ara; 1 fincan kahve, 1 tane portakallı ve yabanmersinli kurabiye ( ilginç olduğu için yedim)

su: 2lt
spor: 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 30 squat, 2 dk plank, 20 kız şınavı, 20 karın hareketi

cumartesi;

sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 7-8 zeytin, , 2 çatal sucuklu yumurta, 1 tk bal ve kaymak
ara: 3 kare bitter çikolata
akşam; 3 tane çiğ köfte marula sarılı, 1 dilim ekmek, 1,5 kalça tavuk ızgara, salata

su:2,5lt
spor: 30 dk yürüyüş, 20 dk eliptik, 20 karın egzersizi, 45 şınav, 3 dk plank, 45 adet squat,

Bydelikiz

Kuzum nazar değdircen xxl giymek zorunda kalmim

kız 41 kere maşallah.. nazar değmesin..

affetmek güzeldir.. iyi şeyler söyledin.. kolay değil ama bazen denemek gerekir..

Bulaşıcımı bu sevgı

Geçen gün nıhalle bıze taşınmayı konusuyordun
Odanı hazırlayımmı:)

yaa senin yaptığın o deli sporların yanında benimki sadece bir çerez.. ben sadece kendimi bu konuda disipline etmeye çalışıyorum.. az da olsa sürekli olsun istiyorum..

Fıstıgım adaylar ızınlılerle lıste kac kişibılıyonnnnmu
Neyse buluruz bır çare gelene bas göz üstü

valla da biliyorum ama, belki aramızda eksilenler olur diye.. yeni arkadaşlarımız çok tatlılar, hepsini çok kucaklamak istiyorum.. maşallah 41 kere tekrardan ya.. kız bi sen bi ben kaldık.. hepiciii bizden zayıf.. onlar 3 gün sonra gidecek, yine başbaşa kalıcaz..

Biz hancıyık dıyon yaniiii

Canın uzun süre yoga meditasyon yaptım çakra açma vs seansları yaptım.. başlarda inanmakta güçlük çektim ama sonra ki yaptığım araştırmalar sonrasında hayatta herşeyi kendimize bizzat kendimiz çektiğimizi ve bu süreçte yaşadığımız hiç bir şeyin hata/hatalı olmadığını, yaşadığımız herşeyi olduğu gibi kabullenmemiz gerektiğini, ruhumuzun özgürlüğü için geçmişe kişi/obje/olaylara takılmamamız gerektiğini öğrendim. Ayrıca biri için beslediğin herhangi olumsuz bir duygu olumsuz enerjiye dönüşeceği için yine senin canın yanıcaktır. Bunu bir araştır ve çakra açma meditasyonlarını bir incele..

Evet affetmek rahatlatır tabi gerçekten affedebilirsen öfke kin hırs bunların hepsi bize zarar aslında.. karşındaki insanı cezalandırmak istiyosan ona yokluğunu ver bir insana en büyük ceza onu yok saymaktır bence .

Benim biraz problemli geçiyor o süreç

Iki gündür pek keyfim yok bu yaptıklarımı bile zorla yapıyorum 1 aylık program vardı programa uymak için yapıyorum son 1 hafta kaldi.
Bol sıvı alıyorum daha doğrusu almaya çalışıyorum. Biraz araştırma yapacagim belki 1 günlük detoks falan yaparım yarın

Teşekkür ederim normalde ben de kalmazdım ama şartlar

Sen daha başına gelicekleri bilmiyosun

O derece yani
Sen kaçıncı haftadasin

Tavsıye edecegın yazar yazı
Yada yapmamın yararı olacağını düşündüğün egzersız varmı

Ben şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum ya hedefi 35 mi yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…