Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabiki bunların hepsi bir süreç istiyor..

Kız özet geç merak ederız bız
peki.....
Benim 2 arkadaşım var ve grubumuz var whatsappta birbirimize destek oluyoruz.. öğünler de resim atıyoruz ve tartı günümüz var cuma günleri tartı resmi atıp motivemjzi yukseltiyiruz ♡♡♡ çok iyi oluyor spor yapıyorum ama bugünlerde aksattim hayatım hareket li geçiyor Bebeklerim le cardio Leslie ve plates favorilerim günlük 3 lt şu içmeye çalışıyorum ama bugünlerde 2 oldu acilen tekrar toparlanmam ve sporuma ve 3 lt suyuma kavuşmam lazimmm

Hızlıyım dıyon yaniiii

Menüm...

Sahur
3 krep yulaftan
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
14 yeşil zeytin
4 hindi jambon
1 minik salatalık
Salçadan sos
1 kupa süt

İftar
1 tantuni dürüm
1 ayran
Çok az salata

Ara
4-5 grissini
1 dilim peynir
1 muz
1 bardak kefir

Su 1.5 lt
Spor
3den 9a kadar AVM'de gezdim

Bende pazartesi merve bilge atalayın 4 günlük toparlama diyetini yapcam nasipse :) hedef 1 kg sıkı bir spor programı ile geçircem nasipse uzun son zamanlarda pek dikkat edemiyorum gibi sanki hedef 66,3 bu hafta

Allah seni naptın onca saat orda

Ay sen yeterki iste kalmam mi :)

Maşallah canim :)

ben sana daha fenasını söyleyeyim. sabah 8 de spor salonundaydım. salon avm'De.. 10 da çıktım salondan, saat 4e geliyordu, eve girdiğimde.. o saate kadar yılbaşı alışverişlerini bitirdim, bir kahvaltı-1 kahve var ara olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…