Ben 15 yasımdan berı zaten o benı yok sayıyorEvet affetmek rahatlatır tabi gerçekten affedebilirsen öfke kin hırs bunların hepsi bize zarar aslında.. karşındaki insanı cezalandırmak istiyosan ona yokluğunu ver bir insana en büyük ceza onu yok saymaktır bence .
4. Haftaya geçtim :)Benim biraz problemli geçiyor o süreç
Iki gündür pek keyfim yok bu yaptıklarımı bile zorla yapıyorum 1 aylık program vardı programa uymak için yapıyorum son 1 hafta kaldi.
Bol sıvı alıyorum daha doğrusu almaya çalışıyorum. Biraz araştırma yapacagim belki 1 günlük detoks falan yaparım yarın
Teşekkür ederim normalde ben de kalmazdım ama şartlar
O derece yani
Sen kaçıncı haftadasin
Nefesle ılgılı bırsey sormustun yaBen şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum yahedefi 35 mi yapsam
Ben şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum yahedefi 35 mi yapsam
HıııııBen şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum yahedefi 35 mi yapsam
Demekki sen yok sayamamışsın kin öfke de bir duygu yani hala onu önemsiyorsun ki ona duygu besleyebiliyorsunBen 15 yasımdan berı zaten o benı yok sayıyor
Bende onu yok ettım ama kınım gelmıyor kı
Sanırım özlüyorumDemekki sen yok sayamamışsın kin öfke de bir duygu yani hala onu önemsiyorsun ki ona duygu besleyebiliyorsun
Koruma döneminde de kalirsin ben hedefime ulaşıpBen şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum yahedefi 35 mi yapsam
Tamam ablam dinlerim her zaman başımın tacısinNefesle ılgılı bırsey sormustun ya
Bırgun anlatırım canım
Bunları yaptığımda yurtdışındaydım Türk hiç bilmiyorum ama bir ton şey bulacağına eminim..Tavsıye edecegın yazar yazı
Yada yapmamın yararı olacağını düşündüğün egzersız varmı
Onu mu yoksa bir zamanlar hissettigin duygulari mi kisi yi degil de o duygulari hisleride ozleyebiliyor insanSanırım özlüyorum
Keskelwrım bıtmıyor
Aynen canim ben burda bela olarak kalcam galibaKoruma döneminde de kalirsin ben hedefime ulaşıpmezun olsam bile burada kalacağım çünkü buradaki motivasyonu dışarı da bulmak çok zor.
Yok söylemedim yaa aklıma gelmedi doğrusu zaten çok giremiyordum oraya çok bagim yoktuEskı kaptanın bılıyormu canım
Bunları yaptığımda yurtdışındaydım Türk hiç bilmiyorum ama bir ton şey bulacağına eminim..
Bunları yaptığımda yurtdışındaydım Türk hiç bilmiyorum ama bir ton şey bulacağına eminim..
Yok söylemedim yaa aklıma gelmedi doğrusu zaten çok giremiyordum oraya çok bagim yoktu
Yok girmemiştim :)Listeye gırmısmıydın
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : zeytinlerimm
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 oğlum 1 kızım var
Yaşadığınız şehir: Bingöl (aslında kayseriliyim is nedeni ile burdayız)
Boyunuz : 170
Kilonuz: 76.5
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : evlendikten sonra evde sürekli yanlız kaldım ve yemeye dadandim ve sonuç kilo aldım. . Aslında hamilelik kilosu falan değil eskidende böyleydim. 5 ay önce doğum yaptım ve diyete başlarken 83.9 kiloydum çok şükür diyet yaparak 76.5 oldum ve kesinlikle devam etmek istiyorum sizinle motivemi artırmak istiyorum ♡♡♡♡
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha fit ni anne olmak istiyorum ve yaşıma göre giyinmek istiyorum. Yaşımi göstermek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Daha once 7. Takımda liste dışı yarıştım ama listeye girmemistim..
Belkıde canımOnu mu yoksa bir zamanlar hissettigin duygulari mi kisi yi degil de o duygulari hisleride ozleyebiliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?