- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Geç saatte bise mi yedin canimGünaydın kızlar iyi sabahlar.. ben 8 de kalktım spora geldim..
şuan yürüyüş bandından bildiriyorum ama karnım taş gibi çok mutsuzum.. aç uyanmadığım sabahlar kötü beslenmiş hissediyorum kendimi..
Ben akşam 6 'dan sonra hiç bir şey yemiyorum canim içersem su ve kahve o kadarGünaydın kızlar iyi sabahlar.. ben 8 de kalktım spora geldim..
şuan yürüyüş bandından bildiriyorum ama karnım taş gibi çok mutsuzum.. aç uyanmadığım sabahlar kötü beslenmiş hissediyorum kendimi..
Ne güzel yaaa maşallah canım ben 9 sonra dikkat etmek istiyorum ama bazen kaçırıyorum nasıl yeneceksem bunuBen akşam 6 'dan sonra hiç bir şey yemiyorum canim içersem su ve kahve o kadar
Sagol canim benim. 1 1.5 saat kadar uyuyabildim. Ablam gelir birazdan ondan sonra kapimi kapatip uyumayi deniyecegim tekrar.Ohh yarasın
Huzurla uyumuşsundur umarım
Gunaydin arkadasim.Günaydın kızlar....
Gunaydin canim. Birde soyle dusun kotu beslenmis bile olsan ya pazar sabahi deyip yataktan kalkmaya usenip o beslenmeyi telafi edemeseydin.Günaydın kızlar iyi sabahlar.. ben 8 de kalktım spora geldim..
Ayranda olur Canım. Protein (syran, yoğurt, kefir, peynir) veya yağ (kuruyemişler) alacaksın meyvanın yanında sen hangisini tercih edersen.Denerim saol..aslında ayranla meyve daha iyi oluyormuş şekeri dengeliyormus ama dolaptaydı soğuk diye icmedim
Of offf su misafirler..İyi geceler kızlar
İl dışı misafirim geldi
Maalesef kaçırdım bıraz
Biraz değil fazla
Pazartesi gidecekler artık ondan sonra çok sıkmam lazım
Gunaydin arkadasim. Oh ne guzel canim. Uykunu almanin zindeligini hic bir dinlenme yolu vermiyor.Günaydın kızlar bugünde geç kalktık haftasonu dinlendirdi sağolsun oğlum :) Bol sporlu bir gün olsun kızlar
Cok haklisin canim. Sana destek olabilecek yakinin yok mu. Bedenen ve ruhen kendini toparlamak icin o uykuya illa ki ihtiyacin var. Yardimci olabilecek bir yakinin yok muÇok doğru haklısın ama gözlerim yanıyor uykusuzluktan ya
O neeee hem simit yedin hem ekmek mievet kızlar, menü vakti..
cuma gün ki menüm;
sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak süt
ara: biraz tahinli çörek tırtıkladım..
öğlen; meksika fasülyeli salata, fasülyesi 2 kaşık, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam; 3yk pancar sote, 4 yk sarımsaklı yoğurt, 2yk kıymalı ıspanak, 2 parça karnabahar kızartma
ara; 1 fincan kahve, 1 tane portakallı ve yabanmersinli kurabiye ( ilginç olduğu için yedim)
su: 2lt
spor: 20dk eliptik, 15dk yürüyüş, 30 squat, 2 dk plank, 20 kız şınavı, 20 karın hareketi
cumartesi;
sabah; yarım simit, bir kaç dilim peynir, 7-8 zeytin, , 2 çatal sucuklu yumurta, 1 tk bal ve kaymak
ara: 3 kare bitter çikolata
akşam; 3 tane çiğ köfte marula sarılı, 1 dilim ekmek, 1,5 kalça tavuk ızgara, salata
su:2,5lt
spor: 30 dk yürüyüş, 20 dk eliptik, 20 karın egzersizi, 45 şınav, 3 dk plank, 45 adet squat,
@Bydelikiz
Yumurtanin peynirin oldugu klasik bir kahvaltiya ne dersin canim.Ay ne yesem ne yesem :)))
Bak gordun mu ben de uykusuzluktan yardim edebilecek yakinin yok mu deyip durmusum. Insanin fikri neyse zikri de o olurmus.Cok haklisin canim. Sana destek olabilecek yakinin yok mu. Bedenen ve ruhen kendini toparlamak icin o uykuya illa ki ihtiyacin var. Yardimci olabilecek bir yakinin yok mu
Bir iki gün tut kendini sonra alışırsın kuzum ben 6 'dan sonra yiyince veremiyorum kilo hem midem de rahat uyumuş oluyorum ki oğlumla bazen huysuz olunca gece 2 3 ü buluyor yatmamiz normalde de en erken 11 buçukta yatıyorumNe güzel yaaa maşallah canım ben 9 sonra dikkat etmek istiyorum ama bazen kaçırıyorum nasıl yeneceksem bunu
Kuzum ablalarım var ama onlarında çocukları var ve bir araya geldiklerinde uyumak imkansız oluyor eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama oda çok yoruluyor sabah 06:00 da ise gidip akşam 21:30 da işten geliyor oğlum bana çok düşkün bide kimsede pek durmuyor annem var ama oda belli bir yasa geldi ve 3 ay boyunca destek oldu bana onu da artık yormak istemiyorumCok haklisin canim. Sana destek olabilecek yakinin yok mu. Bedenen ve ruhen kendini toparlamak icin o uykuya illa ki ihtiyacin var. Yardimci olabilecek bir yakinin yok mu
Ben brokolimi de salatamı da kimselere vermem. Sınırsız giyebileceğim bi onlar var yaaa.Kizlarrr listemdeki brokoliyi silslim lutfen esim yedi benim brokolileri ya :)
Dün akşam yemeklerimiz geç saatte bitti misafirlerim vardı.. normalde 8den sonraya bırakmıyorum.. muhtemelen ondan :)Geç saatte bise mi yedin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?