Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben akşam 6 'dan sonra hiç bir şey yemiyorum canim içersem su ve kahve o kadar

Gunaydin canim. Birde soyle dusun kotu beslenmis bile olsan ya pazar sabahi deyip yataktan kalkmaya usenip o beslenmeyi telafi edemeseydin.

Denerim saol..aslında ayranla meyve daha iyi oluyormuş şekeri dengeliyormus ama dolaptaydı soğuk diye icmedim
Ayranda olur Canım. Protein (syran, yoğurt, kefir, peynir) veya yağ (kuruyemişler) alacaksın meyvanın yanında sen hangisini tercih edersen.

İyi geceler kızlar
İl dışı misafirim geldi
Maalesef kaçırdım bıraz
Biraz değil fazla
Pazartesi gidecekler artık ondan sonra çok sıkmam lazım
Of offf su misafirler..
Lütfen Pazartesi’ye bırakma dikkat etme olayını ya karbonhidratlardan yeme en azından kilo almazsın bol yeşillik ye. Lütfen dikkat et salma sonra toplaması zor oluyor.
Ayrıca sonrasında da kendini aşırı sıkma vücuduna eziyet etmiş oluyorsun.

O neeee hem simit yedin hem ekmek mi
1 simit 4 dilim ekmek yanı 100 gr ekmek var sen hesapla...
Kızartma gördüm birde zavallı karnabaharla ne cekti bizden...
Bal kaymak çikolata offf offf
Canım biraz abartmışsın.. bugün toparla lütfen. Simit yiyorsan ekmek yeme.
Bal kaymak yiyorsan başka tatlı yeme gün içinde..
Sporun güzel ama zayiflamak icin %70 diyet %30 spordur.

Hadi ben kactim. Ya da kacmak zorunda kaldim diyelim. Kacamaksiz iyi pazarlar diliyorum.

Cok haklisin canim. Sana destek olabilecek yakinin yok mu. Bedenen ve ruhen kendini toparlamak icin o uykuya illa ki ihtiyacin var. Yardimci olabilecek bir yakinin yok mu
Bak gordun mu ben de uykusuzluktan yardim edebilecek yakinin yok mu deyip durmusum. Insanin fikri neyse zikri de o olurmus.

Ne güzel yaaa maşallah canım ben 9 sonra dikkat etmek istiyorum ama bazen kaçırıyorum nasıl yeneceksem bunu
Bir iki gün tut kendini sonra alışırsın kuzum ben 6 'dan sonra yiyince veremiyorum kilo hem midem de rahat uyumuş oluyorum ki oğlumla bazen huysuz olunca gece 2 3 ü buluyor yatmamiz normalde de en erken 11 buçukta yatıyorum
Cok haklisin canim. Sana destek olabilecek yakinin yok mu. Bedenen ve ruhen kendini toparlamak icin o uykuya illa ki ihtiyacin var. Yardimci olabilecek bir yakinin yok mu
Kuzum ablalarım var ama onlarında çocukları var ve bir araya geldiklerinde uyumak imkansız oluyor eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama oda çok yoruluyor sabah 06:00 da ise gidip akşam 21:30 da işten geliyor oğlum bana çok düşkün bide kimsede pek durmuyor annem var ama oda belli bir yasa geldi ve 3 ay boyunca destek oldu bana onu da artık yormak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…