- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
bende hem yılbaşı hemde eşimin doğum günüsü gez gez öldüm. mall of istanbul da gezince bide kocaman zaten ordan oraya ordan oraya bittim valla. mall of ta mac fit var biara oraya başladık kocayla 7 ay kadar gittik. ama nasıl spor bizimki giriyoruz içeri yorul yorul bizim acıkıyor hadi gel bişeler yiyelim olur olmaz derken kendimizi hamburger yerken buluyoruz. benim koca çok fena engel olunmuyor dün mesela künefe aldı küstüm yine olmadı aldı valla birde nasıl ye diye baskı yemedim diye birde o bana küsüyor
Amaaan al benimki işte.. benim ki spora da karşı.. resmen tiksiniyor spordan ve yapanlardan..
Sadece yurtdışı gezilerinde uzun yürüyüş performansı gösterebiliyor..
Hangisi mantikli kiz :) hic takmamak mi yoksa takip beklemekmi:)))Ben de takip ediyorum çok memnunum o sayfadan.,
Bende çelik korse kullanmaya çalışıyorum baya faydası oluyor keşke daha düzenli kullansam.. söylediğin mantıklı
Korsenızın resmını atarmısınız kızlar merak ettımHangisi mantikli kiz :) hic takmamak mi yoksa takip beklemekmi:)))
Benım bıttı gıbıbugün çok işim var yaa puff.... benim oğlan (kedim) perşembe ameliyat oldu kısırlaştırdık. evde şuan onun kolay yaşayacağı şekilde ama kaç gün oldu rahatsızım yani baya bir temizlik şart nerden başlasam bilmiyorum oturdum burda oyalanıyorum
Sanada balımgünaydın
Benım bıttı gıbı
Üst katla kiler kaldı
Bır başla bıter gülüm
Kolay gelsın
Gunaydin csnimGünaydın kızlar
Bu erkekler yapmaları gereken zamanda yapmazlarDELIveCesur kiz benim herif dedi gece 4defa kalkti uyku arasinda biberon verdim ben neden hic duymadim kesin cocuk uyanip geri dalmaya caliaiyo ya ozaman gidp gidip biberon vermistir benimkisi :)))
Haha bitane de bende var ama kazanan ben oluyorumbende hem yılbaşı hemde eşimin doğum günüsü gez gez öldüm. mall of istanbul da gezince bide kocaman zaten ordan oraya ordan oraya bittim valla. mall of ta mac fit var biara oraya başladık kocayla 7 ay kadar gittik. ama nasıl spor bizimki giriyoruz içeri yorul yorul bizim acıkıyor hadi gel bişeler yiyelim olur olmaz derken kendimizi hamburger yerken buluyoruz. benim koca çok fena engel olunmuyor dün mesela künefe aldı küstüm yine olmadı aldı valla birde nasıl ye diye baskı yemedim diye birde o bana küsüyor
Tamam canım inşallah bizimkiler çay içtiği zaman ben spor yapcam güzel bi çözüm TeşekkürlerMerak ettim nasıl bir sey
Merver bölge beni İnstagramdan engelledi.eklenti şekerli sağlıksız bir seyi öneriyordu reklam olsun diye bende yorum yazmıştım öyle kötü bir yorumda değildi beni engelledi
Kızlar instagramda @gidadedektifi var. İnstagram kullananlar girip bir baksın.
O saatler yemek yemeyi sana unutturacak bir uğraş bul. Mesela spor yap, dışarı çıkın vs. İki günü atlatsan olacak bu iş.
Tamam canım inşallah bizimkiler çay içtiği zaman ben spor yapcam güzel bi çözüm TeşekkürlerMerak ettim nasıl bir sey
Merver bölge beni İnstagramdan engelledi.eklenti şekerli sağlıksız bir seyi öneriyordu reklam olsun diye bende yorum yazmıştım öyle kötü bir yorumda değildi beni engelledi
Kızlar instagramda @gidadedektifi var. İnstagram kullananlar girip bir baksın.
O saatler yemek yemeyi sana unutturacak bir uğraş bul. Mesela spor yap, dışarı çıkın vs. İki günü atlatsan olacak bu iş.
Birazdan aticam canim benim essek birakmadi bile bulasigi yikayim yeni yatti bulasigi halledin hemen aticam :)
Aynen sorma isten geldimi sevip opup yerine koyuyo:) gecede ben yatinca besledin diyo ne ilginc :))Bu erkekler yapmaları gereken zamanda yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?