Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle valla gezmek olsun yürürde yürür ama sık yemek molası olması lazım. hayret ettiğim kiloda almıyor anlamıyorum

Benimki de öyle.. o da beni anlayamıyor zaten :)

Hangisi mantikli kiz :) hic takmamak mi yoksa takip beklemekmi:)))

Takmak bence..

Yaa yerim onu geçmiş olsun

Korsenızın resmını atarmısınız kızlar merak ettım
nefertityy

Eve gidince atarım

Korse kullanımının zararlı olduğunu bılıyorum
Yanılıyormuyum
Aydınlatın benı kızlar

Uzun kullanılmıyor, günde 4 saatle başlayıp 6 saate kadar kullanabiliyorsun.. içinde çelik teller var mıh gibi içine çekiyor göbeği..

berilceee
nefertityy ben yarın sabahtan akşama kadar evde olmicam onun için bugün tartıldım yarın da aynı olur herhal :))
Cuma 53.85
Bugün 53.75 :)

Timam beybisi :)

Benimkine bi hal oldu kız çocuk 5 dk birakmiyo ya sabah sabah ağladı yanima gelmek için gözümü açamıyorum bi uyandım yatakta yan yatıyoruz o benim üstümde
Hahah kiyamam :) benimkide dun sagolsun kocM el atmis uyku arasinda agliyo gidiyom yanina bisi yok yanina gitmem icin agliyo allahim simdi ben desem dicek bana diyonki kiza bisi verme :)

Sırf kılo verme amaclımı

berilceee
nefertityy ben yarın sabahtan akşama kadar evde olmicam onun için bugün tartıldım yarın da aynı olur herhal :))
Cuma 53.85
Bugün 53.75 :)
Kuzum bu tartı rakamını yuvarlasak
53.8
53.7 gıbı
Senın kilo bıldırımınıde yuvarladım
Baska kimsede 50 gr tartı yok yarışmacı gruplarda

Instagram da bır kadın vardı 35 kılo verdım dıye
Sonra 39 olmustu adı
Oda güzel sayfaydı ama bulamıyom artık

Bi ise yariyo mu bu ? Ben doğumdan sonra taktım korse evde hiç yatamadım sürekli oğlumun yanına yoğun bakıma gittim en son acile kendim gidince doktor dinlenmen lazım dikişlerini zorlamışsın dedi bende gitmeden duramam deyince korse tak sıkı tutar dedi gerçekten de acımamıştı canım bi 15 gün 20 gün taktım sonra daha takmadim

Haha bitane de bende var ama kazanan ben oluyorum

iyi valla maşallah benim ki beni kaleye almıyor. en çok kurduğu cümle: sanki obezsin ye gitsin

teşekkür ederiz teyzesi

evi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor

Aslinda su yonden cok iyi :) siki tuttugu icin yiyemiyorsun erken sisiyorsun :))) ama baska bi faydasi oldunu dersen sanki boyle siki tuttu ya hani sisin inmedine neden oldu gibi

evi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor
Benim de annem canı sıkıldıkça cam kapı sildiriyor
Kendi bir ara kilo aldın dikkat et diyordu şimdi yeter bu kadar spor falan enerjini cam silmeye kullan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…