- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
öyle valla gezmek olsun yürürde yürür ama sık yemek molası olması lazım. hayret ettiğim kiloda almıyor anlamıyorum
Hangisi mantikli kiz :) hic takmamak mi yoksa takip beklemekmi:)))
Yaa yerim onu geçmiş olsunbugün çok işim var yaa puff.... benim oğlan (kedim) perşembe ameliyat oldu kısırlaştırdık. evde şuan onun kolay yaşayacağı şekilde ama kaç gün oldu rahatsızım yani baya bir temizlik şart nerden başlasam bilmiyorum oturdum burda oyalanıyorum
Korse kullanımının zararlı olduğunu bılıyorum
Yanılıyormuyum
Aydınlatın benı kızlar
berilceee
nefertityy ben yarın sabahtan akşama kadar evde olmicam onun için bugün tartıldım yarın da aynı olur herhal :))
Cuma 53.85
Bugün 53.75 :)
Benimkine bi hal oldu kız çocuk 5 dk birakmiyo yaAynen sorma isten geldimi sevip opup yerine koyuyo:) gecede ben yatinca besledin diyo ne ilginc :))
Hahah kiyamam :) benimkide dun sagolsun kocM el atmis uyku arasinda agliyo gidiyom yanina bisi yok yanina gitmem icin agliyo allahim simdi ben desem dicek bana diyonki kiza bisi verme :)Benimkine bi hal oldu kız çocuk 5 dk birakmiyo yasabah sabah ağladı yanima gelmek için gözümü açamıyorum bi uyandım yatakta yan yatıyoruz o benim üstümde
:)) eşim yorgunluktan bayıldığı için doymuyo biseHahah kiyamam :) benimkide dun sagolsun kocM el atmis uyku arasinda agliyo gidiyom yanina bisi yok yanina gitmem icin agliyo allahim simdi ben desem dicek bana diyonki kiza bisi verme :)
Süreklı gıymede rahatsız etmıyormu
Sırf kılo verme amaclımıBenimki de öyle.. o da beni anlayamıyor zaten :)
Takmak bence..
Yaa yerim onu geçmiş olsun
Eve gidince atarım
Uzun kullanılmıyor, günde 4 saatle başlayıp 6 saate kadar kullanabiliyorsun.. içinde çelik teller svar mıh gibi içine çekiyor göbeği..
Timam beybisi :)
Kuzum bu tartı rakamını yuvarlasakberilceee
nefertityy ben yarın sabahtan akşama kadar evde olmicam onun için bugün tartıldım yarın da aynı olur herhal :))
Cuma 53.85
Bugün 53.75 :)
Resmini gönderirim ablaKuzum bu tartı rakamını yuvarlasak
53.8
53.7 gıbı
Senın kilo bıldırımınıde yuvarladım
Baska kimsede 50 gr tartı yok yarışmacı gruplarda
Ya aslinda uzun sureli giyinmiyorum dogum sornasi 40gun gitindim bide simdi duguune falan gidersem isteSüreklı gıymede rahatsız etmıyormu
Bende uzun gobegıde içine alan kilot gıbı vardı
Gıymesı ölümdü
Bır kez kullandım bırdaha yok
Abla benimki son modelse benim mi suçumKuzum bu tartı rakamını yuvarlasak
53.8
53.7 gıbı
Senın kilo bıldırımınıde yuvarladım
Baska kimsede 50 gr tartı yok yarışmacı gruplarda
Bi ise yariyo mu bu ? Ben doğumdan sonra taktım korse evde hiç yatamadım sürekli oğlumun yanına yoğun bakıma gittim en son acile kendim gidince doktor dinlenmen lazım dikişlerini zorlamışsın dedi bende gitmeden duramam deyince korse tak sıkı tutar dedi gerçekten de acımamıştı canım bi 15 gün 20 gün taktım sonra daha takmadim
Haha bitane de bende var ama kazanan ben oluyorum
Benimki de öyle.. o da beni anlayamıyor zaten :)
Takmak bence..
Yaa yerim onu geçmiş olsun
Eve gidince atarım
Uzun kullanılmıyor, günde 4 saatle başlayıp 6 saate kadar kullanabiliyorsun.. içinde çelik teller var mıh gibi içine çekiyor göbeği..
Timam beybisi :)
Kız oruçlu oruçlu ne cigara iciyosun aha gitti oruçevi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor
Aslinda su yonden cok iyi :) siki tuttugu icin yiyemiyorsun erken sisiyorsun :))) ama baska bi faydasi oldunu dersen sanki boyle siki tuttu ya hani sisin inmedine neden oldu gibiBi ise yariyo mu bu ? Ben doğumdan sonra taktım korse evde hiç yatamadım sürekli oğlumun yanına yoğun bakıma gittim en son acile kendim gidince doktor dinlenmen lazım dikişlerini zorlamışsın dedi bende gitmeden duramam deyince korse tak sıkı tutar dedi gerçekten de acımamıştı canım bi 15 gün 20 gün taktım sonra daha takmadim
Oo benimkinin ağızı acayip laf yapiyo gayet fitsin senin nerende kilo var hayatımiyi valla maşallah benim ki beni kaleye almıyor. en çok kurduğu cümle: sanki obezsin ye gitsin
teşekkür ederiz teyzesi
Benim de annem canı sıkıldıkça cam kapı sildiriyorevi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?