Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnsan geçmişteki kötü hatıraları yaşadıkça mutlu olamıyor en güzeli bırakabilmek Ama bazen o kadar yaralanıyorsun ki ister istemez taşıyorsun inşallah bırakırsın canım rahatlarsın

İkinci gününü daha çok beğendim sporun güzel tatlım
Ben şu 52 ı bi göreyim 50 e kadar devam ederim belki sizden ayrılmak istemiyorum ya hedefi 35 mi yapsam

Sanırım hedefin görünmez olma canım

O konuda eşim ıyi ya laf etmez motive eder aksine :)

Hoşgeldin canım
Güzel canım benim 6 saat nasıl dayandın avm de ben 1 saat dursam daralıyorum
İlk menumu yaziym
Sabah 11.40
2 dilim kep ekmek tereyağlı omlet zeytin peynir domates
Öğlen yok
ARA 1 bardak SÜT Çayı 2 Kare bitter
Aksam hamsi tava ekmek yok ve salata yarım bardak salgam
2 lt şu
Spor yok
Afiyet olsun güzel hamsi az yağlıdır inşallah
Aynen canım ben de öyle ne güzel üç gün dikkat etmiştim akşam aç sabah aç kalktım ama dün misafirimden dolayı yemek zorunda kaldım. Kendimi kötü hissediyorum

Sporumu yaptım geldim limonlu suyumu içiyorum :)

philosophergirl ‘kuvvet - dönmeli karın çalışması’ bir bak derim 20dak 100 kalori.. ama mekikte tam doğrulma var o kısımda ayaklarımı koltuğun altına koyup yaptım acayip yanlıyo şuan göğüs kaslarım bile yanıyor diyebilirim

Kizlar sabah kursum vardı eve geldim yemek yapma bebise corba falan derken yeni menumu yazacam
Sabah
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 salatalık
Maydanoz dereotu
Cay

Ara
1 muz
10 fındık

Öğlen
3 kaşık bulgur pilavı
7 kaşık barbunya pilaki

Akşam
1 kase domates corba
3 galeta
Salata

Yok kuzum ya evet şuan 59 kiloma göre iyiyim ama daha var :))
Çok yakında 59 olucam nihahaha ehüm pardon :) ben evlenmeden önce 47 kiloydum ama açıkçası yüzüm çok zayıftı 56 kilo olduğumda herkes oooo keryneia ne güzelleşmişsin filan dedi ondandır çok zayıfmak istemeyişim :)

Oha kaydedeyim hemen süper şeyler buluyosun bu arada

Günaydın kızlar bugünde geç kalktık haftasonu dinlendirdi sağolsun oğlum :) Bol sporlu bir gün olsun kızlar
Maşallah kuzuna
Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar
Manda kaymağı ne yapıyorsun canım
Kahvaltimizi yaptik kizim dersaneye gitti havada cok soguk bizde birazdan disari cikicaz salonjmun koltuklarini degistircem yil sonu kampanyalari bitmeden yararlaniyim diyorum
Aksama gelirim kizlar mutlu pazarlar...
Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada
DELIveCesur kiz benim herif dedi gece 4defa kalkti uyku arasinda biberon verdim ben neden hic duymadim kesin cocuk uyanip geri dalmaya caliaiyo ya ozaman gidp gidip biberon vermistir benimkisi :)))
İlgili baba bak ne güzel
Benım bıttı gıbı
Üst katla kiler kaldı
Bır başla bıter gülüm
Kolay gelsın
Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım
Eki Görüntüle 2083465 Bu canim bendeki @berilceee
Xs dir kendileri :)))
Maşallah
evi süpürdüm taksit taksit siliyorum biter mi böyle acep
akşama iftardan sonra yeğenimi görmeye gitcem vakitte geçmiyor
Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti
Benim de annem canı sıkıldıkça cam kapı sildiriyor
Kendi bir ara kilo aldın dikkat et diyordu şimdi yeter bu kadar spor falan enerjini cam silmeye kullan diyor
Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.
Kızlar kendime dolma yapacağım ama içine karnabahar koyacağım daha önce yapan var mi varsa tarif rica etsem
Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması

Kaç yaşında çocuklar

Maşallah hafta sonu bile spordan ölüm yok

Afiyet olsun canım

Hahaha neden olmasın kuzum :))

Senin kaç çocuk kuzum ne kadarliklar

Bunu kayıt ettim yapcam inşallah oğlum nefes almama izin versin sağol kuzum

Bende 45 kiloydum ve ilk hamileligimde de 4 aylık hamileyken 45 kilodaydım göbeğim pek çıkmaz kimse de dogurana kadar inanmiyo senin boy kaç ben kısayım da ondan yakışmıyo bana löpüt et oluyo hücudum

Bende 45 kiloydum ve ilk hamileligimde de 4 aylık hamileyken 45 kilodaydım göbeğim pek çıkmaz kimse de dogurana kadar inanmiyo senin boy kaç ben kısayım da ondan yakışmıyo bana löpüt et oluyo hücudum
Benim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…