- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bellona nin lantes modelini aldik canim yemek odasi ile birlikte 1 ay sonra teslim edilecekMaşallah kuzuna
Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar
Manda kaymağı ne yapıyorsun canım
Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada
İlgili baba bak ne güzel
Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım
Maşallah
Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti
Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.
Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması
Markasi ne canim
Hahaha demek ikizler 2 kilo tutmusBenim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti
Ay pardon :)))Allah seni kahkaha attım çocuk uyuyo deli yabende 158
Oda olur ama bademde yağ yakma özelliği varmış o yüzden bademe yoğunlaşıyoruz :))Demedim ama fındık koyduk biz
Yaaa sorma :)))Hahaha demek ikizler 2 kilo tutmus
Kaç yaşında çocuklar
Maşallah hafta sonu bile spordan ölüm yok
Afiyet olsun canım
Senin kaç çocuk kuzum ne kadarliklar
Canlarım menümü yazıyorum :)
Kahvaltı: omlet gravyer peynir ile + 6 adet zeytin + iki cherry domates bir dilim ekmek
Ara öğün: yulaflı bar + 10 adet şan fıstığı
Öğle: tulum peynirli omlet iki dilim mısır ekmeği arasına
Spor : 20dak 100 kcal
1 kola bardağında limonlu su
Akşam: dolma 10 adet, havuç+ turp+ limon salatası
Sade Türk kahvesi + 1 adet after eight çikolata
Spor yoga 20dak
100 kere mekik
100 ip atlama
100 göğüs kası egzersizi
2,5 litre su
Yatmadan önce limonlu su
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
2 ad zeytin
Salatalik
1 dilim ekmek
1 cay kasigi bal
Ara
15 ad fistik
Sade turk kahvesi
Aksam
1 Tam bugday lavas arasina
Kavrulmus kiyma ve bol maydonoz limon sarip yedim
Yarim bardak kefir
Su 1.5 litre
Spor ...yapinca yazarim
Pek istediğim gibi bir tarif bulamadım ama kendim biraz uydurdum cokta güzel oldu.kinoa biliyorum ama bunu hiç duymadım tarifi bulursan paylaşır mısın? merak ettim
Enişte iyimis 59.9 öyle diyormuş ben ara ara diyet yapıyorum tabi en fazla 10 günEşim bu konuda ıyi ya 59.9 ken bile zayıfsın aşkım ne kilo vermeye çalışıyosun derdi
Tabi beni kirmamak için olduğunu düşünüyorum
Sporumu yaptım geldim limonlu suyumu içiyorum :)
philosophergirl ‘kuvvet - dönmeli karın çalışması’ bir bak derim 20dak 100 kalori.. ama mekikte tam doğrulma var o kısımda ayaklarımı koltuğun altına koyup yaptım acayip yanlıyo şuan göğüs kaslarım bile yanıyor diyebilirim
Cvs üzerinde yağ ölçüyo galiba ya 21 cikiyo küçük yandaMarkasi ne canim
Yag kas su falan olcuyomu
Demekki bütün anneler aynısınızMaşallah kuzuna
Normalde kendim misafirliğe gidince kontrol edebiliyorum ama yatılı olunca misafir geç saatlere oturulunca yedim maalesef.neyseki fazla kalmıyorlar
Manda kaymağı ne yapıyorsun canım
Ben de oturma odama düşünüyorum alınca bir foto atar mısın fikir olsun banada
İlgili baba bak ne güzel
Senin ev sanırım büyük allah kolaylık versin canım
Maşallah
Benimde aynı misafirim gelince sabah temizlik işi oldu bitti
Ben de kızımı diyorum spor yerine bir şey yap karın kasları için halı silme kol kasları için duvar silme artı toplu kas çalışma için ev süpürmesi vs.
Ben de merak ettim bu tarifi ben de dün yaptım ama en kalorilisinden dolma biber dolması
Sende ki problemden bende de varBenim boy 159 ama bende göğüs var anacım onu çok küçültemiyorum eşime tut öyle tartılıcam dedim iki kilo fark etti
Hemen evleneydin istediğin gibi yer içerdin kızPek istediğim gibi bir tarif bulamadım ama kendim biraz uydurdum cokta güzel oldu.
Annem eve dolma yapacaktı 4 dolma ayırmış bana ama yaptığım harç ile 10 tane cikardi.
Yarım sogan
Yarim tk Salça
Maydanoz
1 tk Chia
Çok az taze zencefil
Karnabahar rondodan geçirdim
Kuru nane
Karabiber
1 cimcik tuz
Hepsini karıştırdım biberlere doldurdum. Yarım su bardağı sıcak suya 1 Yk zeytinyağı 1 ck domates salcasi ekleyip dolmalarin üzerine döktüm. Kısık ateşte biberler yumuşayana kadar pişirdim. Afiyet olsun
Enişte iyimis 59.9 öyle diyormuş ben ara ara diyet yapıyorum tabi en fazla 10 günbir kere erkek arkadaşıma demiştim 72 kiloyken adam yapma ben evlenince zayıf eş istemem deyip zorla yemek yedirmisti.
Hemencik bakıyorum.
Incelme programını da sifirladim yarın yeniden başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?